Şimdi Ara

Saf bekârlara sınır ötesi aşk tuzağı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

ya sacmaliga bak ! onlar bulgar kizlari degil ! cingeneler . ben 5 senedir bulgaristandayim ve bulgar kizlarini iyi taniyorum ! turkleri sevmezler . heleki rengizni siyaha yakin kirmizimsi ise hemen size cingene derler ! bu yuzden cok gordum ulkucu , fetci takilipta kizlara kendilerini yunanli veya avrupali olarak tanitan . ama renkleri ele veriyor . ben neyseki beyaz tenliyim , gelenlde bosnak veya kafkas cecene benzetirler .
    ...............................

usta düşüncene saygım var ama düşüncelerine hiç katılmıyorum, düşünme tarzın bana ters geldi. ne bileyim ters geldi işte

hem o numaralar niye yıldızlı sapıklık yapardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 22 Aralık 2007; 16:55:42 >

Orjinalden alıntı: Fahreddin

Dış görünüşe aldanıp da maddi ve manevi olarak zarar görmemeye dikkat etmek lâzım.Bir anlık geçici heves uğruna istenmeyen hadiseler patlak verebilir.Geri dönüşü de mümkün olmayabilir...

bildigim seyleri bana anlatma ! simdi banada 10. kat muhabbetide yapma

kumarim , hirsizligim yoktur ! kimsenin malinda gozum olmaz . Istemedikce hic bi kizada o manayla bakmam ( yani gider sorarim , eger hoslanmissa neden olmasin ) . yani benimde zayif noktam bu. Oyle duskunde degilim ama cok hosuma gittiginde yaparim. buda benimlle Allah arasinda olan bi konu . cezami , odulumude o soyleyecek ...

quote:

Orjinalden alıntı: Fahreddin

Dış görünüşe aldanıp da maddi ve manevi olarak zarar görmemeye dikkat etmek lâzım.Bir anlık geçici heves uğruna istenmeyen hadiseler patlak verebilir.Geri dönüşü de mümkün olmayabilir...

bildigim seyleri bana anlatma ! simdi banada 10. kat muhabbetide yapma

kumarim , hirsizligim yoktur ! kimsenin malinda gozum olmaz . Istemedikce hic bi kizada o manayla bakmam ( yani gider sorarim , eger hoslanmissa neden olmasin ) . yani benimde zayif noktam bu. Oyle duskunde degilim ama cok hosuma gittiginde yaparim. buda benimlle Allah arasinda olan bi konu . cezami , odulumude o soyleyecek ...

Sana anlattığımı kim söyledi?
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • saf abazalara desek daha doğru olur

Öss ye gireceklere öneriler:

SOFYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (SOFYA-BULGARİSTAN)
    GIDA MÜHENDİSLİĞİ ENSTİTÜSÜ (FİLİBE-BULGARİSTAN)
    PLOVDİV PAİSSİİ HİLENDRASKİ ÜNİVERSİTESİ
    SOFYA ST. KLİMENT ÜNİVERSİTESİ
    VARNA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
    P.VLADIGEROV DEVLET MÜZİK AKADEMİSİ

• [Deleted by Admins]

ya sacmaliga bak ! onlar bulgar kizlari degil ! cingeneler . ben 5 senedir bulgaristandayim ve bulgar kizlarini iyi taniyorum ! turkleri sevmezler . heleki rengizni siyaha yakin kirmizimsi ise hemen size cingene derler ! bu yuzden cok gordum ulkucu , fetci takilipta kizlara kendilerini yunanli veya avrupali olarak tanitan . ama renkleri ele veriyor . ben neyseki beyaz tenliyim , gelenlde bosnak veya kafkas cecene benzetirler .
    Bulgar kizlari guzeldir . sizin tvde manken diye gordukleriniz ( cagla sikel ornek olarak ) gibi bayanlardan kat kat guzeller,. benim boyum 1,78 ama cogu kiz benim boyumda ! Bulgar kizlarinin cogu paraya bakmazlar . Araban olsun yeter . Araban cok lux olursa genede gozune giremezsin . bu seferde sani kadin duskunu olarak gorurler . Bulgaristanda alman ulusu gecer . Mesela kiz arkadasinla gittin , masada herkes kendi hesabini oder :) . kizlari asiri guzledir , fizikleride . zaten arian ( iran ) kokenli millettir.slavlarlada karisinca boyle bir millet olmus ...
    ayrica asiri paylasimcilardir . sabah kadar dil dokup anca elini tutarsin olayi yok burada :) sexi dogal bir ihtiyac gibi gorurler ( beslenmek gibi ) .

sonuc olarak burada tipin , fizigin yoksa paranlada pek bir is yapamassin.

Saf bekârlara sınır ötesi aşk tuzağı!

Olayı iyi açıklamışsın bratçet

Varna'yı görün derim kızlar o biçim

boyle birini kac turk brakip gider ! hepsi guzel ama simdi pismanim sisim benim

edit: resmi kaldirdim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 23 Aralık 2007; 3:26:20 >

baya daha resım var da eklemıyom hepsını bı sıde var oraya ılan vermısdım ordan benım msn yı eklemısler..
    konu soyle oluyor devamlı cagrı atıyolar konusmak ısdıyolar ınanın kendılerını o kadar coka cındırı yolarkı nerdeyse aglıyasın geldı
    bırı dedı benım annem babam öldü abın benı her gün dövüyor..
    bırı dedı patık orerek gecınıyom param yok.
    hepsıne dedım ben oraya gelecem senıde gedıreyım buraya dedım hıc bırı yanasmadi ama kacırmamak ıcın parada isdemıyolar teklıfın sızden gelmesını beklıyolar ama bırı vardı dedıkı gel benı al burdan dedı kız hala da cagrı atıyor
    ha aklımdaykene bunlara yalan dıyosanız pm cekın numaraları verıyım sıze konusun
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.