Yine Doluşmuş Fenerbahçeli Arkadaşlar. Kendi Bölümlerinden Çok Buradalar.
quote:
Orijinalden alıntı: blacknovemberrain
quote:
Orijinalden alıntı: JanBaV
quote:
Orijinalden alıntı: blacknovemberrain
Geldiğinden beri başarılı bulmaktayım Sadri başkanı özellikle son dönemdeki çirkin oyunlara çoğu klü başkanı susarken sürekli karşı çıktı Sadri başkan.Türkiye kupası kazandı ligde şampiyonluğa giderken nasıl oyunlarla durdurulduğunu herkes gördü..Belki çok başarılı olmadı ama kesinlikle başarısız dememeniz lazım heleki bu kadar trabzonu savunuyorken bu kadar mücadele ediyorken Fener ve medyasıyla.Bu hiç kolay bir durum değil ama bu adamın yaptığı mücadeleyi keşke diğerleride yapsaydı.. Trabzon başkanını ve Trabzonspor camiasını duruşundan ötürü kutluyorum.Ayrıca kimse unutmasın ki basının Real madrid barcelona yaptığı fenerbahçe ve galatasaraydan çok daha faydalı oldu bu sene Türkiye' ye hem Trabzonspor hem Beşiktaş. Umarım Trabzonspor bu başkanının arkasında durur. Akşam ki maçtada bir Beşiktaşlı olarak başarılar dilerim.Hak eden kazanır umarım.
Başlığı gördüğümde dalga geçiyorsun sandım Sadri şeneri başarılı buluyorsun demek.geçen haftaki fener-trabzon maçını izlemedin herhalde.Yada sadri şenerin Devre arasında fenerlilere saldırıp küfür ederken Videosunu.Ya da Maçtan önceki basın açıklamasıyla tüm taraftarı fenerbahçenin üzerine salmasını.Bence en büyük Bucaspor demek gibi birşey bu
Aziz yıldırım oyuncusu Aurelio ve korumalarını salmadımı otoparkta Ricardinhonun üzerine ? Adam en azından Türkiye kupası aldı
Ben onu bilmem mesele aziz yıldırımmı Sadri şener mi değil.Yanından bile geçemez zaten.Fenerbahçe şampiyon olsun sizde sevinin diyip tüm fener camiasına küfür eden bir başkan nasıl tebrik ediliyor ben onu anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme