Şimdi Ara

Sadece Takaslık SE W580i KVK lı - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihen Ankara içi takaslık 14 ay kadar garantili W580i.

Tüm aksesuarları ve 1gb Sony M2 hafıza kartı ile birlikte.

Takas sadece Nokia ve Samsung`un kızaklı modelleri ile olur.

Teklifler pm den lütfen.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 24 Temmuz 2008; 21:44:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Daha önce tuşları çatladığı için KVK dan değiştirilmiştir. Şu an birkaç tuşu çatlak yine, ancak KVK ücretsiz değişim yapıyor ben uğraşmak istemedim.

abi kronik sorunlar ya.
    bu sonyericsson neden böyle yok joystik yok tuşlar iki marka bir oldu adam akıllı bişey yapamadılar kınıyorum
  • kardeş teli sattın mı sen?? bn almayı düşünüyorumda daha karar veremedim.şu ana telin her hangi bir sorunu var mı??biraz açıklarmsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustone

kardeş teli sattın mı sen?? bn almayı düşünüyorumda daha karar veremedim.şu ana telin her hangi bir sorunu var mı??biraz açıklarmsın

Tel satılmadı arkadaşım. Sorun olarak ta ilanda belirttiğim çatlak tuşlar var ki zaten o da her W580i de oluyor ve KVK ücretsiz değişim yapıyor.
  • Kardeş fiyatı ne kadar ve ne kadarlık bi garanti süresi kaldı açıklarmısın.Ayrıca neden satmak istiyorsun telefonu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustone

Kardeş fiyatı ne kadar ve ne kadarlık bi garanti süresi kaldı açıklarmısın.Ayrıca neden satmak istiyorsun telefonu???

Fiyat yazıyor (270 lira). Garanti tarihi yazıyor (03.09.2007). Satma nedenim başka bir telefon almak istemem. ( yeni çıkan SE lerden)
  • Kardeş ben biraz düşüneyim sana mesaj atarım.ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustone -- 8 Temmuz 2008; 17:39:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya tusları eger kırık degilse telefonu almayı istiyorumM...eger baska birine satmadıysannız ve bu arada bnde ankaradayım daha ii olur cok arıyorum bu telonu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: benvaryaben_benvarya

ya tusları eger kırık degilse telefonu almayı istiyorumM...eger baska birine satmadıysannız ve bu arada bnde ankaradayım daha ii olur cok arıyorum bu telonu..

Hocam ilanda tuşların çatlak olduğunu belirtmiştim. KVK`dan ücretsiz değiştirebilirsiniz, 1-2 gün sürer en fazla, belki de aynı gün verirler bilmiyorum ama basit birşey.
  • pm
  • u600 ile takas yaparmısın
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.