Şimdi Ara

sadece takaslık samsung i550 garantılı,w880i takaslandı samsung i550 duruyor arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki samsung i 550 cok temız dır garantılı cıhazdır 1 gb hafıza kartı mvcuttur kutusu harıc full kutu ıcerıklıdır herseyı vardır cdlerı kagıtları usb kulaklık sarj cıhaz sıfır kadar temızdır dusunen arkadaslara msneden gosterebılırım ıyıgunler özellik esen hersey mevcut goruntulu konusma , wıfı, dahılı gps, sybıam ısletım sıstemı,3 megapıksel kamera, black berry cıhazlardakı gıbı joystıck,telefonda ısteıgınız hrsey kısaca degıstırme nedenım sadce degısıklık yoksa memmunum cıhazımdan ıhaz sıfır gıbı oldugundan temsıı resım koydum arkadaslar

samsung i550 içiçn isteigim takaslıklar sony erisccon k850i,w960i, p1i, samsung g800,i780, nokıa n78,n81,n79,n82, n95, lg ku990,ıyı

pda turu cıhazlar htc touchyanı 3450, htc 4350, ve ıyı dıger pdalar olabılır basbas yapacak cıhazlar ıstıyorum arkaaslar ıyıgunler pdaların full kutu olması ıyı olur bıe garantı cunku parcalrı pahalı oluyor arkadaslar

sony ersıccon w880i takaslandı ılgınıze tesekkur ederım

sadece takaslıktır arkadaslar fıyat sormayn dusunuyorsanız eger takaslarım zaten takas kafakafaya yapabılecegım cıhaz dusunuyorum teklıflerınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilkurt_33 -- 17 Mart 2009; 15:38:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.