Şimdi Ara

sadece takaslık samsung i550 garantılı, sony erısccon w880i bol takaslı haporlu sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki samsung i 550 cok temız dır garantılı cıhazdır 1 gb hafıza kartı mvcuttur kutusu harıc full kutu ıcerıklıdır herseyı vardır cdlerı kagıtları usb kulaklık sarj cıhaz sıfır kadar temızdır dusunen arkadaslara msneden gosterebılırım ıyıgunler özellik esen hersey mevcut goruntulu konusma , wıfı, dahılı gps, sybıam ısletım sıstemı,3 megapıksel kamera, black berry cıhazlardakı gıbı joystıck,telefonda ısteıgınız hrsey kısaca degıstırme nedenım sadce degısıklık yoksa memmunum cıhazımdan ıhaz sıfır gıbı oldugundan temsıı resım koydum arkadaslar

samsung i550 içiçn isteigim takaslıklar sony erisccon k850i,w960i, p1i, samsung g800,i780, nokıa n78,n81,n79,n82, n95, lg ku990,ıyı

pda turu cıhazlar htc touchyanı 3450, htc 4350, ve ıyı dıger pdalar olabılır basbas yapacak cıhazlar ıstıyorum arkaaslar ıyıgunler pdaların full kutu olması ıyı olur bıe garantı cunku parcalrı pahalı oluyor arkadaslar

elımde orjınal sony rısccon w880i var arkadaslar cıhaz sorunu var sadece dısarıya ses veren hoporlu calısmıyor sorun belkı patch atınca duzelır belkıd patlak bılmıyorum ama bu sorunuda yenı farkettım eder etmezde yazıyorum kımseye yanlısım olmadı olmasın ısterım arkadaslar cunku bırı ıle anlasmıstım sonra bunu gorunce vazgectım gondermeden deneyıp vereyım dedım bu cıktı evet arkadaslar teklıflerınızı beklıyorum sadece haporlu sorunlu w880 i dusununler pm atsın resımlerdekı gıbı elı yuzu duzgun cıhazdır sadece sarj aletı ıle veılecektır (orjınal).

TAKAS OLARKA ;nokıa n70 ,n72,n91, samsung d900i ,u600, Qtek s200, sony k790i, w810i, w850i, ve dıger aklıma gelmeyen cıhazlar

çin malı ama yenı alıpta elı yuzu duzgun olan cıhazlarda olabılır cıft hatlı
    ve dıger her teklıf en kısa zamanda yanıt verılecektır teklıflerınızı beklıyorum

sadece takaslıktır arkadaslar fıyat sormayn dusunuyorsanız eger takaslarım zaten takas kafakafaya yapabılecegım cıhaz dusunuyorum teklıflerınızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilkurt_33 -- 17 Mart 2009; 10:11:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• p.m
  • pm ceveplandı satısa devam

• ustam nokia 6500s takas düşünürmüsün i 550 ile
  • pm ıle cvblandı

• cevaplandı arkadaslar satısa devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.