Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eros68 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.658
Cevap
216
Favori
979.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Panasonic çok daha iyi. İkisi de kendi uydu alıcıları ve apartman sisteminden alıyor yayınları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    O zaman bu TV nin dengi sayılan 55 ekran Samsung lar sadece %10-20 dahai ucuzdu. Yani hemen hemen hepsi aynı fiyatlarda idi. Ben 2007 yalında LCD 82ekran Samsung a 2000 TL verdim; şöyle diyeyim o zaman için bu para ile 4 adet 23-24 gr burma bilezik alınıyordu. Eşime 4 bilezik mi yoksa şöyle bir teknoloji çıkmış ondan mı istersin demiştim; düşünmeden TV yi seçti. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 31 Mayıs 2020; 15:38:24 >
  • needacar kullanıcısına yanıt
    ülkenin ekonomisi ne kadar iyi dermişim.

teknolojinin ne kadar ucuzladığının göstergesi bu. 30 bin tlye 82 ekran aldığınızı düşünün.
  • ben bilmeden aldım. hatta önemini bildiğim içn soru sorarak aldım. bilseydim alırmıydım. en azından 1 haziranı beklerdim. ya daha pahalıya alırdım ya da başka model. bakalım belki memnuın kalırım.

harici box iyi birşey olsun desen 2 binden başlıyor.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Edit: Buradaki ürün sevdalısı insanlar insanı gerçekten çok zorluyor ve o eleştirdiğim insanlar gibi Üslubumun olumsuzlaştığını farkettim.

Bu yüzden konudaki son günlerdeki bütün mesajlarımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFB2806D -- 31 Mayıs 2020; 19:43:5 >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    forumu iyi okumamışsınız demek ki hocam. bir takım sorunları var tabii ki TV nin.okusanız görürdünüz. bir kişiye sordum,o böyle dedi diye karar vermeniz kötü olmuş. TV'yi kullananlar genelde memnun. 2 saniye kanal geçiş hızında smart TV ben duymadım. biraz daha iyi olabilir belki. bu hususta TV den uçmasını beklemeyin. umarım bu konuyu kafada halledersiniz. yoksa içinize sinmemesi durumunda rahatsızlık hissedersiniz. android çok yavaş değil bu arada son güncelleme sonrası.

• burda biri yazmış tv fanatiği falan var yorum yapanlara karşılık veriyor falan. nacizane bir şey soracam

tv geçişine cöp falan yazmış

kalite çöp yazmış vede kendi aynı tv kullanıyormuş

soru şu bildiği gerçekten güzel bir tv varsa yazsın bari ona alalım aldığımızı gömmektense.

ya arkadaş altı üstü tv her cihazın illa iyi ve kötü tarafı var biri överken. diğeri gömerse işin içinden cıkamaz kimse

5 sene önce araba alacaktım

girdim from sitelerine pejo baktım bi dünya şikayet hundaiy baktım bi dünya şikayet fiat baktım dünya şikayet opele baktım şikayet ee ne alacaz kaldık ortada sonra baktım olacak gibi değil

kendi ihtiyacım ve ne istediğim önemli yazılan çizilen bi yerde son bulur alırsın cıkarsın

bu gün gidip 30 bin liraya oled tv. alırsın bak bidünya şikayet cıkar bunun sonu yok taktir kendimizindir. biz aldık bilerek evet sonra. bilerek alınırmı diyolar. evet alınıyor box. bağlarsın uydu bağlarsın

bunlar. zevktir. aldık diye. tv herşeyi yapmasını beklemek zır cahilliktir neticede. altı üstü tv markası ne olursa olsun ..

şu tv sorun ve cözümleri konuşalım artık iyi yada kötü ...

• sanall44 S kullanıcısına yanıt
    dostum evet bilerek şahsen ben altım, bu sayfayıda yarılarına kadar okudum, şikayetler genelde yavaş geçiş bunu kabul ettim ve tv konusunda bilgisine güvendiğim arkadaştanda tavsiye aldım ve cihazı aldım.

Bilerek aldım dediğim için fanatiklikle suçlandım.

Birisi şikayet ederse millet ona uymak zorundamı...Andoridin hızlı geçiş tv varmı diye sorsan cevap veremezler.

Eee daha ne, bu nelahana turşusu bu ne perhiz...

11 yıldan beri sony kullanıyorum, tv alacak olsam yine sony alırım, renklerine göz aşınalığım var.Ben niye 7.500 lira verdim çünkü Sonuçta sony aldım, hiç parama acımadım..

Kim ne derse desin ben cihazımı öveceğim, cihazı övmekle Sony fanatikliği olunuyorsa EVET BEN FANATİKİM...

Güle güle kullan cihazını..slm.lar

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    380 sayfayı okuma şansım yok. lg için 1000 sayfa saundbar için ayrı. bir kişiye sormadım ki. buradaki herkese sordum. aklıma takılan bütün soruları sorarım bir ürün alırken.

panel kalitesi önemli tamam. ama kanal geçişi için olumsuz olan bir cihazı neden android tercih ediyoruz ki onu anlamadım. box zaten android olacak. aradaki kablodan kurtulmak istiyorum ben. ürün kurulunca box olmadan kullanmayı deneyeceğim. mesela kızım 'trt çocuk' diyecek o kanal açılacak.

görüntü iyi olsun da gerisini hallederim.
  • arkadaşlar merhaba. geçen hafta 10 bine 65xf9005 satın alan arkadaşların tv si geldi mi? özellikle mediamarkttan gelenler de tv de sıkıntı (ölü piksel, çalışma saati) var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

ben bilmeden aldım. hatta önemini bildiğim içn soru sorarak aldım. bilseydim alırmıydım. en azından 1 haziranı beklerdim. ya daha pahalıya alırdım ya da başka model. bakalım belki memnuın kalırım.

harici box iyi birşey olsun desen 2 binden başlıyor.
    Kanal Gecislerinin yavas oldugunu sormussunuz soylemis arkadas gercekten bilmiyormuydunuz?

Ya da Hatirlayamadiniz mi anlamadim?

Kanal gecis hizi 2,5 sn civaridir...

• Ben niye bu televizyona Bayıldım ya Gayet güzel bakıp bakıp duruyorum ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anexi A kullanıcısına yanıt
    geçen hafta çarşamba geldi sorun yok
  • greenland G kullanıcısına yanıt
    siparişi cumartesi vermiştim arife günü
  • Arkadaşlar teknik servis gelecek bugün de test yaparken açmamı tavsiye ettiğiniz video var mı? Tüm testleri içinde barındıran filan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ansroad

Arkadaşlar teknik servis gelecek bugün de test yaparken açmamı tavsiye ettiğiniz video var mı? Tüm testleri içinde barındıran filan?
    Video onemli degil pixel testi zaten kendileri yapiyor,..Biliyor cogu nereden yapilacagini, mumkunse calisma saatine ve Hata kodu varmi yokmu ona baktirin..

• quote:

Orijinalden alıntı: greenland

geçen hafta çarşamba geldi sorun yok
    hayırlı olsun hocam. benim de tv bulunduğum ile geldi ama horoz un dağıtmasını bekliyoruz. servis nasıldı? testleri yaptı mı? Ankara da iyi olan tavsiye edebileceğiniz sony servisi var mı?
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    tek buraya sormuyoruz hocam. bir çok yere sorular ve yorumlar atıyoruz. bu alıntınıza baktığımızda diğerleriyle az fark var cevabı yazılmıştı. farklı tv ler ile ilgili aldığım cevap ile bunun arasında büyük farklar olmadığını düşünmüştüm.
  • 55 inch xf9005 modelini en uygun nereden alabilirim ? vatan, teknosa ve mediamarktta 8000tl'ye dayanmış fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gjem -- 1 Haziran 2020; 12:2:5 >
  • Evet arkadaslar bende sony xf9005 almak isdiyorm malum fiyatlar 8000olmus nasil alabliriz bnu veya ikinci el olarak satan varmidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.