Şimdi Ara

SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.603
Cevap
216
Favori
973.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris007

Edge lede parami verilir derlerdi direct led almak varken neden edge led tercih edilir bazen sony fanlarini çözemiyorum
    XE9305 high end seriden ama Edge Led doğru ama hakkında çok iyi yorumlar var. yabancı forumlardaki incelemelerinde de çok iyi yorumlar almış. çok övülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

65xe9305 kenar aydınlatmalı edge led değilmiydi yoksa benmi yanlış biliyorum

Alıntıları Göster
    Dual stack edge led aydınlatması fakat zone sayısı düşük olan 65xf9005 den çok daha başarılı micro dimming de , nitrkin 65xf9005 de motion konusunda başarılı , paylaştığım videoda yan yana anlatımlı kıyaslaması var. Özet olarak söylediği şu adamın : hangisini ucuza bulursanız onu alın xf9005 daha akıcı xe9305 hdr , micro dimming ve siyahlarda daha iyi . Z9f gibi 600 zone du sanırsam fald alacaksanız olay ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xe9305 çok ilginç bir tv. tamamen melez :)

gerçekte inceledim xe9005 ile aralarında pek fark görünmüyodu ama youtube incelemelerinde 9305 çok daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 4 Ağustos 2018; 19:35:20 >
  • deathscythe D kullanıcısına yanıt
    Fanlar derken sana soylemedim

• xf9005mi 9305mi tercih edersiniz hangisini almak daha mantıklı 2017 2018 olarak bakmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

65 inç tv alıcam emrah bey bu sony 65xe9305 veya lg 65b7 oled olabilir ikisinden birini makul bir fiyata yakalarsam alıcam

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun.
    bu saatten sonra edge led led tv almayın hocam.
    yine de son karar sizin. oled almayacaksanız, çakma direct led de olsa xe9005 ya da xf serisini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

hayırlısı olsun.
    bu saatten sonra edge led led tv almayın hocam.
    yine de son karar sizin. oled almayacaksanız, çakma direct led de olsa xe9005 ya da xf serisini alın.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim emrah bey şu anda 55 xf 9005 tv kullanıyorum ve çok memnunum ama aklımda hep 65” tv almak var eskiden 18 mt2 odada 55” yetiyordu evi değişikliği yapıyorum tv kullanacağım oda 40 mt2 olucak 55” ufak gelicek diye düşünüyorum

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    kesinlikle küçük gelir 55".

izleme mesafeniz daha da artacaksa, 65" bile küçük gelebilir. ama 77" oledler tabi el yakıyor :)
  • Bende 55xf9005 almaya karar verdim ancak teknosa mm ve vatanda 7500₺ bandında olan TV gg ve n11 de 6500 e kadar fiyatlar var. Bu satıcılar sony eurasia 2 yil garantili olduğunu iddia ederler güvenip almalı miyim ? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adige13 A kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, hiç bir sorun yaşamadım hocam. Benim aldığım n11’deki moribal adlı satıcıydı (En uygun fiyat ondaydı) Asıl firma adı simport ev aletleri. Onlarca fiziki mağazası da olan bir firma. Yetkili sony ve başka bir çok markanın satıcısı. Keza ondan bir tık pahalı olan 220V adlı N11 satıcısı da asıl firma adı Denkel olan Sony yetkili satıcısı. Almadan araştırmıştım ben de.
    N11’den almaktan yine de çekinirseniz de Vatan’ın gece indirimlerini takip edin. Ortalama haftada bir yapıyorlar ve %15 indirimle 6500 bandına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glastron -- 6 Ağustos 2018; 12:34:54 >
  • İyi Günler Arkadaşlar elinde 46 inch 2.el Toshiba 46SV685, Sony HX920 veya sony X4500 temiz satmayı düşünen varsa talibim. oturma odasına ikinci el temiz ama kaliteli bir tv arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rmznplt46 -- 5 Ağustos 2018; 21:55:32 >
  • Bu ürün günlük indirimler ile 6.368 TL'ye geliyor, satıcı denkeliletisim. Bu firmadan daha önce alış veriş yapıp olumlu olumsuz fikrileri olan var mı? Bir de ürün kargo ile gelecek Yurtiçi Kargo ile. Kargo ile televizyon gelmesine pek güvenemiyorum, bu kargo ile televizyon teslim alan oldu mu, deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceritli46

İyi Günler Arkadaşlar elinde 46 inch 2.el Toshiba 46SV685, Sony HX920 veya sony X4500 temiz satmayı düşünen varsa talibim. oturma odasına ikinci el temiz ama kaliteli bir tv arıyorum.

Tv alırken albaniyi okuma , yanlış yönlenirsin sonra yüksek fiyata aldığın elindeki hurda ile üzülme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdaguler

sipariş verdim :)
    hafta sonuna kadar gelir ve kurulur umarım.ancak kendime ait hhd yi mağazada usb den takarak yaptığım ayaküstü testte 1080p ve 20160p yi sinemapro mod seçeneğinde gayet başarılı bir şekilde oynattı.canlı mod seçeneğinde ise 2160p de bile kötü idi. tabii bunlar ayaküstü değerlendirmeler. kurulum yapılınca daha net bilgiler verebilirim. netflix performansını da çok merak ediyorum. mağazada gerçekten çok başarılı idi evde nasıl olacak bakalım.
    selamlar.

Alıntıları Göster
    12 yıllık Pioneer 5080xa plazmadan sonra beni 65xf9005 fazlasıyla tatmin etti.
    -kendi mp oynatıcısı ile mkv ler gayet başarılı.
    -netflix performansı mükemmel. hd filmlerde dahi görüntü mükemmel.
    -başta epey bir uğraştırdı ama ARC harika bir şeymiş. AVR ye onu gir bunu çık yok. monitör out dan tüm kaynaklardan ses sisteminize bağlanıp kumanda edebiliyorsunuz. sıkıntı hd 7.1 sesleri alamıyorsunuz ya da ben beceremedim.
    -netflix te HDR başta çok parlak geldi özellikle altyazılarda parlamalar rahatsız ediciydi. ancak son güncelleme ile netflix de HDR yi dbvision yaptılar.sinemapro gibi bir şeye benziyor. tam bir değerlendirme yapamadım. tv dbvision kaynakta iken görüntü ayarlarına da elletmiyor.
    -tv testlerindeki eksilerin hepsi var.
    -tv testlerindeki artılar bence daha fazla :)
    -evet çok pahalı bir cihaz; değer mi ? o da alıcılara, keyfe ve bütçeye kalmış.
    selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

quote:

İyi Günler Arkadaşlar elinde 46 inch 2.el Toshiba 46SV685, Sony HX920 veya sony X4500 temiz satmayı düşünen varsa talibim. oturma odasına ikinci el temiz ama kaliteli bir tv arıyorum.

Tv alırken albaniyi okuma , yanlış yönlenirsin sonra yüksek fiyata aldığın elindeki hurda ile üzülme.

Alıntıları Göster
    Peki sizin bi öneridiğiniz model var mı? aslında OLED de almayı düşünüyorum ama bu teknolojinin daha tam oturmadığını söylüyorlar. kafam karışık açıkçası.

• quote:

Peki sizin bi öneridiğiniz model var mı? aslında OLED de almayı düşünüyorum ama bu teknolojinin daha tam oturmadığını söylüyorlar. kafam karışık açıkçası.

55xe9305 yada samsung 120 hz panele sahip tizen serisi bir tv olabilir. eskilerden ju7500 7000 serisi iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 6 Ağustos 2018; 12:52:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

quote:

55xe9305 yada samsung 120 hz panele sahip tizen serisi bir tv olabilir. eskilerden ju7500 7000 serisi iyidir

Alıntıları Göster
    55XE9305 şu an pek bulunmuyor. 65XE9305 bile tek tük bulunuyor ve fiyatı da oled parası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rmznplt46 -- 6 Ağustos 2018; 19:32:7 >

• cetjn kullanıcısına yanıt
    geç mi oldu cevap bilemiyorum fakat bende farklı ilden sipariş verdim
    kargoyu eve mi yoksa servise mi gönderelim dediler
    bende servise gönderin servis gelip evime kursun diye istedim
    ve kargodan geldiğinde kontrol etmek derdim kalmadı açıkçası öyle bir seçenek sunarsa alacağınız yer öyle tercih edin derim şahsen
    hayırlısı olsun şimdiden
  • Aylardır burada sessiz sedasız TV araştırıyorum sonunda bu gece bende aranıza katıldım yok onda bu var şunda bu var umarım hayırlı uğurlu olur bakalım ne Zaman gelir kurulur yine sizlerden yardım isterim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chief1905

Aylardır burada sessiz sedasız TV araştırıyorum sonunda bu gece bende aranıza katıldım yok onda bu var şunda bu var umarım hayırlı uğurlu olur bakalım ne Zaman gelir kurulur yine sizlerden yardım isterim şimdiden teşekkürler
    hayırlısı olsun inşallah memnun kalırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.