Şimdi Ara

Sadece satış konuları var oynayan kaldımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende oyunu 15 ay önce askerlik sebebi ile bırakmıştım şuan hali hazırda karakterim ve goldumda var lakin foruma bakıyorumda sadece satış konuları alıp başını gitmiş tekrar başlasam diyorum ama şuda aklıma geliyor ne hikmettir millet hala oynuyor bu kadar boşaldığı halde forum...

• yeni update ile oyun süper hale geldi. ayrıca g bootlardan kurtulduk. serverlar boş. sadece bot atıp oynamak ortadan kalktı. yeni stal sistemi kurularak stal açmak tarih oldu. stal çarlarındanda kurtulduk.npc ler satıyor artık itemlerimizi. ayrıca serverların boşalması ile yeni oyuncular eklendi oyuna. ve eski oyuncuların ulaşılması zor görevleri tamamlayarak daha iyi itemleri elde etmesi sağlandı. yinede para konuşuyor oyunda ama ben 2 aydır ne pre aldım ne de başka birşey. ayrıca premium silk eklendi. yani silkmal ürünleri artık stallarda satılabiliyor. illa silk yüklemen şart deil oyun golduyla da işini görebiliyon. bunlar yeterli sanırım.
  • Silkroad Online forumunun eski tadı kalmadı artık.Bende oyunu bırakmıştım.Yeni update ile tekrar döndüm.@effsane_61'in dediği çok doğru.Güzel oldu oyun
  • oyun mükemmelleşti.forum berbatlaştı.
  • forum pelt oldu hacı başka forumlar türedi
    yönetimede laf çarpılır fennnaaaaa
  • yüz defa dedik şu satış konularını düzenleyin ayrı başlık altına alın. millet aradını bulsun die.
  • abi oyun güzel hoş da kas kas nereye kadar 110 olduk 5-6 aya 120 gelecek diyolar.keşke lvl artımalarının yerıne oyuna yenı heyecan getırseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

yeni update ile oyun süper hale geldi. ayrıca g bootlardan kurtulduk. serverlar boş. sadece bot atıp oynamak ortadan kalktı. yeni stal sistemi kurularak stal açmak tarih oldu. stal çarlarındanda kurtulduk.npc ler satıyor artık itemlerimizi. ayrıca serverların boşalması ile yeni oyuncular eklendi oyuna. ve eski oyuncuların ulaşılması zor görevleri tamamlayarak daha iyi itemleri elde etmesi sağlandı. yinede para konuşuyor oyunda ama ben 2 aydır ne pre aldım ne de başka birşey. ayrıca premium silk eklendi. yani silkmal ürünleri artık stallarda satılabiliyor. illa silk yüklemen şart deil oyun golduyla da işini görebiliyon. bunlar yeterli sanırım.

+olarak yeni gelen forgotten world oyuna ayrı bir heyecan kattı. Orda bot kullanılsa dahi kimse kullanmaz. Oyun gitgide daha fazla aktif olmayı gerektiriyor. Güzel bir şey :)

• Sro ölmez durmadan yeni server açan bir oyuna ölüyor demek hata olur sadece eski tadı kalmadı nasılsa dolu olupta girilmediği dönemlerde oyuna olan ilgi feci şekildeydi rahat oynamak için silk almak pre almak zorunluğu vardı ama şimdi onlar geride kaldı hala oynayan oynuyor ama bu lvl olayının içine ettiler yeni lvl geleceğine daha farklı yenilekler lazım oyuna yoksa sonu 200 lvl kadar varacak gibi o zamanda sadece eski oyuncular devam eder oyuna.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.