Bildirim
Sadece Mesajlaşmak İçin Telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nokia 1203 mesajlaşmak için ideal kullanımı falan kolay tek sorunu fazla mesajlaşılırsa tuş takımındaki yazılar siliniyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: zfr_1
nokia 1203 mesajlaşmak için ideal kullanımı falan kolay tek sorunu fazla mesajlaşılırsa tuş takımındaki yazılar siliniyor...
tanıdıqımda 1203 var. O da mesajlajmak için kullanıtor. Arasırada konusuyor. Teefon kibar bir görünmü var. Ayrca feneride var. Gittigidiyorda biri yurtdışından getirmiş. Kayıtlı ama garantisiz. Radyolu. 70 TL -
Bu telefonu listeye yazdım
Başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar -
N70 nasıl. Vodafone hattın varsa modem olarak kullanıp pcndene aylık 8 tl gierrwsn -
quote:
Orijinalden alıntı: zfr_1
nokia 1203 mesajlaşmak için ideal kullanımı falan kolay tek sorunu fazla mesajlaşılırsa tuş takımındaki yazılar siliniyor...
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: smarty17
N70 nasıl. Vodafone hattın varsa modem olarak kullanıp pcndene aylık 8 tl gierrwsn
Kuzenimde var ve tuşları çok küçük ayrıca fazla özelliği var ben ucuz bir şey arıyorum -
dokunmatik istiyorsan lg kp500 e bir bak derim hem çokta şık bir telefon -
bencede 1203 al emınonunde 50 tl spot dukkan garantılı -
1203 çıtır çıtır ses çıkarır. Seçerken Dikkat -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
1203 çıtır çıtır ses çıkarır. Seçerken Dikkat
+ konusmalarınız aynen canlı yayın tadında dışarıda. Hoparlörü nedeniyle -
iphone 4 al Gold'dan ucuz olur 2,6 KTL
Yalnız mesajlaşırken dikkat et de anteni kapatma yoksa gitmez mesajlar haa!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X