Şimdi Ara

Sadece istanbul- satılık Creative Gigaworks G500 5.1 açıklamayı okuyun 200 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
2
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sadece İstanbul içi elden satılıktır.

Sebebi ise düzgün şekilde kargolayamayıp zarar görmesinden çekinmemdir.

Açıklama :

Fiyatı 200 tl yaptım sadece uyduları bu fiyata alamazssınız.Ben full çalışan seti veriyorum.Sadece kumandasında açma kapama tuşu temassızlık yapmış ve elektronikçi içini açmadan contact sprey sıkmıştır şu anda kumanda olsun set olsun sorunsuz çalışmaktadır.

Merhaba ;
    3-4 ay kadar önce forumdan almış olduğım Creative Gigaworks G550 5.1 Hoparlör seti'ni evde yer sıkıntısı olması ve setin sesinin çok fazla gelmesi nedeniyle satıyorum.
    Müstakil bir evim olsa açıp sesini gönül rahatlığıyla kullanabilirdim ama apartmanda oturmam sebebiyle sesini yarıya kadara bile açmak benim için çok mümkün değil.

Sistemin kumandasında bulunan açma kapama açma kapama tuşunda 1-2 hafta önce; basmama gibi bir durum oluştu.Elektronikçi tanıdığa götürdüm contact sprey sıktı şu an setin kumandası sorunsuz şekilde çalışmakta.
    Onun dışında aldığım arkadaş biraz geniş biryerde kullanmış sanırım kablolara ek yaparak bayağı uzatmış.

Setin sesinde sorun sıkıntı yok gümbür gümbür ;contact spreyden sonra kumanda açma kapama tuşunda da sorun kalmadı.Onun dışında set sıfır gibi değildir ama gördüğüm kadarıyla vuruk ezik vs yoktur.

Birde arka hoperlörlerin ayakları kutudamı bakmam lazım ben masaüstümde 4 hoperlör duran şekilde kullanıyorum.ayaklara ihtiyacm olmadı.Yani kullanıma engel bir durum yok.

Setin sesisinden bahsetmeye gerek yok sanırım.

Resim temsilidir.

Sadece istanbul- satılık Creative Gigaworks G500 5.1 açıklamayı okuyun 200 tl

Fiyat :200 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 17 Nisan 2016; 18:38:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.