Focus II aracımın üzerinde gelen fabrika çıkışı ses sistemi (6000 CD), özellikle yüksek seslerde basın tizi boğması nedeniyle beni tatmin etmiyor. Teybin çıkışı 4*32 w olduğunu öğrendim. Acaba kapılardaki kolonları daha kaliteli markların iyi hoparlörleriyle değiştirsem ses kalitesinde tatmin edici bir iyileşme elde edebilir miyim?
Anfi vs ye yüzlerce TL verecek durumum olmadığı için soruyorum
Tabiki kaliteli hoparlor olursa seste degisim olacak Ama ufaktan bir anfi takarsan ozaman degisimi goreceksin subw a gerek yok basstan bisi duyamazsin
Önlere 2*260 w taksan tizde ciddi değişim olacaktır. Bass istiyorsanda anfi şart
hocam focusun hoparlörlerini çıkarıp başka bişey takarsan pişman olursun tecrübe ile sabittir ,
seste kalite istiyorsan amfi şart.
Probleminiz kalite olsaydı, düşük seste de beğenmezdiniz.. "Yüksek seslerde basın tizi boğması" dediğiniz durum sesin kalitesiyle değil, gücün artık "sona dayanması" ile alakalıdır..
Amplifikatör ve iyi bir komponent takımıyla istediğiniz sesi elde edebilirsiniz.. (ama bir süre sonra kulağınız alışacak ve o da yetmeyecek haberiniz olsun)
bende benım emektar e39 hoparlorunu değişmek istiyorum 2000 bin yılından berı ustunde malum artık omrunu tamamlamıştır
teyip bussınes orjinal teyip sanırım amfi de mevcut bu teyıplerde
sesi gur cıksın camları kıpırdatsın ıstemıyorum ama sesı biraz acık ve bass ayarı yuksekteyken boguyor artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme