hellmarch abi seni anti-sacred ilan etmek lazim bu ne hirs ve nefret
Millet 1.5 versiyonunu mutlaka indirin ve kurun birçok saçmalıgı düzeltiyor..Ben hataları yüzünden oyundan bezdigim anda imdadıma yetişti..
hellmarch birader millet bu kadar hakkında konuştuğuna ve oynadığına göre bu oyuna çok kötü demek yanlış olur bu işler zevk meselesi rüzgara karşı işemeye gerek yok....
Ya bende dun basladim oyuna ama pek sarmadi nedense ya diablodan iyi diolardi ama bana pek yanina yaklasamaz gibi geldi gerci daha yeni basladim ama nedense hıc suruklıycı gelmedı oyun ayrıcada cok zro geldii. Gerci daha level 7 oldum sanırım Silver mı bronze mu basladim bilmiyorum ama kesılıp duruom ve gına geldi artık olmekten.Bise sormak istiyorum bu blacksmithler ne ise yarıyor ''put the armor or weapon to enchance '' tarzı bıse dıo ama daha hıc bıse koyamadım oraya.Gladyator olarak basladim oyuna hangi skiller almamı tavsiye edersınız biraz oyun hakkında ıpucu verırsenız belki daha cok hosuma gider herhalde.
Combatlar cok hareketsiz gibi geldi bana acıkcası bbaya merak ediyodum oyunu herkes cok ovuyodu ama hayal kırıklıgına uradım acaba sorun bendemi :). Sızce bu oyun ne bakımdan diablodan daha iyi?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Erulmo</i> <br />Millet 1.5 versiyonunu mutlaka indirin ve kurun birçok saçmalıgı düzeltiyor..Ben hataları yüzünden oyundan bezdigim anda imdadıma yetişti.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
walla haklısın bende sıçarım böle oyuna giyodum oyun bi yere gelince takılıyodu bazı şeyler gözükmüyodu çektim 1.5 i bütün salaklıklar olmasada büyük değişiklikler oldu.
2pac öncelikle kesinlikle bronze'da başla silver ilk levellerde çok kasar.Sonra 1.5yamasını kesin yükle takılmaları aksaklıkları filan bayagı azaltıyor.Görevlerde süre sınırlaması genelde olmuyor bu yüzden görevleri bitiriyim ilerliyimdiye kasma yavaş yavaş level atlaya atlaya ilerle güçlenip ,büyüler ve zırhlar gelişince oyun acayip zevk veriyor.
Birde zorlandıgın yerlerden büyüleri kullan uzaktan öldür.Combo masterdan büyüleri ;önemliligine ve kullanacagın ilk büyü sırasına göre yaptır.Combo bence oyunu güzelleştiren süper bişey aslında ben saçmalıyı diye kullanmıyordum ama level30'da kastırınca tam olarak çözdüm..Haa bide blacksmith neyapar demiştim..Önce altınca herhangibir renk boş kutu bulunan herhangibir eşyayı yerleştiriyorsun sonra yandaki üç yuvarlaktan birini seçiyorsun bence en iisi altaki..Bir sorumda benim olacak Gamebox,lost combat art,skall..benzeri şeylerin ne işe yaradıgını bulan var mı..
Seraphim'le silverda oynuyorum,güneyde çölde Valor's Plans adlı görevdeyim,en iyi zırhlar silahlar var,Level 22 oldum ama hala kesiliyorum,orclar,chieftain,büyücülerle dalıyolar,iksir bitince ben de bitiyorum,oyunun en sinir olduğum olayı temizlediğiniz yerlerden geçerken buralarda tekrar yaratıklar çıkıyo,bu yüzden kasabaya dönüp iksir alma şansı kalmıyo(atı burada kullanıyorum ama dönüp dolaşıp yine karşıma çıkıyolar).Oyundaki at olayı bence hiç kullanışlı diil,ben nadiren kullanıyorum,combat art'ları yapamadan kalabalık bi yaratık topluluğunun üstesinden gelinmiyo.Bazı arkadaşlar beğenmiyo ama ben oyundaki yaratıkları beğeniyorum,öyle abidik gubidik yaratıklar olucağına akla yatkın yaratıklar var,mesela hill giant gören var mı en batıda ve kuzeyde ormanın derinliklerinde?ayrıca en son patch 1.5 mu?yükleme adresi verirseniz sevinirim:)
oyunda iksir miktarı çok az ya bi satıcıda max 5 stong health 5 healing potion var. 10 dakikada bitiyo.
yaratıklardan çok nadir iksir çıkıyo,çıkınca altın bulmuş gibi oluyorum walla
Ben diablo hastasıyım ( olmayan varmı :) ) 6 aya bi tekrar kuruyorum. Sacred cıkmıs öle gezirken diabloya rakip felan diye gördüm alım dedim bazı yerlerde 3d 32 mbyt ekran kartı diye kimisinde 32 mbyt ekrankartı diyo anlayamadım. 3d olmayan ekran kartında calışyormu :? alacam boşuna para vermiyim diyorum daha öne amarican conqest aldım çalıştırmadıda.
Sacred 3d olmayan ekran kartlarında çaılışıyormu oynayan varsa sölerse sevinirim
Sacredi 3d olmayan ekran kartıyla oynayan varmı sölerseniz sevinirim...
Bu aynı konudaki 3 mesajım ilk 2 si gözükmedi eger hepsi gözükürse yalnıs anlamayın :)
Dostlar, lütfen bi yardim.. Yazilarinizi okudukc heveslendim Sacred buldum, kurdum, cooook begendim, gunlerce oynadim. Sonra yine yazilanlara bakarak 1.5 patch ini kurdum ama artik oyunum calismiyooor? Patch kurduktan sorra yapmamiz gereken bi islem var mi? Siz nsil cozdunuz bu yama isini? Kaldigim yerden devam edebilirmiyim? Acil bi yanit...
yukarıda yazdım bi daha yazıyorum,nerden yükliycez patch i??bi de aklımdayken ekleyeyim çöldeyken uzaktan gelen müzik sesleri bi hoşluk katıyo olaya:)
sunbred patch kurduktan sonra o patch için crackini yapman lazım. www.gamecopyworld.com a gir orda 1.5 patch için crack var. evet save edilmiş oyunlarına devam edebilirsin.
arkadaşlar haritanın en üst sol tarafında bir kütüphane var oradan bilmem ne kitabını bulmamız gerekiyormuş ben oraya girdim herkesi geberttim ama bişey bulamadım siz nasıl geçtiniz ana görev olduğu için devam edemiyorum saygılar.. bu arada gladiator level 22 ....
süleymanx kardeş 3d olmayanlarda oynayamazsın herhalde,ama emin degilim.Oyunun grafikleri dioblodan ii zoom in zoom out imkanın var.Ben level39 oldum.Element of acaria'nın 5.sini alıcam sag altaki kaledeymiş daha gitmedim.. Kütüphane konusunda ayni sorun bende de var ama göreve devam etmene mani degil..orada alt geçitten mavi devlerin hepsini indirecek magraya girmen gerek sonra ilerleyim dragonla güreşmen gerek:)
Braverack Castle ve hedegton ve Korad Nurda portaldan çıkıp direk satıcıya ulaşabilirsiniz ayrıca bir satıcıdan bütün healingleri alınca esc'e basın tekrar girin %90 extra healing alabilirsiniz..Ya arkadaşlar soruma çevap bulamadıp..yok mu bilen:))