Şimdi Ara

Saçmalamış olabilirim biraz ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben anlamıyorum, neden insan kötülük yapma gereği duyar ki. Gerçekten anlam veremiyorum. Benim çok değer verdiğim biri olayı tam anlatamıyorum ama arkamdan çok değişik şeyler çevirmiş. Böyle ben hala idrak edemiyorum o derece. Oysaki ben bunu yapabileceği kadar kötü biri değildim. Onu kırmamaya çalıştım, istediklerini yaptım. Şuan da hala nefret etmek için kendimi çok zorluyorum, kendiliğimden nefret edemiyorum. Ben neden böyleyim ya safım baya galiba. Offf keşke böyle olmasaydım. Saflık değil gerizekalılık bu. Şuan saçmaladım belki de ama olaydan ötürü uyku tutmadı beni . Bir yerlerde paylaşmak istedim :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artı for artı, yorum for yorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizi bu kadar iğrenç, anlatım bozuklukları ve imla hatalarıyla dolu bir metin okumak zorunda bıraktığım için üzgünüm ama yazarken ben rahatladım baya

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    nick'te bulamamışın bi de onun için ez kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    İyi hatırlattın en iyisi kendimi en yakın camdan atayım ezmek yetmez

• İnsanın doğasında olan kıskançlık, haset, kibir gibi kötü huylar yontulmamışsa, bu kötü huylara sahip kişi arkadaşınız bile olsa bir gün sizi tam olarak yaşadığınız duruma sokabilir. Kısaca söylemek gerekirse sebep insan doğası diyebiliriz.

• Genç Düşünür kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes kötü olamaz ki. İnsan doğasıyla alakası yok bence bunun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, herkes kötü olamaz. Ancak herkes kötü olma potansiyeline sahiptir. Mesele o kötü huyları ne derece bastırdığımızla alakalı bence. Küçüklüğümüzden bu yana iyi ve kötü ayrımını kavrayabilmişsek ve iyi değerlerle yetiştiysek/yetiştirildiysek kötü davranışlar sergilemeye çok uzak oluruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.