Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından resmen onaylanmış tek ilaçtır
Minoxidil nedir? Minoxdil bir vasodilatör'dür. Yani, damarları gevşeterek genişlemelerini sağlayan damar açıcı bir ilaçtır. Damarların genişlemesi yoluyla tansiyonu düşürerek, kalbin daha rahat kan pompalamasını sağlar. Minoxidil, her ne kadar aslen tansiyon düzenlemek amacıyla kullanılmaya başlanmış olsa da, ilacı kullananlarda kıllanma gibi yan etkiler görülmesi nedeniyle son yıllarda geliştirilen Minoxidil'in solüsyon hali, saç dökülmesine karşı etkili bir tedavi yöntemi olarak piyasaya sunulmuştur.
Piyasada %2 ve %5 minoxidil ismiyle reçetesiz olarak satılan Minoxidil solüsyon, kadınlar için son derece sakıncalı olan Finasterid'in aksine, kadınlarda ve erkeklerde görülen saç dökülmesinin tedavisi için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından resmen onaylanmış tek ilaçtır. FDA ONAYLADIGI ILACLARIN LISTESI ICIN TIKLA MİNOXİDİL'İN tatbiki İlacı tatbik etmeden önce saçınızın ve kafa derinizin tamamen kuru olduğundan emin olun. Gereken miktarı saç çıkmasını istediğiniz bölgeye ortasından başlayıp kenarlara doğru tatbik edin. Solüsyonu sürdükten sonraki 4 saat boyunca saçınızı şampuanlamayın. İlacı sürmeniz biter bitmez ellerinizi yıkayın ki, istemeden vücudunuzn başka bölgelerine de sürülmesin. İlacı tatbik ettikten sonra kafa derisini saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalışmayın, saç kurutma makinesi ilacın etkisini azaltabilir. Minoxidil leke bıraktığından, ilacı tatbik ettikten sonra 2-4 saat kadar tamamen kurumasını beklemelisiniz. Kafaderisinde döküntü, güneş yanığı, vb olursa, ilacı tatbik etmeden doktorunuza danışmalısınız. Saç dökülmesi, Minoxidil kullanmaya başladıktan sonraki 4 hafta daha sürebilir. 4 haftadan uzun sürerse doktorunuza danışın.
25 YTL SADECE 4Kutu 4AYLIK KUR SADECE 85YTL
TALA karınca yumurtası yağı KIL SORUNUNA KOKTEN COZUM Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur. KULLANIMI: Kıllar tercih edilen bir yöntemle (ağda, cımbız, makine vs.) alınır. Bölge temizlenir. Karınca yumurtası yağı bölgeye sürülür. genelde tüyler alındıktan sonra 3 veya 4 gün tüylerin alındığı bölgeye yağı sürmek yeterli olmaktadır(yatmadan önce) 3 saat bekledikten sonra yıkanmalı yada daha uzun sure beklenmeli
Ben kendim hiç yıkamadım cilde kesinlikle alerji yapmıyor kendim bizzat denedim tecrubelerimde şunuda gordüm guneşle cok temas eden bolgelerde daha az etkili oluyor ense kısmında ozellikle ama yüz kısmında çok etkili.Arkadaşlar ilk surduğum aydan sonra ense kısmındaki tuyler gec cıktı ve cok ilginc cımbızla kılı aldıgımda hıç acı hıssetmedim. İçimden keske biodere harcadıgım salakça zamanı buna harcasaydım dedim.
Sahteyle orj nasıl ayırt edebılırım dersenız orj surduğunuz zaman yag tabakası uzun sure cıldınızde duruyor ve kesınlıkle gaz kokusuna benzer koku olmaması lazım 1şişe 14ytl 4 şişe 50 ytl dır
ARKADAŞLAR BAŞKA İLLERE KAPIDA ODEMELI KARGO SİSTEMİYLE GONDEREBİLİRİM ÜRÜNÜ KONTROL EDİP ODEMEYİ KAPIDA YAPABİLİRSİNİZ GÜVENLİ ALİŞ VERİŞ
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
YENİ BİR URUN DAHA MUCİZE KREM (çillere ve gecmeyen izlere son) POHLİ KREM- BANDROLLÜ fıyat:25tl
Krem pohli çil ve güneş lekeleri üzerindeki özel etkisi ile cilt üzerinde faaliyet gösteren ve cildi pürüzsüz sağlıklı bir hale getiren, çok etkili maddeler içeren en iyi bir preparattır.
ÇİL: Daha çok açık tenli olan kimselerde görülen küçük kahverengi lekelerdir.
Hayatın erken aşamalarında ortaya çıkarlar ve yazın çoğalıp kışın hafiflerler,40 yaşlarından sonra genellikle kaybolurlar.Güneşe maruz kalmış bölgelerde oluşurlar; yüz, eller, göğüs ve sırt gibi.Bu kahverengi lekeler cilt tarafından üretilen bir pigment olan melaninin birikmesinden kaynaklanır. Vücutta var olan melaninin miktarı bireylerin cilt renklerinin tonunu belirler.Güneşe maruz kaldığında cilt UV ışınlarından gelebilecek zararı azaltabilmek için reaksiyon olarak daha fazla melanin üretir. Bu da melanin birikimine, dolayısıyla çil oluşumuna neden olur.
GÜNEŞ VE DOĞUM LEKELERİ: Çillere benzer şekilde meydana gelen güneş lekeleri; hava ve güneşe maruz kalmanın bir sonucu olarak meydana gelirler.
Doğum lekeleri ise hamilelik öncesi veya sonrasında meydana gelen genellikle yüzde yoğun şekilde görülen melanin birikmesidir.
SİVİLCE (akne vulgaris): Sivilce yada yaygın isimlendirilmesi ile ergenlik sivilcesi cildin yağ bezlerinin bir hastalığıdır.Yağ bezlerinin cilde açılan kanalları tıkandığında sivilceler ortaya çıkar.Krem pohli geliştirilmiş özel formülü ile sivilcelerin çıkmasını önler, var olanları yok eder cildi koruyarak temiz, nemli ve yumuşak tutar.
# Kullanma Şekli # Kremi sürmeden önce cildinizi temizleyiniz. # Günlük olarak iki veya üç kere, özellikle geceleri, ince bir tabaka uygulayın. # Tamamen emilene kadar cilde masaj yapınız. # Makyaj yapmadan önce 2 veya 3 dakika kurumasını bekleyiniz
GÜÇSÜZ VE ZAYIF SAÇLARI GÜÇLENDİRİR ÇABUK VE HIZLI UZAMASINI SAĞLAR. MEVCUT OLAN SAÇLARIN KESİNLIKLE DÖKÜLMESİNİ ÖNLER. RAHATÇA KULLANIN !
HAFTADA EN AZ 3 GÜN UYGULANINIZ, EN İYİ SONUÇ İÇİN ARALIKSIZ VE DÜZENLİ 1 AY KULLANINIZ!İSTENİLEN BÖLGEYE PARMAK UCUYLA MASAJ ŞEKLİNDE 5-10 DAKİKA UYGULANINIZ, 3 SAAT SONRA ŞAMPUANLA YIKAYINIZ
DOĞAL YOLLARLA SAÇINIZ ÇIKSIN !
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM ŞEKLİ
HAFTADA EN AZ 3 GÜN UYGULANINIZ, EN İYİ SONUÇ İÇİN ARALIKSIZ VE DÜZENLİ 1 AY KULLANINIZ!İSTENİLEN BÖLGEYE PARMAK UCUYLA MASAJ ŞEKLİNDE 5-10 DAKİKA UYGULANINIZ, 3 SAAT SONRA ŞAMPUANLA YIKAYINIZKİMLER KULLANABİLİR ! SAÇLARI DÖKÜLMEYE BAŞLAYANLAR !SAÇLARI GÜÇSÜZ OLANLAR !
tala karınca yağından çok memnum kaldım. gerçekten ilk kullanmamda bile işe yaradığını hissediyorum. tüylerde gözle görünür şekilde azalma var . gene şipariş vereceğim. arkadaşlarımada öneriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina
Arkadasla tesadufen bir alisveris sonucu tanistim ve karsilikli bir alisverisimiz oldu kendisiyle ve bu işten karli cikan ise benim saclar oldu! Ürunu yaklasik iki haftadir kullaniyorum ve gercekten saclarimda gozle gorulur bir canlanma ve sıklasma oldu! Bu gune degin kullandigim hic bir "kocakari ilaci" (sarimsak, bira, zeytinyagi vs) bu kadar etkin olmadi. Tavsiye ederim arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: heroes@@@
KARDEŞ MİNOXİDİL GUZELDI BI ARA BULUSALIM GENE HAYIRLI ISLER
quote:
Orjinalden alıntı: kartal3457
@magic_many@ iyi arkadaştır kefilim
quote:
Orjinalden alıntı: espionage2007
Dostum hayırlı satışlar cok guvenılır ve saglam bırıdır buraya fazla bir satıcı bence
quote:
Orjinalden alıntı: tontiş Arkadaşla yuz yuze guzel bir alış verişimiz oldu gercekten çok temiz ve dürüst bir kişiliği olduğu ilk bakışta anlaşılıyor benimiçende onemli olan bu urunlerdende hiç süphem yok cunku orjinal olduğu bariz anlaşılıyor