Şimdi Ara

Saçlarınıza Güç Katan Traş Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saçlarınıza Güç Katan Traş Makinesi


    Saçlar, erkeklerin kişisel bakım noktasında en önem verdikleri ayrıntılardan biridir. Saçlarda istenilen şeklin oluşturulması ve modern bir şekilde tasarımlar yapılarak estetik bir yapı elde edilmesi için gerek profesyonel işletmelerde gerek bireysel kullanımlarda traş makinesi ihtiyacı duyulur. Bu makineler, saç kesim işlemlerinin gerçekleştirilmesi noktasında doğru bir kullanım ile birlikte saçlara güç katmaktadır. Saçlarınızda istenen etkiyi oluşturabilmek için Fonex Kozmetik firması üzerinden farklı markalar ile birlikte sunulan kablolu ve kablosuz makineleri tercih edebilirsiniz. Cihazlar kablo ve şarj yapıları ile yüksek dayanıklılığa sahiptir.

    Profesyonel Modeller İçin Traş Makinesi

    Kuaför işletmeleri tarafından profesyonel bir şekilde saç tasarımları gerçekleştirirken aynı profesyonelliği sağlayacak şekilde traş makinesi ihtiyaçları da bulunur. Bu makineler tamamen profesyonel bir şekilde 07 ile 3 milimetre arasında saç kesimi imkanı sunarken Alman patentli bir şekilde üretilmiş ürünler, elektrik bağlantısı ile veya şarj edilebilir bir ünite ile birlikte çalışmaktadır. Hızlı bir şekilde şarj dolum işlemi gerçekleştirebileceğiniz makinelerde uzun süreli bir kullanım sağlayabilir ve defalarca saç kesim işlemi yapabilirsiniz. Makineler size yaklaşık olarak 90 dakika boyunca süren bir kullanım imkanı tanımaktadır.

    Garantili Ve Uygun Fiyatlı Traş Makinesi Ürünleri

    Fonex Kozmetik firması tarafından satışa sunulan traş makinesi ürünleri, Türkiye'nin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alarak güçlü motorları ile birlikte pratik bir kullanım sağlamaktadır. Entegre bıçaklar sayesinde değişik modellerin oluşturulması için imkan sağlayan makineler pratik bir şekilde temizlenerek bakım yapılabilir niteliktedir. Firma tüm cihazlar için garanti kapsamında satış gerçekleştirirken en uygun fiyatları sunmaktadır. Firmanın web sayfası fonexkozmetik.com üzerinden taksitli bir şekilde satın alabileceğiniz ürünler kampanyalı olarak yıl boyunca satışa sunulmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkungunes -- 2 Nisan 2018; 8:59:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.