Şimdi Ara

Saçlarımı kestireceğim,yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okul başlayacağı için saçlarımı kestiriyorum,yaklaşık 3 aydan beri hiç ellemedim,yalnız şöyle bir sorunum var ;

Duştan sonra saçlarımı kuruttuğum zaman yan taraflar çok kabarıyor. Genelde saçımı sağa yatırıyorum yan tarafları da arkaya doğru tarıyorum,şimdi yan taraflar kulağıma ulaştı.Herneyse konuyu dağıtmadan soruma geleyim ; milli eğitim bakanımız saçlar serbest demiş,ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ben okula ilk günden hazırlıklı gitmek istiyorum zira bir kaç hafta sonra kestirirsem alay konusu olabilirim, üçgen bir yüze sahibim,sizce ne yapmam gerekiyor? Bugün ya da yarın berberin yolunu tutacağım ,yardımlarınıza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devrimci Penguen -- 12 Eylül 2012; 15:34:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR17

Arkadaşlar okul başlayacağı için saçlarımı kestiriyorum,yaklaşık 3 aydan beri hiç ellemedim,yalnız şöyle bir sorunum var ;

Duştan sonra saçlarımı kuruttuğum zaman yan taraflar çok kabarıyor. Genelde saçımı sağa yatırıyorum yan tarafları da arkaya doğru tarıyorum,şimdi yan taraflar kulağıma ulaştı.Herneyse konuyu dağıtmadan soruma geleyim ; milli eğitim bakanımız saçlar serbest demiş,ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ben okula ilk günden hazırlıklı gitmek istiyorum zira bir kaç hafta sonra kestirirsem alay konusu olabilirim, üçgen bir yüze sahibim,sizce ne yapmam gerekiyor? Bugün ya da yarın berberin yolunu tutacağım ,yardımlarınıza ihtiyacım var.

Git berbere kestir eğer uzatma izni varsa ilerde uzatırsın simdilik kestir okul açilinca kestirsen saçlar topalana kadar tipsiz olursun ben geçen hafta kestirdim wax yapiyorum filan şekil duruyor.

• Saçın hacmini geçici olarak nasıl azaltabiliriz ?
  •  Saçlarımı kestireceğim,yardım !

bence bu fakat daha kısa dersen ;
     Saçlarımı kestireceğim,yardım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Arkadaşlar okul başlayacağı için saçlarımı kestiriyorum,yaklaşık 3 aydan beri hiç ellemedim,yalnız şöyle bir sorunum var ;

Git berbere kestir eğer uzatma izni varsa ilerde uzatırsın simdilik kestir okul açilinca kestirsen saçlar topalana kadar tipsiz olursun ben geçen hafta kestirdim wax yapiyorum filan şekil duruyor.

Hocam cevap için teşekkürler,kafa yapım biraz büyük,saçlar kabarınca da kötü gözüküyor. O yüzden ara makas attırmama gerek var mıdır? Yarın kırıkları aldırmak için gideceğim sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Hocam cevap için teşekkürler,kafa yapım biraz büyük,saçlar kabarınca da kötü gözüküyor. O yüzden ara makas attırmama gerek var mıdır? Yarın kırıkları aldırmak için gideceğim sanırım.

Berbere kısalt okula kadar toparlansın de halleder ben öyle dedim sonuç güzel.

• Evet beyler,ilk kez kuaförden %40 mutlu bir şekilde çıktım Yanlar ve arkalar kısa, üst kısım hafif uzun. Şimdi duştan çıktım,saçları arkaya doğru fönledim,çok güzel bir şekil aldı (Hafif sağa falsolu şekilde )

Makas forever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.