Şimdi Ara

Saçlardaki Kırıkları Aldırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaşlar. Ben saçlarımı yeni uzatmaya başladımda berber her 3 haftada bir kırık aldırmaya gel dedi. Bu kadar sık kırık aldırmaya gerek var mı? Ya da yeni uzatıyorum diye mi bu kadar sık gelmemi tavsiye etti? Şimdiden teşekkürler.



  • Yok la para alacak ya ondan. Ben 2 yıldan fazladır uzatıyorum hiç kırık aldırmadım. Düzelttirmedim bile. Ama gayet güzel görünüyo ve hiç kötü yorum almadım. Baya kırıldı saçlarım ama etkisi ne daha çözemedim yani. Bence kırık aldırmak gereksiz bir şey.
  • yazın sıcağında uzun saç hiç çekilmiyor ama ben 8 aydır uzatıyorum :) yan taraflar çenenin altına kadar uzadı önlerde aynı şekilde.Toplasan 4-5 kere ara makas attırıp kırıkları aldırmışımdır.Kuaför seni yolmak için öyle demiş inanma sen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berberden Sonra Saç Dökülmesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.