Şimdi Ara

Saçkıran bulaşıcımıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
42.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brightlance.an

    açıkçası verilen ilaçların pek fazla kullanmadım örneğin saç losyonu vs.. veriyorlar bunun amacı bildiğim kadarıyla tek bi bölgede kıl çıkarma vs.. gibi durum degil vücuda işliyor ve istemediğiniz bölgeler dede kıl çoğalmasını gözlemleye biliyorsunuz bana olmuştu şahsen..

    çok fazla kafaya takıyordum tedaviden önce ve sonrasında gece dahi kapalı ortamda şapkayla gezip uzun olan saçlarımı dökülen kısımlara doğru getirip kapatmaya çalışan birisiydim, bunların hepsini bırakıp rahat olmaya çalıştım ve günlük normal yaşantıma devam ettim 1 seneden fazla bunla yaşadıktan sonra, tabi bu durumu kafama takmamaya en çok yardımcı olan arkadaş çevrem di zaten normal yaşantıma onuda kabullenip yaşamaya devam ettikten sonra ( en azından bende böyle oldu ) tüylenme fark etmiştim bi süre sonra biraz daha zaman geçtikten sonra yeni doğan bir çocuğun saçları gibi yumuşacık şekilde ( hala o hissi unutmam dokunduğumda ki ) saçlar çıkmaya başlamıştı... kan testi yapılmasından yanayım vitamin bu olayın sürecini etkilemektedir fazlasıyla. Kardeşine bence saçının tekrar çıkacağına inandırmalısınız ve düşünmemesine yardımcı olmalısın.


    çok sağol bunun için elmden geleni yapıcam




  • peki arkadaslar o sackiran yerine eleyince bulasirmi acaba ?
  • arkadasım bendede cıkmısdı 3 yıl öyle gezdim gitmedigim dokto @MOURINHO r kalmadı sonunda el yapımı bi ilac buldum ararsan sana yardımcı olabilrim 05307005863
  • Saçkıran bulaşıcı değildir. inanmayan insanlar varsa, aşağıdaki linkten saç uzmanı Op. Dr. Atilla KAYA'nın web sitesinde yayınladığı konuya göz atabilir.

    http://www.sacdokulmesitedavisi.net/sackiran-bulasicimidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.