Şimdi Ara

Saçımı Kestirdim Before--After

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    saçımı yaklasık 3.5 ay önce 3 numara yaptırmıstım şuan uzadı güzelce bakımını vs yapıyorum
    fakat yanlar çok uzadı , amerikan stili kestirmeyi planlıyorum
    üstleri kestirmiycem yanları kısaltıracagım , enseyi de kısaltırım büyük ihtimalle
    üstlerin şu resimdeki uzunluga gelmesi ne kadar sürer , suan biraz resimdeki gibi oluyor ama kısa oldugu için herhalde birbirine dolanmalar yaşıyorum [saç yapım alacakaranlıkdaki edward'la aynı tamamen aynı sıklık , kalınlık vs]
    şuan üstlerin uzunlugu 5-6 cm civarı
     Saçımı Kestirdim Before--Afterç

EDIT-------------------------------EDIT----------------------------------EDIT------------------------

Arkadaslar gittim ve giderken bu resmi götürdüm. Berber resimdeki saç seninkinden biraz uzun ama o şekil alabilir falan dedi. İyi yap dedim . Gayet memnun kaldım
    BEFORE

AFTER

not: Yasım 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 25 Ocak 2015; 22:30:34 >

• up arkadaslar
    bugün veya yarın gitcem kestirmeye yanları , sizce yanlar 3 numara tarzı mı olmalı yoksa 3 numaradan biraz uzunmu
  • up up
  • 3 numara çok kısa bu resimdekinin yanlar kesin 3 ten uzun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk resmi göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

up arkadaslar
    bugün veya yarın gitcem kestirmeye yanları , sizce yanlar 3 numara tarzı mı olmalı yoksa 3 numaradan biraz uzunmu

Yanlar 2 numara üstler 3
  • Resmi yanımda götürürüm

@erc223 ---- peki üstler yaklasık kaç m duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Resmi yanımda götürürüm

@erc223 ---- peki üstler yaklasık kaç m duruyor

Resmi götür sen o kadar bilemicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimdeki 7-8 cm'den uzun değildir, üstlerine dokunma yanları 3'ten biraz uzun kestir, 1 aya üstler istediğin kıvama gelir, yanları tekrar kısaltırsın, ben de yarın kestiriyorum, üstleri ben de uzun bırakıcam, benim üstler şuan 15-16 cm civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

resimdeki 7-8 cm'den uzun değildir, üstlerine dokunma yanları 3'ten biraz uzun kestir, 1 aya üstler istediğin kıvama gelir, yanları tekrar kısaltırsın, ben de yarın kestiriyorum, üstleri ben de uzun bırakıcam, benim üstler şuan 15-16 cm civarı

teşekkürler cevap için
  • yanlar 5 falan var garanti 3 öyle durmaz
  • KONU EDITLENDI ARKADASLAR
    Eskisinden daha çok yakıştı galiba
  • ya siz bu konu dışı özeli nasıl bi yer sanıyorsunuz anlamadım ki!
  • Arkadaslar özel de açtım sözlerimize dikkat edelim
  • Hocam yaşıtız bende 3 ay önce falan kestirmiştim 3'e

nasıl kesiyor sadece yanları mı kestirdin üstlerden de az kestirdin mi? bide önü neyle kaldırayım ben daha önce hayatımda saç yapmışlığım yok hep düzdü

mahalle berberi mi ? yoksa pahalı bir yere mi gittin
  • Olm before-after tam tersi olmasın? Hiçbir fark yok.Varsada before daha uzun.After daha kısa.
    Ben kestirsem
    Before:Brandon Routh
    After:Nicko Bellic
  • bi bakalım

edit:bişe çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 24 Kasım 2013; 12:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Hocam yaşıtız bende 3 ay önce falan kestirmiştim 3'e

nasıl kesiyor sadece yanları mı kestirdin üstlerden de az kestirdin mi? bide önü neyle kaldırayım ben daha önce hayatımda saç yapmışlığım yok hep düzdü

mahalle berberi mi ? yoksa pahalı bir yere mi gittin

önü ben banyodan sonra elimle hafif kaldırıyorum öyle kalıyor , sabahları okula gitmeden önce tarakla hafif tarıyorum iyi oluyor
    Mahalle berberine gittim ama baya bi anlattım saç modelini
    üstü çok az kısalttı/düzeltti .. Arka ve yanları kısalttı .. Bu arada üste ara makas attırdım
  • Fark yok ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.