Şimdi Ara

Saçımı 3 Numara Yaptırcam Gidermi Arkidaşlar [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JustOneKiss

hahahahahaha inanırmısın 1 Hafta önce bu olaya başladım her gün sabah ve gece yatmadan önce 30 40 Şınav , 15 20 Mekik , 2 Kg Dambıllarla Omuz kası çalışıyorum 1.5 Dk arayla

15 20 mekik bir ise yaramaz isinmak icin yapmiyorsan en azindan 5 set 15 yap 75 temiz (mesela 3 setten sonra 2-3 dk ara er dinlensin vucut ,, ben biraz omuz arka kol calisiyim :) hadi iyi geceler qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CastellonA C kullanıcısına yanıt
    Tamam Dostum Sağol Tavsiyelerin için dikkate alıcağım, hadi kolay gelsin beline Guvvet
  • kafayı vurdursan anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustOneKiss

Tamam Dostum Sağol Tavsiyelerin için dikkate alıcağım, hadi kolay gelsin beline Guvvet

o deidigin yarin olacak gibi ayarlayabilirsem hatunu yada pazar gunu

• yapma kardeşim 3 numara felan. celimsiz duruyorsun zaten dışarıdan bu halinle saçların seni kurtarmis vaziyette. illa ki değişim istiyorsan kendinde git vücut geliştirmeye odakla kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

yapma kardeşim 3 numara felan. celimsiz duruyorsun zaten dışarıdan bu halinle saçların seni kurtarmis vaziyette. illa ki değişim istiyorsan kendinde git vücut geliştirmeye odakla kendini

Sağol yorum'un için fotoğrafdan biraz öyle gözüküyor fakat Gözle görülürde çok zayıf değilim üstelik omuzlarım geniştir bir ara Yüzme ile uğraşmıştım. Vücüt yapmaya bu ara merak sardım güzelce protein alarak besleniyorum aynı zamanda günlük vücüt çalışmaları yapıyorum 1,2 Yıl içerisndede Fitness salon'una Giderim büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.