Bildirim
SAÇIM NASIL SS LI ( 1 saat sonra kaldırcam)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu arada keller yorum yapmasın
Babamda kel kıskanıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
😕
-
-
Sende mi brütüs -
-
UP -
böyle saçım olacağına şuanki(kel) halimi bile tercih ederim. -
Ben saçımı kestirerek kel olabilirim yada kısaltarak normal olabilirim yada suanki gibi sevdiğim haliyle kalabilirim
Ama sen hayatın boyunca kel olucaksın seçim şansın yok
Neyse kel kod ver
quote:
Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı
Ben saçımı kestirerek kel olabilirim yada kısaltarak normal olabilirim yada suanki gibi sevdiğim haliyle kalabilirim
Ama sen hayatın boyunca kel olucaksın seçim şansın yok
Neyse kel kod ver
saçını istediğin gibi yap büyük ihtimalle tipsizin tekisin ki yüzünü göstermiyorsun.tipsiz surata istrediğin saçı yap gene tipin kötü.ama yüzünü göremediğim için net yorum yapamayacağım. -
G€®£z
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka her yakışıklı olan ifşa olmak zorunda mı boş boş yorum yapma yakışılıyım diyip ego kasmıycam ama senin tipsiz oldugunu tahmin edebiliyorum takisikliysan at madem saklamana gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı
Ne alaka her yakışıklı olan ifşa olmak zorunda mı boş boş yorum yapma yakışılıyım diyip ego kasmıycam ama senin tipsiz oldugunu tahmin edebiliyorum takisikliysan at madem saklamana gerek yok
yoo yakışıklı filan hiç değilim bildiğin keltoşun tekiyim.ama hala istiyorsan foto atarım.ayrıca tabii ki her yakışıklı ifşa olmak zorunda değil ama o saçla iyi bir tipin varsa bile kötü durur.bu da benim fikrim tabii o saçı da iyi bulacak kız vardır. -
-
yakışıklıymışım haberim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp dondurma
- selectra antidepresan mı
- sert plastiği en iyi ne yapıştırır
- elon musk ailesi zengin miydi
- iğne vurulduktan sonra duş alınır mı
- çay bardağı emojisi
- bim para sayma makinesi
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X