Şimdi Ara

saçım iğrenç / saç modeli nasıl yapılır ? / SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıkasam 24 saat boyunca kirpi gibi sonra dümdüz ne şekil alıyo ne bişe tam bir keko gibi anca yaptigim elimle saga sola atmak ön tarafı :/

yanlar kısa orta uzun ama keko gibi degil orta kisim arkaya dogru yatık istiyorum nasil yapacagimida bilmiyorum heryerin uzamasini mi beklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coskun Marley -- 22 Mart 2017; 21:36:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçlarınla İlgili Sorunları Çözme

Saçınla ilgili sıkıntılar yaşamak seni üzebilir. Ancak, bu konuda sana yardımcı olacak pek çok çözüm mevcut.

Keko Saç Kesiminden Vazgeç

"Keko saç kesimi" olarak tabir edilen abartılı ve dikkat çekici saç modelleri, günümüzde modası geçmiş durumdadır. Bu tür saç kesimleri, profesyonel ortamlarda olumsuz bir etki yaratabilir ve görünümünü olumsuz etkileyebilir.

Uygun Bir Saç Modeli Seç

Yüz şekline ve saç tipine uygun bir saç modeli seçmek çok önemlidir. Profesyonel bir kuaföre danışarak senin için en uygun saç modelini belirleyebilir ve hayalindeki görünüme kavuşabilirsin.

Saç Bakımına Özen Göster

Saçlarının sağlıklı olması, güzel görünmesi için esastır. Düzenli olarak saçlarını yıka, saç kremi kullan ve saç uçlarını düzenli olarak kestir. Saçına zarar verebilecek aşırı ısıdan ve kimyasal işlemlerden kaçın.

Saçlarına Uygun Ürünler Kullan

Saç tipin için özel olarak tasarlanmış şampuanlar, saç kremleri ve diğer saç bakım ürünlerini kullan. Bu ürünler, saçlarının sağlıklı kalmasına, parlaklık kazanmasına ve kolayca şekil almasına yardımcı olacaktır.

Sabırlı Ol

Saçlarının görünümünü değiştirmek zaman alabilir. Sabırlı ol ve saç bakım rutinine düzenli olarak devam et. Kısa sürede saçlarında olumlu değişiklikler fark edeceksin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yalniz tarif ettigin sey keko saci

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

yalniz tarif ettigin sey keko saci

resim ekledim hocam bence oyle durmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

quote:

ama soz konusu sence oyle durup durmamasi degil sende oyle durup durmamasi. ayriyetten resimde pek keko gibi gozukmuyor fakat gercek hayatta gorsen keko dersin. resimin arkaplaniyla oynanmis, photoshoplanmis, uzerine spot isigi dogrultulmus, makyaj yapilmis bir zahmet guzel gozuksun

• filtre de var

• önce güzel bir model beğeniyorsun(sana da gitmesi lazım)
    saçları ayarladıktan sonra fön, sprey, köpük kullanmalısın.

bende bunlar var ve çok memnunum

• Survivor
    Sabriye saçı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kısa Saç Yakısır mı (SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saç modeli dediğin şey her kafaya göre değişir. Hem kafanın yapısı hem de yüzün o saç ile gidip gitmeyeceği önemlidir. O yüzden benim tavsiyem yüz hatlarının iyice oturmasını bekle yani bi 22 yaşına gelene kadar bekle. Zaten kendiliğinden bir model oturacaktır saçına da yüzün ile birlikte.
  • quote:

quote:

quote:

ama soz konusu sence oyle durup durmamasi degil sende oyle durup durmamasi. ayriyetten resimde pek keko gibi gozukmuyor fakat gercek hayatta gorsen keko dersin. resimin arkaplaniyla oynanmis, photoshoplanmis, uzerine spot isigi dogrultulmus, makyaj yapilmis bir zahmet guzel gozuksun

Her gördüğünüze keko demeyin lan. Uğraşılmış, profesyonel bir saç modeli bu. Yanları kesilen, ortası kalan her stile keko diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GaravelUsta

quote:

quote:

quote:

Her gördüğünüze keko demeyin lan. Uğraşılmış, profesyonel bir saç modeli bu. Yanları kesilen, ortası kalan her stile keko diyorsunuz.

sen hertarafı orta uzunlukta ense kısmı omuzlara düşen saç kesimi gördüğünde 90lardan kalma demezmisin? istediğin kadar uğraş

• benim saçlar dalgalı ve uzun bi 13-14 cm kadar

banyo yaptıktan sonra çok kabarıyo kabarmaması için bir öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.