Şimdi Ara

Saçım Dökülüyor (yaş: 16) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
29.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu dünyada benim kadar gür saçı olan yoktur diyordum şimdi ise kel mi kalacam korkusu bürüdü bedenimi

Bende aynı kısa kestirince kendimi tipsiz hissediyorum ama bir süre sonra gerçekten dökülme azalıyor kısa kestirmek en basit çözüm fakat yetmiyor ne yazıkki

Sana 3 önerim var eğer uygularsan kel olmayı yada dökülmüş saçları dert etmek zorunda kalmayacaksın

1 : Saçlarını kısaltabildiğin kadar kısa kestir yanları amerikan tarzı al
    2 : Saç dökülmesinin en birinci faktörü DENGESİZ BESLENME'dir İyi beslen(pekmez,bal,reçel)
    3 : Güzel bir şampuan seç kendine saçına en uygun olanını ve sürekli onu kullan sakın değiştirme

Aksi taktirde saçının bir tarafı açılır bu seni strese sokar daha sonra bu açılma devam eder Benimde çok saçlarım dökülmüştü halada dökülüyor ama problem etmiyorum çünkü baya bi gürleşti tekrardan ergenlik,mevsim değişimi + jöle mağduruydum ama artık kurtuldum gibi

• Benimde çok dökülüyordu cildiyeciye gittim akrabalarımda saç dökülmesi olan varmı dedi anne tarafında vardı.Bide babamın saçların önler biraz açıktı dedi tamamen genetik televizyonlarda dedim bazı reklamlar
    veriyorlar dedim onları kullanrsam bir etkisi olurmu diye bilimselliği kanıtlanmamış ilaçlar dedi.Dedim nasıl önlemini alıcam bir tane ilaç tavsiye etti onu aldım 50Tlye eczaneden ilaç kafamızda kılcal damarları açarak yeni saç çıkmasını sağlıyor.Tabi bu ilacı 6 veya 8 ay arasında tesirini göstermeye başlıyor.Ben en fazla 1 ay kullana bildim maddiyat olarak çok fazla geldi.Ama sana şunuda söyleye bilirim saçını 3 numaraya vurdur.Beslenmene dıkkat et saç dökülmesine çok fayda sağlıyor.Bide tanınmış özel bakımlı saçlar için olan şampuanları kullanmanı öneririm.Benim saç dökülmem baya bir gerilede hemen hemen 2 ,3 tel anca görüyorum buda normal sayılıyor

• merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim.Size sormak istediğim birşey var.1-2 gün önce saçımı kestirmeye gittim ve berber bana saçların çok zayıf dedi biraz büyüyünce kel olabilirsin dedi ve benim şuanki yaşım 14 , 15 ime aralıkta gireceğim inşallah.Berberin dediği aklıma çok takıldı.Saçımda çok kırık varmış ve zayıfmış dökülür dedi.Ailemde dayılarımın ve amcalarımın saçı çok gür fakat babamda fön makinası ve stresten dolayı kellik var fakat saçıda var az falan.Annemin babasının saçları çok gür.Fakat babamın dedesinin saçları ise biraz kel.Yani sizin anlayacağınız saçımın zayıflığına karşı ne yapabilirim?Yaşım henüz 14 ilerde kel olurmuyum?Moralimde çok bozuluyor lütfen yardım edin değerli forum üyeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2ndPerson

Evet yaşım 16 saçlarım uzun biraz, kafama elimi her sürdüğümde 4-5 tel saç geliyor yastık saçlarla dolu vs. olmazdı böyle 2-3 ay önce başladı şampuanımı değiştirmedim sadece saçlarımı biraz uzattım, ama gerçekten çok fazla dökülüyor saçım, ne yapabilirim?

Aradan 6 yıl geçti saçın durumu şimdi nedir ?
  • caresi cok basit.haftada bir saca surup bir saat bekletmek yeterli
    baharatcıda iki tane yag var onları yarım saat arayla surceksiniz dokulmeyi durdurur
    ilave olarak
    iki tane urunu extra karıstıp surerseniz dokulen saclar yeniden cıkıyor.bende kel bolge vardı sacla doldu
    sac beyazlıgınada care var oda baharatcıda yag var onu surceksiniz

isim yazamıyorum adminler hemen kaldırıyor reklam diyor.15 gun veriyor
    foruma iyilik yapamyom.anca bu kadar yazdımki yazıyı kaldırmasınlar
    baharatcıya gidip soyleyin verir onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2ndPerson 2 kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyodu srnin yasinda hala oluyo ama bi degisiklik yok suana kadar20 yasindayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Este-world'e git muayene edip ilaç yazarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çekiyoruz biz bu saçlardan be bi bitmiyoki sorunu :D kellik ilacı 10 yıl sonraymış beyler 16 yaşında varsa aranızda 10 sene sonra kafa rahat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.