Şimdi Ara

Saçım dökülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçımın yan kısımlarında ciddi bi dökülme var. Sağa sola çekince bazen derim görünüyor. Head & shoulders şampuan kullanıyordum etkisi olmayınca değiştirmeye karar verdim. Bioblas günlük bakım gibi bi şeydi ismi yeni aldigimin. Saç dökülmesine karşı falan yazıyor ama etkisi olmadı pek. Bioblas keratin onarıcı aldım yine etkisi yok. Saçlarım dökülmeye devam ediyor . Milli yöntemimizi uyguladım, 2 kere sarımsak sürdüm sacima
    Etkisini görmedim. Bal ve limon ile sacima bakım yaptım onun biraz etkisini gördüm ama hala dökülme var kel kalicam ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada başka bi sebepten kan tahlili yaptırmıştım hiç bi eksiklik çıkmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Sacimda güzel çok seviyorum dökülme olması çok korkutuyor :(

• Dayıların kel ise minoxil kullanmaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: michaelmanco

Dayıların kel ise minoxil kullanmaya başla

40-45 yaşlarında dayım var onun da saçı seyrek.Minoxil nedir, direk alabilir miyim? Doktora gitmem gerekli midir?
  • minoxil kullanma boşver yan etkileri olan ilaç hadi onu geçtim onu kullanmayı bıraktığın an saçlar tekrar gidecektir

Tavsiyem doğal yağlar ile bakım yapıp sonucu beklemen,en aldım dün

sarımsak yağı
    ısırgan tohumu yağı
    çam yağı
    zeytin yağı
    hint yağı
    ceviz ağı

bulabildiklerini al karıştır saçına masaj yap deri kızarana kadar,15-20 günde sonucunu görürsen saçlarını canlandırır

saça bakım yaparak en azından dökülmeyi engellersin saç çıkmaz ama güçlenir var olanlar
  • Yaş kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

minoxil kullanma boşver yan etkileri olan ilaç hadi onu geçtim onu kullanmayı bıraktığın an saçlar tekrar gidecektir

Tavsiyem doğal yağlar ile bakım yapıp sonucu beklemen,en aldım dün

sarımsak yağı
    ısırgan tohumu yağı
    çam yağı
    zeytin yağı
    hint yağı
    ceviz ağı

bulabildiklerini al karıştır saçına masaj yap deri kızarana kadar,15-20 günde sonucunu görürsen saçlarını canlandırır

saça bakım yaparak en azından dökülmeyi engellersin saç çıkmaz ama güçlenir var olanlar

Aynen yan etkilerini görünce korktum, saç derisini kurutuyormuş.Ve saç gibi değil tüy gibi çıkıyormuş.Dediklerini araştırıyorum.

Yaş henüz 19 :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacağımdaki kıllar dökülüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde çok dökülüyor Elidor ve Head and Shoulders işime yarıyor. Ek bir şeyler (saç kremi vs.) kullanıyorsan bırak doğal çözümler ara olmadı vaktin varsa aktara git
  • Doğal yağlar kullanabilirsin aktarlara gidip durumunu anlat onlar sana en uygununu verirler bir de çok şampuan değiştirme ben Elidor'dan Blendax'a geçmiştim acayip bir dökülme olmuştu bende de. Şimdi hala Blendax'tayım hiç bir dökülme yok saçımda.
    Geçmiş olsunn
  • Gano Excel'in saç için olan sabununu kullanabilirsin ben bioxin gibi şeyleride kullandım ama işe yaramadı şampuanları bıraktım bunun ürünlerini kullanıyorum dökülme kesildi ama diğer ürünlerinden de kullanman gerekebilir zira içte olan bir rahatsızlıktan kaynaklanabilir. Ölü saça (hücreye) hiçbir şey fayda etmez bunu unutma canlıysa yeniden saç çıkar yoksa ölüye çare bulunmaz. Ürünlerin temini ve kullanımı konusunda yardım istersen pm den mesaj yazarsan yardımcı olabilirim.
  • Zigavus'un sarımsaklı şampuanını kullanmanı tavsiye ederim
  • B12 Vitamini durumuna bir baktır. Son dönemlerde saç dökülmesine yol açan en yaygın sebeplerden biri bu vitaminin eksikliği dir. Eğer eksik ise bol bol bu vitamin içerikli beslenmeye başla. Şayet saç dökülmesi devam ederse tekrar test yaptır. Çünkü bu vitamini barındıran gıdaları tüketmeye rağmen kimi insanda asla bu vitamin bünye tarafından tutulmuyor ve vücuttan direk atılıyor. Eğer böyle bir durum varsa iğne takviyesi ile bu vitamini alman gerekiyor.

Bu vitamin eksik ise hiç bir şekilde şampuan veya saça sürülen başka şeyler saçın dökülmesini engelleyemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.