Şimdi Ara

Saçı Nasıl Kestirelim?En Doğrusu Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar berbere 3 numara mı diyelim daha doğrusu 3 numara uygun mudur?Ön taraflar çok döküldüğü için ön tarafa hiç dokunmazdım sadece düzeltirdim ama şimdi nasıl kesecez on u da bilmiyorum.:( En doğru ve sıkıntı çıkarmayacak şekil nedir?

• sana tavsiyem usturuya vurdutmama şartıyla en kısa ne kadar kesiliyorsa onu kestir 1 numara bile olur nedeniyse acemilikte berber derdiyle uğraşma anca usta olana kadar uzasın
  • çok kısa kestirme bence yanlardan kısalt üstünüde normal çok kısa şekilde olmasın.nasıl olsa kısa olsada uzun olsada yemin töreni öncesi kestiriyolar saçı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun saçım vardı ön yanlar son zamanlarda baya dökülmüstü,bugün zaten şubeye giderken yanlış yerde indim rüzgarda vardı yeni banyo yapmıştım saçıma birşey sürmedim rüzgar estikce ön kel kalan yerler açıldı,rahat hissedemedim kendimi,içimden dedim ulan kestirmezmiyim seni sülüsü aldım girdim berbere üstü 4 numaraya yanları 2 numaraya traş ettirdim ilk garip hissettim kendimi ama sonra dedim kendi kendime askerden sonrada şarkıcılar gibi (Soner Sarıkabadayı,Pitbull) gibi ustraya vururum imaj ımız olsun,napcan genetik hacı bi dünya şey kullandım bizide Allah böle yaratmış(ama yakışıklıyımdır),tavsiye ederim böle kestir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben usturaya vurdurucam daha doğrusu acemi birlikte berberle uğraşmayayim
  • Ustura ile kazıtmak yasak değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Ustura ile kazıtmak yasak değilmi?

evet yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • askeriye kafayı kazıtmak suç toplu isyana giriyo yargılananlar vardı.hatta 3 e vurunca bile yadırgayan komutanlar vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.