Şimdi Ara

Saç Uzatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler halihazırda saçlarım 3 numara falan. Şimdiden itibaren bakımını yaparak uzatmayı istiyorum yani en azından nasıl duracak onu merak ediyorum aslında. Uzatırken nelere dikkat edeyim? Yani bakımını nasıl yapmalıyım? Yardım eder misiniz? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lustral seyahat

Bu mesaj silindi.
    Tamam kanka.
  • Kardo saç uzatmak sabır işi istediğin modele gelene kadar şekil almayan rezalet bi saçla aylarını geçiriceksin buna hazırlan zamanında uzatırken arkadaşlar ailem falan ne biçim saç lan git kestir diyolardı inat edip uzattım şimdi hepsi senin gibi kestirsem yakışır mı falan demeye başladı uzatmaya kararlıysan millete kulak tıkayıp uzun bi süre idare edeceksin saç uzatma için de sıfır aldığın bi şampuanın içine yarım şişe çam terebentin yağı koyacaksın aktarlarda satılıyo ben almayalı aylar oldu 10 lira falandı yarımdan fazla koyma yarısı bile şampuanı su gibi yapıyor her gün saçını bununla yıka 3-4 ayda bi ucundan aldır kestireceğin kişiye saçı uzatıyorum de ona göre alsın şimdi kısalt dersin yarısını götürür onun dışında ilerleyen zamanlarda saç kremi al onun da içine yarım şişe badem yağı koy her yıkamadan sonra saça uygularsın aslında sadece çam yağı işini görür de saça fön falan çekeceksen uçlar illaki yıpranıyo o yüzden saç kremi de yap derim bu kadarı yeterli olur eğer fön falan çekmeyip doğal haliyle dolaşacaksan kestirme işini 6 aya kadar uzatabilirsin şu an işsiz zamanıma denk geldin feriştahı gelse bu kadar yazı yazdıramazdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

Kardo saç uzatmak sabır işi istediğin modele gelene kadar şekil almayan rezalet bi saçla aylarını geçiriceksin buna hazırlan zamanında uzatırken arkadaşlar ailem falan ne biçim saç lan git kestir diyolardı inat edip uzattım şimdi hepsi senin gibi kestirsem yakışır mı falan demeye başladı uzatmaya kararlıysan millete kulak tıkayıp uzun bi süre idare edeceksin saç uzatma için de sıfır aldığın bi şampuanın içine yarım şişe çam terebentin yağı koyacaksın aktarlarda satılıyo ben almayalı aylar oldu 10 lira falandı yarımdan fazla koyma yarısı bile şampuanı su gibi yapıyor her gün saçını bununla yıka 3-4 ayda bi ucundan aldır kestireceğin kişiye saçı uzatıyorum de ona göre alsın şimdi kısalt dersin yarısını götürür onun dışında ilerleyen zamanlarda saç kremi al onun da içine yarım şişe badem yağı koy her yıkamadan sonra saça uygularsın aslında sadece çam yağı işini görür de saça fön falan çekeceksen uçlar illaki yıpranıyo o yüzden saç kremi de yap derim bu kadarı yeterli olur eğer fön falan çekmeyip doğal haliyle dolaşacaksan kestirme işini 6 aya kadar uzatabilirsin şu an işsiz zamanıma denk geldin feriştahı gelse bu kadar yazı yazdıramazdı
    Ahahaha Çok teşekkür ederim hocam. Ben aslında 2 defa saç uzatma işine giriştim ama dediğin gibi hep saçma sapan hal alınca kestirdim ama bu sefer kararlıyım sanırım. Saçlarım dalgalı ama uzadıkça kıvrılıyor. Dediğin gibi h&s klasik bakım alıp içine çam terebentin koyarım madem sonra dediğin gibi . Saç kremi önerin var mı hocam ? Marka model vs?

Teşekkür ederim tekrardan :)

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Valla ben şu an oteldeyim bunların verdiğini kullanıyorum eve gidince bi mesaj atarım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: 742617000027

Valla ben şu an oteldeyim bunların verdiğini kullanıyorum eve gidince bi mesaj atarım sana
    Peki hocam teşekkürler. Bekliyorum.
  • Çam terebettin yağı + Tatlı badem yağı + Hint yağı + Hindistan cevizi yağını hafif ısıt ve saçına sür bekletebildiğin kadar beklet.

Çam terebettin yağını şampuanına da ekle. 20-30 damla ekle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    3 yıl önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Çam terebettin yağı + Tatlı badem yağı + Hint yağı + Hindistan cevizi yağını hafif ısıt ve saçına sür bekletebildiğin kadar beklet.

Çam terebettin yağını şampuanına da ekle. 20-30 damla ekle.
    Biraz uzayana kadar çam terebentin alıp şampuana karıştırıp saçlara sürsem sonra uzayınca - şu an 3 numara saçlar - badem yağı + hindistan cevizi yağı vs. ekleyip masaj yapsam olur mu? Ve bunları haftada kaç defa yapmam gerek?

Teşekkürler.
  • Hocam hızlı uzatmak için Restorex vardı onu kullanabilirsiniz saçlara mümkün olduğunca düzleştirici, kurutma makinesi vs. kullanmayın çok aşırı yıpratıyor 3-4 ayda bir uçlarındanda aldırırsanız tamam bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evsiztospaa

Hocam hızlı uzatmak için Restorex vardı onu kullanabilirsiniz saçlara mümkün olduğunca düzleştirici, kurutma makinesi vs. kullanmayın çok aşırı yıpratıyor 3-4 ayda bir uçlarındanda aldırırsanız tamam bu iş.
    Teşekkür ederim hocam. Hocam Restorex'i denedim ama benim saçlar çok gür ve kuru. Restorex de iyice kuruttu benim saçları. H&S Klasik bakım falan saçları yumuşatıyor. Bir de işte uzatırken o yağları kullansam tam tadında olur sanırsam. Teşekkürler :)
    Şampuana çam terebentin yağı ekleyip her yıkamada kullanabilirsin sorun olmaz.

Diğer yağları da organik olarak satın al. Haftada 3-4 kez diplerle beraber saçın tümüne sür beklet.

Saçlarını sürekli olarak yıkama. Saçın kendi yağı da saçı besler ve uzatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Şampuana çam terebentin yağı ekleyip her yıkamada kullanabilirsin sorun olmaz.

Diğer yağları da organik olarak satın al. Haftada 3-4 kez diplerle beraber saçın tümüne sür beklet.

Saçlarını sürekli olarak yıkama. Saçın kendi yağı da saçı besler ve uzatır.
    Teşekkür ederim hocam bu sayfayı komple not aldım. Adamsın +rep.
  • Ben yaklaşık 9-10 aydır uzatıyorum ve ilk defa bu kadar uzun oldu ancak tahminimden çok daha kısa gözüküyor çünkü saçım dalgalandı. Senin de böyle olursa moralini bozabilir o illa düşer bir yerden sonra. Tabi ben omuzlarıma kadar uzatmayı düşünüyorum omuzları geçtikten sonra sabit tutmanı tavsiye ediyorum. Saçını orta uzunluklarda sakın kestirme uçlarından alıcam diye çünkü uzama süresini çok uzatır gerek de yok zaten. Saçlarını isteğin uzunluğa gelince sabit tutmak için kırıklarını aldırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgamer -- 18 Ağustos 2019; 20:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

Ben yaklaşık 9-10 aydır uzatıyorum ve ilk defa bu kadar uzun oldu ancak tahminimden çok daha kısa gözüküyor çünkü saçım dalgalandı. Senin de böyle olursa moralini bozabilir o illa düşer bir yerden sonra. Tabi ben omuzlarıma kadar uzatmayı düşünüyorum omuzları geçtikten sonra sabit tutmanı tavsiye ediyorum. Saçını orta uzunluklarda sakın kestirme uçlarından alıcam diye çünkü uzama süresini çok uzatır gerek de yok zaten. Saçlarını isteğin uzunluğa gelince sabit tutmak için kırıklarını aldırabilirsin
    Hocam bakımını nasıl yapıyorsun? Ben geçen eylülden mayısa kadar uzattım ama dalgalı ve çok kabardı ayriyeten kuruydu. Pek güzel durmadı açıkçası temiz yıkanmış hali ile o yüzden kafam attı gidip 3 numaraya vurdum. Sonra 2 ay falan oldu uzadı tekrar gidip 2 hafta önce bu sefer yine 3 numaraya vurdum. Şimdi tekrar heves ettim ama bakımını yaparak.

• 1 yıldır uzatmıştım.Çip kurusu babam zorla berbere götürüp kestirtti.
    Bakım olarak şu an bir şey yapmıyorum ancak saç düzleştirici krem alıp almamak arasında gidip geliyorum. Onun haricinde sıcak havalarda yani yaz aylarında saçlarını her gün yıkamanı tavsiye ediyorum ama 2 günde 1 şampuan kullan çünkü saçın yağa da ihtiyacı var. Kısacası senin şu an yapman gereken tek şey sabredip beklemen :) Bakım kısmına uzayınca bakarsın.
  • sampuanın içine o kadar cok yagi niye karıştırıyorsunuz yav. o yag sacında kalsa, sahsen bit vsden korkardım. he sacında kalmasa sampuan hepsini çözse o zaman da ne manası var. yağ ile bakım yapmak istiyorsan al sacına sür 20-30 dk beklet yıka. silikonsuz sampuan kullanırsan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

Bakım olarak şu an bir şey yapmıyorum ancak saç düzleştirici krem alıp almamak arasında gidip geliyorum. Onun haricinde sıcak havalarda yani yaz aylarında saçlarını her gün yıkamanı tavsiye ediyorum ama 2 günde 1 şampuan kullan çünkü saçın yağa da ihtiyacı var. Kısacası senin şu an yapman gereken tek şey sabredip beklemen :) Bakım kısmına uzayınca bakarsın.
    Teşekkürler hocam. Saç düzleştirici kremleri gereğinden fazla bekletilirse saçı yakıyormuş sanırım yani ben denemiştim işe yaradı düzleştirdi ama biraz fazla beklettiğim için saçlarımın rengini açtı ayriyeten yakmıştı. O yüzden dikkat edin hocam.

Hocam o zaman şöyle yapıyorum: Yarın gidip H&S Klasik bakım + çam terebentin yağı alıyorum içine koyuyorum. 1 gün şampuansız 1 gün şampuanla şeklinde yıkıyorum. Uzamaya başlayınca - tahminen 2-3 ay sonra - güzel bir saç kremi alıp badem yağı , hindistan cevizi yağı alıp onları da saç kremine katıp aynı şekil devam ediyorum. Doğru mudur hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Teşekkürler hocam. Saç düzleştirici kremleri gereğinden fazla bekletilirse saçı yakıyormuş sanırım yani ben denemiştim işe yaradı düzleştirdi ama biraz fazla beklettiğim için saçlarımın rengini açtı ayriyeten yakmıştı. O yüzden dikkat edin hocam.

Hocam o zaman şöyle yapıyorum: Yarın gidip H&S Klasik bakım + çam terebentin yağı alıyorum içine koyuyorum. 1 gün şampuansız 1 gün şampuanla şeklinde yıkıyorum. Uzamaya başlayınca - tahminen 2-3 ay sonra - güzel bir saç kremi alıp badem yağı , hindistan cevizi yağı alıp onları da saç kremine katıp aynı şekil devam ediyorum. Doğru mudur hocam?

Alıntıları Göster
    Saç kremi için erken değil mi ya 2 3 ay sonuçta 2 ayda saçın 3 numaradan hallice olur. Bana kalırsa 7 8 ay daha bekle derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.