İkisinin arasında ne fark var ki biri yaz biri kış?
fark şu ki stick up daha tutucu , yani birazda ıslak gosterıyor, ama joleyle alakası yok ıslaklıgın yanii... mess up ise daha narin yapıda yani ryzgarda filan biraz uzunsa sacınız bozulabılıyor, ama mess up tavsiye ederim sacınız kıvırcık yada aşırı dalgalı degilse
Benim saçlar dalgalı fönle düzleşiyor. Normalde bu ürünühttp://www.ecemstore.com/index.php?do=catalog/product&pid=12179 kullanıyorum tamamen organik doğal bi görünüm veriyor.Diyorumki bide şu mess up u deneyeyim , bu şekillendiricilerin testeri olsa süper olacak normalde denemeye kalksak Goldwelin beğendiğim ürünleri var 3 tane alsam 100 tl
Mess up alalaım bakalım burda fiyatı normal herhalde burdan almayı düşünüyorum
evet fiyat uygun ben daha gecen gun 34 den aldımm:D
bundan sonra burdan alayım bari, yolluyorlar dimi?
yollarlarsa buraya yazarmısın kargo fiyatını ve kac gunde geldigini,
testerı yok ama herhangibi erkek kuaforunde shwarskoph satan (ismi yanlıs yazmısmdr kesın ) bi kuaforde gidip 3-4 ytl den surdureblrsn kafana:D
haberlerini beklıyorum
birde sacın cok dalgalıysa zor şekil alabılırr, bir kuaforde denesen iyi olur aslnda, nerde yasıyorsun ank.da yasıyorsan parisli cemil veya ali gür kuafor de deneyebılırsın ;)
@kagan06
Siparişi verdim havaleyi yapacam şişlide bi kuaföre telefonla sordum 1 tl daha ucuz, maksat pintilik değil fiyat farkını görmek....bakalım
anladım kardeş, keşke elden alsaydın orda da denerdın surdururdun sacına:D
neyse bana verdıklerı fiyat orda yazan asıl liste fiyatı, benım aldıgım tum kuaforler o liste fiyatından satıyorlar, listeyi bende gordum eczacıbasının kendı listesi, kargo ne kadar ona gore bende netten alırım yaw, hic olmazssa ewe kadar gelir :D
iyi gunler...
Ürünü satan kuaför bana uzak birde denedinmi almamazlık olmaz kendimce, o yüzden netten daha pratik o fiyata kargo dahil.Az çok ürün bana uyar gibime geliyor saçlar seyrekleşti saçımda ağırlık oluşturmayacak hafif şekillendiriciler kullanmam lazımki kellikler açığa çıkmasın.
Daks , Waks , değişik kremler , jöle , köpük , sprey ,7/24 hepsini kullandım şuanda okula gitmedne önce daks az birşey + üstüne kabarmasın diye az biraz jöle sonra spreyliyorum öle gidiyorum kazık gibi oluyor ama bir şey kullanmış gibi pek belli olmuyor
@fatihterim1905
Yazık saçlarına bu kadar kimyasal madde içeren şekillendiriciler sürme, sonra ah vah dersin ama giden geri gelmez. Benimde saçlarımın arasına tarak girmezdi eee biz ne yaptık ne bulduysak saçımıza sürdük şimdide saçlarımı sayıyorum acaba ne kadar eksiliyorlar diye
arkadaslar ben 3 senedir mat gösteren sekillendiriciler kullanıyorum.. neredeyse hepsini denedim... kuaförümden alıyorum sekillendiricileri.. suan kullandıgım sekillendirici sekillendiriciler arasında en iyisi olanı.. 1 sene boyunca mess up kullandım.. sacı besledigini söylediler.. özel killerden yapılıyormus.. mess uptan cok memnun kaldım sacımda bir döküme göremedim.. yanlız diger kulllandıgım ürünlerde gözle görülür bir sekilde dökülme oldu.. bu kullandıgım sekillendirici sacı mükemmel sekle sokuyor ne rüzgar tesir ediyor nede su.. ama sacımı döktügünü farkettigimden dolayı daha yarısına gelmedne atıyorum.. yarın gidip mess up alıcam.. en besleyicisi mess up sacıda güzel tutuyor ;)
Ben yine goldwell stick e dönecem bu mess up saçımı kaskatı yapıyor ....
mess up aldım ama çok çabuk dağılıuyor. bir türlü yerinde durmuyor saç. hemen bozuluyor rüzgarda. ne yapmam gerek yoksa değiştireyim mi modeli...
yaha zamanında mantis die bir saç şekillendiricisi kullandım çooook memnun kaldım ama piyasadan kalktıı ürün 2 şirketin anlaşmasıyla üretiliomuş anlaşma fes edilmiş tabe üründe kalktı ben mantisden cok memnundum ürünü akat kozmetik üretiyodu sanırım bu osis 1 2 gün gectikden sonra bile saçdan cıkarılmadısa suyla yine sekillendirebiliomu bide osis nasıl kokuyor bnm mantis ürünüm hindistan cevizi kokuyordu çok youn bir şekilde? cevabınızı bekliıorum bende osis ürününü almayı düşünüom !..
Wax dene gel..
Düzleştirici + Sprey öneririm .... Öncelikle ;
Saç yıkanır ardından fön ile kurutulur , daha sonra istediğiniz bir şekil düzleştirici veya tarak + fön makinesi ile elde eldilir , daha sonra güçlü bir saç spreyi ile aynı matlıkta fakat dayanıklı bir saç elde edilir .... Çok basit diyorsan mat görünüm özellikli vax var onu dene derim . ( saçlarının uzun olması şartı ile )
quote:
Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
Elidor şekillendirici koruyucu kremi zaman zaman kullanıyorum, denemeye değer.
Ne kadar bunun fiyatı ?
evt ya banda bişi sürülmeiş gibigösteren şaç şekilendirici lazım doğuştan inek yalamış gibi kalkan yer var cok kötüduruor yanlara doğru onları düzeltmek birde sacımın önleri uzadıgında kıvrılıyor düzeltmek için ama hiç bişi sürülmemiş gibi göstercek tavsiye varmı başka şekillendiricilerden
Mess up tan memnun kalmadım goldwelle devam
anlaşıldı mess up alacağız illaki
Arkadaşlar mess up uzun ve dağınık sağlar içindir tutuculuğu zayıftır.Ve de Saçta ciddi derecede yapışma yapar.buda gum özelliğinden kaynaklanıyor.Stick up ise Saça dik ve parlak bir model verir mess up ile tam zıt bir üründür.Fakat ben ikisinide kullanmış birisi olarak Osis+Design Mix Ultra Mat öneririm..
benim saç bir türlü kalkmıyo. fön çekiyorum wax sürüyorum birazda sprey sıkıyorum ama bir süre sonra saçım iniyor.saçım ortanın biraz üzerinde uzun. osis kullansam saçık dik kalır mı ?
Sacina fon cekerken yakmamaya ozen goster.Sacta kiriklar meydana gelirse bidahaki trasa kadar umudunu kes sactan.Buyuk ihtimalle yakiyosundur saci.Banyoda sampuandan sonra mutlala sac kremi kullan.Sacin nemini dengeler ve kolay sekillenmesini saqlar.