Şimdi Ara

Saç kurutma makinesi ile tampon tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yerde gördüm.garibime gitti paylaşmak istedim.belki işine yarayan çıkar.

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 26 Aralık 2014; 23:24:11 >

• göçük bu kadar büyük olmazsa arkadan ittirmeye gerek kalmadan bile düzelebiliyor, hatta arka taraftaysa ve yine çok büyük değilse egzos sıcaklığından bile düzeldiğine denk geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

göçük bu kadar büyük olmazsa arkadan ittirmeye gerek kalmadan bile düzelebiliyor, hatta arka taraftaysa ve yine çok büyük değilse egzos sıcaklığından bile düzeldiğine denk geldim

Kuzende picanto var. Arka tamponu hafif gocertmisti. Sonra kendiliginden duzeldi. Nasil yani??? Diyorduk kendimizce. Sebebini simdi ogrendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ogrenci isi, sicak havasida bosa gitmesin ekmek isitilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 27 Aralık 2014; 6:05:08 >
  • ite ite tamponun tırnaklarını kırmış çekik gözlü. söküpte uygulamak daha mantıklı.
  • yazın benim de başıma geldi öyle bir göçük, of şimdi napacam derken tampon kendi kendini düzeltti 10 sn de, daha önce öyle birşey görmediğim için şok olmuştum, ama şimdi çok olağan normal birşeymiş gibi geliyor videoyu izleyince. çünkü sac değil orası plastik, ezilince eski formuna dönmesi çok kolaylıkla sağlanıyor, yeterki göçüğe ters yönde bir kuvvet olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.