Şimdi Ara

Saç Kurutma Makinesi İle Klavye Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizüstü bilgisayarımın klavyesini temizlemek istiyorum. Tuşları çıkartınca malum kırılıyor. Uzaktan, en az ayarda, soğuk üflemesiyle tutsam herhangi bir zarar görür mü cihaz?



  • Sogukta oldugu icin zarar gormez, Ama cok etkili bir yontem degildir. En iyi teknik bilginize guveniyorsaniz, Laptopu tamamen acmaktir. Hem diger mataryeleride temizlemis olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınızın tam modelini internette aratıp, size nasıl söküleceği hakkında rehber olacsk bir video görebilirsiniz. Örn: HP G3 1030-ET Repairing/How to replace.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Yahya -- 21 Eylül 2019; 21:29:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: II.Yahya

    Bilgisayarınızın tam modelini internette aratıp, size nasıl söküleceği hakkında rehber olacsk bir video görebilirsiniz. Örn: HP G3 1030-ET Repairing/How to replace.
    İyi de ben bilgisayarı nasıl açacağımı sormadım ki? Garantisi devam eden üzerinde fabrika mührü olan cihazın mührünü kırıp garantisini neden yok edeyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 21 Eylül 2019; 23:46:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0FLu61

    Sogukta oldugu icin zarar gormez, Ama cok etkili bir yontem degildir. En iyi teknik bilginize guveniyorsaniz, Laptopu tamamen acmaktir. Hem diger mataryeleride temizlemis olursunuz.
    Garantisi devam ediyor. Üzerinde fabrika mührü var. Mührünü bozarsam garanti de gider o yüzden sadece klavye altlarını temizlemek istiyorum.
  • Eleman yardim etmeye calisiyor, sende tribe giriyorsun. Ne bilsin senin garantinin devam ettigini. Bende ayni seyi soyleyecektim. Cunku en temiz yolu klavyeyi sokmektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.