Şimdi Ara

Saç Kurutma Makinaları Tavsiyeleri-2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
13.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir Saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum. İlk önce sıradan bir şey alayım derken farklı özelliklere sahip modeller olduğunu gördüm. Hazır konuya el atmışken iyi birşey mi alsam diye düşünürken burada danışmak istedim.

Ben kendimce bazı modelleri belirledim ve bulduğum uygun fiyatlarını karşılarına yazdım. Aşağıdaki modellerden kullanıyorsanız yorumlarınızla katkı sağlarsanız sevinirim. Bir de modellerde bulunan hangi özelliğin ne işe aradığı konusunda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum :)

Braun Satin Hair 5 / HD510 : 61 TL
    Braun Satin Hair 7 / HD710 : 89 TL

Philips HP8182 : 70 TL
    Philips HP8103 : 25 TL

Rowenta CV7420 : 75 TL
    Rowenta CV4930 : 70 TL

Arzum AR 537 Vella iyonlu : 50 TL

Babyliss 6632 E 2200W : 75 TL

Remington D5020 : 87 TL

• Arkadaşlar Rowenta CV7420 modeli biraz daha hoşuma gitti ama modelin iyonlu olup olmadığını bir türlü anlayamadım. Hepsiburada sitesinde iyonlu modeller içinde yer almıyor. Başka sitelerde iyonlu değilmiş. Kafam karıştı. Nerden öğrenebilirim ?
  • Dün Teknosa'dan Braun Satin Hair 710 modelini 89,90 TL'e aldım. Bir de boyalı saçlar için olan modeli vardı ama ona çok gerek görmedim, fiyatı 109 TL'ydi. Teknik özellikleri ve Braun markasına duyduğum güven nedeniyle bu ürünü seçtim. Diğer ürünlere göre çok daha sağlam bir görünümü var. Ancak içinden ek başlık çıkmıyor ki diğer başlıklara çok ihtiyacım olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Arkadaşlar bir Saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum. İlk önce sıradan bir şey alayım derken farklı özelliklere sahip modeller olduğunu gördüm. Hazır konuya el atmışken iyi birşey mi alsam diye düşünürken burada danışmak istedim.

Ben kendimce bazı modelleri belirledim ve bulduğum uygun fiyatlarını karşılarına yazdım. Aşağıdaki modellerden kullanıyorsanız yorumlarınızla katkı sağlarsanız sevinirim. Bir de modellerde bulunan hangi özelliğin ne işe aradığı konusunda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum :)

Braun Satin Hair 5 / HD510 : 61 TL

Philips HP8182 : 70 TL
    Philips HP8103 : 25 TL

Arzum AR 537 Vella iyonlu : 50 TL

Babyliss 6632 E 2200W : 75 TL

Remington D5020 : 87 TL

şu ürünü 2 aydır kullanıyorum çok kaliteli.güzel cihaz.sessi fazla değil.2 dk kurutuyor.saç düz. hediye.electroworldden almıştım 89 tl ye.

http://www.philips.com.tr/c/sac-bakimi/promosyon-paketi-hp8298_00/prd/

• Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Rowenta CV7420 ön plana çıktı ama iyonlu olduğunu düşünmekle birlikte bu özelliğin olup olmadığını tam olarak öğrenemedim.
  • Etap 3200 Marathon Profesyonel Kuaför Fön Makinesini tavsiye ederim,
    10 yıldır kullanıyorum hiç arızalanmadı sadece geçen sene kablosunu değiştirdim,
    nerdeyse tüm berber ve kuaförler bu makineyi kullanır,
    fiyatı hb'de 60 TL civarı
  • Dün bir berberde sanırım Etap 3200 gördüm. Ama almışken iyon özellikli bir model alayım diye düşünüyorum.

Rowenta CV7420 modeliyle ilgili detaylı bilgi bulabilsem çok güzel olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kurutma makinesi yardım edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halen Rowenta CV7420 modelinin iyonlu olup olmadığını öğrenemedim.
  • Arkadaşlar bende sırasıyla aşağıdaki ürünlerden birisini almayı düşünmekteyim. Kullanan arkadaşlar makinaları ve iyon teknolojisi ile alakalı yorum yaparlarsa sevinirim.

• Rowenta CV7420 Modeli kesinlikle iyonludur gittim gördüm. Braun Satin Hair 7 / HD710 modelini de gördüm bence çok tipsiz ve uzun süre kullanılamayacak kadar ağırlık yada tasarım sorunlu.Fakat bu fiyata(75TL yazmışsınız) nerede bulduğunuzu öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

Rowenta CV7420 Modeli kesinlikle iyonludur gittim gördüm. Braun Satin Hair 7 / HD710 modelini de gördüm bence çok tipsiz ve uzun süre kullanılamayacak kadar ağırlık yada tasarım sorunlu.Fakat bu fiyata(75TL yazmışsınız) nerede bulduğunuzu öğrenmek isterim.

Büyük ihtimalle akakce v.b. gibi siteler üzerinden ben baktığımda fiyatı öyledir hocam. Sonradan artmış olabilir.

Rowenta CV7420 Modelini gördüyseniz biraz bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

Rowenta CV7420 Modeli kesinlikle iyonludur gittim gördüm. Braun Satin Hair 7 / HD710 modelini de gördüm bence çok tipsiz ve uzun süre kullanılamayacak kadar ağırlık yada tasarım sorunlu.Fakat bu fiyata(75TL yazmışsınız) nerede bulduğunuzu öğrenmek isterim.

Büyük ihtimalle akakce v.b. gibi siteler üzerinden ben baktığımda fiyatı öyledir hocam. Sonradan artmış olabilir.

Rowenta CV7420 Modelini gördüyseniz biraz bilgi verebilir misiniz ?

Braun Satin Hair 5 / HD510,Braun Satin Hair 7 / HD710,Rowenta CV7420,Rowenta CV4930 modellerini görüdm. Braunlar kesinlikle çok tipsiz geldi bana. Uzun süre kullanamam kesinlikle. Ağırlıkla yada tasarımla alakalı bir sıkıntısı var. HD710-Cv4930u çalıştırdım açıkçası heryerde hd710 çok sesli denmesine rağmen bana cv4930 biraz daha sesli geldi. cv7420 tasarım olarak güzel çok iri değil, uzun süre kullanıma uygun gibi, üzerindeki Respect adlı bir tuş sayesinde(benim şuanda en çok ilgimi çekme sebebi) ortam sıcaklığı yada uzun kullanımdan dolayı ısınma vs. gibi durumlarda tuşa bastığında 65dereceyi ayarlayan bir özelliği var. Haliyle uzun saçta kurutma makinalarının dertlerinden biriside belli süreden sonra ısının gereksiz artmasıyla hem makineye hemde saça zarar vermesi. Ben braundan vazgeçtim zaten, şimdi sadece rowenta cv7420 ye rakip arıyorum.

• cv7420 modelinin büyük resminde IONIC ibaresini gördüm ama hepsiburada üzerinde iyon özelliği yok diyor. O açıdan biraz tereddüte düştüm. İyon özelliği tam olmayıp bir nebze de olsa onu teleafi edecek başka bir özellik mi var acaba ?
  • İyonlu olunca saçları daha mı çabuk kurutuyor
    Bu iyon meselesi klimalardaki ile aynı mı
  • @leblebi82 %800 iyonludur resmi siteyi kaale alın BAKINIZ

@Burak[Alper] iyon mevzuatı; üflediği havaya iyon molekülleri serpiştirerek özellikle elektriklenmeyi ciddi seviyece azaltmaya yarayan bazı yerlerdede parlatmaya yaradığı söylenen bir teknoloji.
  • Iyonik deniliyor ama diğer modellerde iyon teknolojisi denilmiş. Bu modelde tam olarak olmasa da bir düğmeyle iyonumsu bir özellik verilmemiştir değil mi ?
  • Sanmam ama aklınıza takıldıysa BAKINIZ
  • Teşekkürler hocam.
  • Ben teşekkür ederim, CV7420 siparişi verdim kullanıktan sonra yorumumu yazarım.
  • Çok güzel olur hocam. Nerden kaça sipariş verdiniz acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.