Şimdi Ara

Saç'ı dökülenler az bakın bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçlarım çok fazla dökülüyor, avuçlarım resmen saç doluyor. Banyo yaparken falan saçıma her elleyişimde bi dolu saç geliyor. Resmen öbek öbek dökülüyor. Çok korkuyorum durduramıyorumda ne yapabilirim. Bu durumda olan varmı ?

• dün akşam banyoda 30-40 saçım dökülmüştür benim de. stresliyim biraz bu aralar. anneme saçım dökülüyor dedim ''zaten kafanda çok var bırak dökülsün'' dedi bana.
  • geçmiş olsun. bi doktora görün bence
  • Aynı durumdayız minoxil kullanırken dökülme durmuştu 3-4 ay ara verdim tekrar şiddetli şekilde dökülmeye başladı 1 haftada dahada seyreldi saçlar
  • balık ceviz fındık süt vs. bunları ihmal etme. sabaha kadar da forumlarda sözlüklerde dolaşıp beynini meşgul etme, yorma. vücuduna dinlenme imkanı ver. uyku önemli. hangi dönemindesin bilmiyorum ama benim gibi öss emekçisiysen işler daha kötüye sarabilir. aslında hiç stres yapmaya gerek yok..

quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

saçlarım çok fazla dökülüyor, avuçlarım resmen saç doluyor. Banyo yaparken falan saçıma her elleyişimde bi dolu saç geliyor. Resmen öbek öbek dökülüyor. Çok korkuyorum durduramıyorumda ne yapabilirim. Bu durumda olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 19 Eylül 2011; 13:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Aynı durumdayız minoxil kullanırken dökülme durmuştu 3-4 ay ara verdim tekrar şiddetli şekilde dökülmeye başladı 1 haftada dahada seyreldi saçlar

geri gelme durumu yokmu acaba ? bu arada yaş kaç hocam ?

Bende sanki çok dökülüyo az geliyo durumu var gelen gideni karşılamıyo gibi. ön taraf seyreldi iyice. 3 ay öncesine kadar yoktu dökülme falan. Neden olduki acaba
  • mende eve düdüyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Aynı durumdayız minoxil kullanırken dökülme durmuştu 3-4 ay ara verdim tekrar şiddetli şekilde dökülmeye başladı 1 haftada dahada seyreldi saçlar

Bende sanki çok dökülüyo az geliyo durumu var gelen gideni karşılamıyo gibi. ön taraf seyreldi iyice. 3 ay öncesine kadar yoktu dökülme falan. Neden olduki acaba

minoxilin saç çıkarma özelliği varmış ve tek ilaçmış (öyle diyorlar kullananlar). Komple geri gelme durumu yokmuş minoili bırakınca tekrar dökülmeye başlkıyormuş. Yaş 19

• quote:

quote:

quote:

minoxilin saç çıkarma özelliği varmış ve tek ilaçmış (öyle diyorlar kullananlar). Komple geri gelme durumu yokmuş minoili bırakınca tekrar dökülmeye başlkıyormuş. Yaş 19

ilaçla durdurmak öyle ilacı bırakırsan dökülme devam ediyormuş. Ya 19yasşında kel adam olurmu hiç anlamadım ? bende 24 yaşındayım ne olacak böyle ? İlaçsız doğal yöntemini bulmamız lazım bunun..

Bu arada ben çok stresli takıntılı bi insanım ondanmı oluyo acaba ? çalıştıgım yerde strese biraz müsait bi ortam ? saçlarım için işimimi feda etmeliyim napmalıyım. Doğal bi yöntemi varmı bunun ?

• şu sıralar çok stresliyim ve saçlarım oluk oluk dökülüyor.Doktora gittim saç diplerinde bir sorun yok stresten dolayı dökülüyor dedi.Ama illa ilaç istiyorsan şunları kullan dedi 160 liralık ilaç aldırdı bana ama hiçbi işe yaramadı.
    Stresle dökülen saçlar 8 ay sonra eski halini alıyormuş beyler rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

şu sıralar çok stresliyim ve saçlarım oluk oluk dökülüyor.Doktora gittim saç diplerinde bir sorun yok stresten dolayı dökülüyor dedi.Ama illa ilaç istiyorsan şunları kullan dedi 160 liralık ilaç aldırdı bana ama hiçbi işe yaramadı.

Benimde stresden galiba kardeşim. İçime su serptin biraz.. Yanlız kaynak sağlammı taklaya gelmeyelim Kel kalırsam arar bulurum seni bak

• Şampuan kullanma.
  • Ben fiyto diye bir şampuan kullanıyorum. Aktarlarda satılıyor. Saç dökülmesini kesti.
  • Ben de bioxcin kullandım bir ara.Dökülmesi durdu, bıraktım sonra daha fazla dökülmeye başladı.Sonra tekrar kullanmaya başlasam da pek bir işe yaramadı.Bu iş biraz genetik, baban kelse sen de kelsin.Yaşım 20 olmasına rağmen ön taraflarım bayağı açıldı şimdiden.Yapacak fazla bir şey yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Şampuan kullanma.

Yav denedim onuda. Bi dönem bıttım sabunu kullandım iyi gelir diye. Bi dönem zeytinyağlı sabun kullandım. Ama fayda etmiyor gidene dur diyemiyor hiçbirisi..

Bu arada artarlarda satılan Lokman hekim saç losyonundan 2 seans kullanmıştım saç kurulugu için ondan sonra başlamış olabilirmi acaba dökülme. Yada onunla ilgimidir ?
  • quote:

quote:

şu sıralar çok stresliyim ve saçlarım oluk oluk dökülüyor.Doktora gittim saç diplerinde bir sorun yok stresten dolayı dökülüyor dedi.Ama illa ilaç istiyorsan şunları kullan dedi 160 liralık ilaç aldırdı bana ama hiçbi işe yaramadı.

Benimde stresden galiba kardeşim. İçime su serptin biraz.. Yanlız kaynak sağlammı taklaya gelmeyelim Kel kalırsam arar bulurum seni bak

http://www.uzmantv.com/dokulen-sac-tekrar-cikar-mi
    izle dostum

• minoxidil
    propecia
    nizoral

bu üçünü kullan
  • quote:

quote:

quote:

http://www.uzmantv.com/dokulen-sac-tekrar-cikar-mi
    izle dostum

Aslında uzman tv bana cok fazla güven vermiyor nedense

Ama umarım geri gelir. Bu dertten yakınan herkes için temenni ediyorum bunu.Kimse kel kalmasın saçı seyrelmesin

• aynı sorun bende de vardı arkadaşım stresten kaynaklanıyo kesinlikle, benim babam hapise girmişti 3 ay kadar(borcu yüzünden) o zaman koca iş yerinin sorumluluguyla baya bi strese girmiştim sacıma dokundugum an rahat 20-30 saç dökülüyodu kel olacam diye çok korktum fakat duruma alışınca ve stres gidince şuan bırak saçıma dokununca dökülmesini elimle çekince bile 1-2 tane geliyo :
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluson

aynı sorun bende de vardı arkadaşım stresten kaynaklanıyo kesinlikle, benim babam hapise girmişti 3 ay kadar(borcu yüzünden) o zaman koca iş yerinin sorumluluguyla baya bi strese girmiştim sacıma dokundugum an rahat 20-30 saç dökülüyodu kel olacam diye çok korktum fakat duruma alışınca ve stres gidince şuan bırak saçıma dokununca dökülmesini elimle çekince bile 1-2 tane geliyo :

Peki dökülenler geri geldimi. Eski ve yeni durumu nasıl ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.