Şimdi Ara

Saç ekimi hakkında filimsel degil bilimsel olan herşeyyy (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
11.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mesajım bulunsun favorilere eklenmiyor nedense.

    plastic surgeon teşekkürler.
  • plastic surgeon sence benimde saç ekim zamanım gelmiş mi? yaş 36, dökülmem durdu ,

     Saç ekimi hakkında filimsel degil bilimsel olan herşeyyy
  • açılma sadece tepedeyse çok gerek yok, insanlar genelde yüzüne baktıgı için ön taraftaki saçlar her zaman daha önemli, bu saç dökülme işininde kesin bir çaresi ekim dışında yok.
    saygılar..
  • teşekkürler.
  • Güzel bilgiler var. tek biryerde toplanılsaydı daha yi olurdu ama burayı da takip edeceğim.
  • @rainman_06

    geçmiş olsun böyle bir insan olamaz sen iyi dayanmışşsın ben kendimi düşünüyordumda öyle bir durumda ne yapardım bilemiyorum.
    kadın ( kadın olduguna inanmıyorum) para için bu kadar alşalabiliyormu.

    ben kuzenle yaptırmayı düşünüyorum bakalım araştırıyoruz.
  • plastic_surgeon hocam size çok tesekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler ışıgında 29 ocak'ta ekim yaptırdım. Siz burada büyük bir hizmet veriyorsunuz. Üstelik hiç bir ticari beklentiniz olmadan yapıyorsunuz. Ülkemizde sizin gibi gerçekten halkın saglığını (Sağlık Bakanlığından bile fazla ben ce) düşünen idealist Dr 'larımızın olması çok güzel. Sizi kutluyorum.
  • Yaş 18 herkesin özendiği saçlarımda dökülmeler vardı günde 30 40 saç geliyordu ve her elimi attıgımda 5 yada 6 tane geliyordu. Heah shoulders kullanıyorum ve saçlarımı kısa kestiriyorum 1 aydır dökülmeler kesildi eğer bir daha başlarsa yorumlarınızdan yola çıkarak bende saç ektirmeye başvuracağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XaVeN_3

    Yaş 18 herkesin özendiği saçlarımda dökülmeler vardı günde 30 40 saç geliyordu ve her elimi attıgımda 5 yada 6 tane geliyordu. Heah shoulders kullanıyorum ve saçlarımı kısa kestiriyorum 1 aydır dökülmeler kesildi eğer bir daha başlarsa yorumlarınızdan yola çıkarak bende saç ektirmeye başvuracağım


    Hemen telaşlanma XaVeN_3. ilk olarak saçınızın dökülme nedenini tespit edip ona uygun bir tedavi alın.
    birden eski halim aklıma geldi yazılarını okuyunca; saçlarım sınıftaki kızların saçlarından daha sağlıklıydı. ama 20-22 yaşından sonra erkek tipi dökülmenin etkisiyle yavaş yavaş zayıfladı ve şakak bölgemde açıklık oluştu.
    Heah shoulders mıdır nedir (yanlış yazmışsın muhtemelen) onlar erkek tipi dökülmede bir işe yaramaz. ayrıca nakil için çok gençsin tercih meselesi ama var olanları korumanı öneririm. bununla ilgili forumda yazılarımız mevcut.




  • saç ekimi ile soruları cevaplayabilirim..
    saygılar
  • Saç Ekimi ile ilgili sorularınıza cevap bulabileceğiniz adresi veriyorum.

    saç ekim uzmanı
  • SAYIN PLASTİC_SURGEON

    MERHABLAR SORULARIMI YANITLARSANIZ SİZE MÜTEŞEKKİR OLURUM.

    2 AY ÖNCE SAÇ EKTİRDİM EKİM YAPILAN KISIMDA HİSSİZLİK DEVAM ETMEKTE VE KAFAMDA KIRMIZILIK HALEN DEVAM ETMEKTEDİR.SİZCE NORMAL Mİ.
    ENÇOK MERAK ETTİĞİM KONU SAÇLARIM İÇİN SİZİN ÖNERİNİZ ŞAMPUAN OLARAK NEDİR.FORMDA EN ÇOK TELEFUZ EDİLEN ŞAMPUAN MİNOXİDİL.ŞİMDİYE KADAR 10.GÜNDEN İTİBAREN TRESAN ŞAMP.KULLANMAKTAYIM.MİNOXİDİLİ KULLANMAMI ÖNERİR MİSİNİZ.
    SAÇLARIMI YIKARKEN MASAJ YAPARAK YIKIYORUM.KAN DOLAŞIMININ HIZLANMASI İÇİN.BUNA EK OLARAK KAN DOLAŞIMI İÇİN MEKİK ÇEKMENİN FAYDALI OLABİLECEĞİNİ OKUDUM.SİZCE BU DOĞRUMUDUR.YAPMAM FAYDALI OLUR MU
    SİZE SAÇ FOTOLARIMI GÖNDERSEN 3.GÜN 10.GÜN 30.GÜN 45. GÜN EKİM HAKKINDA YORUM YAPARMISINIZ.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Saç ekimi bilinmesi gerekenleri saç ekimi yaptıranlardan öğrenmek için güzel bir site işe yarıyacağını düşünüp paylaşayım dedimhttp://www.sacekimiforumu.com/kategori/forum/
  • Organik Saç Ekimi
    Organik saç ekimi, Estetik International laboratuarlarında yaklaşık 2 senelik bir Arge çalışmasının ürünü olarak, saç ekiminin değer taşı kıl köklerinin, tamamına yakınının sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlayan bir tekniktir. Saç ekimi işlemi için yıllardır farklı teknikleri deneyimliyor ve her hastanın saç ekimi ve sonrası sürecini titizlikle mercek altına alıyoruz. Kök hücre çalışmalarına da hız verdiğimiz aynı dönemde, kök hücrelerin pek çok avantajını, saç ekiminde görebiliriz düşüncesiyle çıktığımız yolda, bugün saç ekiminde devrim niteliğinde sonuçlara ulaşmış bulunmaktayız.
    Tarla tohum ilişkisi
    Klasik anlamda yapılan bir saç ekimi işleminde, donör alandan alınan sağlıklı kıl kökleri, saçtan yoksun bölgeye transfer edilir. Fakat burada saçtan yoksun bölgenin yani tarlanın, tohum olarak nitelendirebileceğimiz sağlıklı saç köklerini kabul etme, verimli ürün çıkarma işlevini göz ardı etmemek gerekiyor. Kısaca tarlanın toprağı ne kadar iyi ise, sağlıklı tohumlarla birleşince vereceği ürün kalitesi de bir o kadar iyi olacaktır. Bu nedenle, öncelikli olarak saçtan yoksun bölgenin beslenmesi ve kuvvet kazandırılması gerekiyor ki, istediğimiz verimi alabilelim.
    Kök hücreyle gelen canlanma
    İşte bu noktada kök hücrelerin bulunduğu bölgeyi canlandırma ve hareketlendirme görevini üstlendiğini bilerek, saç ekimi yaptıracak hastanın öncelikli olarak saçtan yoksun alanına kök hücre enjeksiyonu yapıyoruz. Bu kök hücre enjeksiyonu, hastanın kendi yağlı dokusundan alınan kök hücreden zenginleştirilmiş solüsyonu içeriyor.
    Klasik saç ekiminde yapılan proseslerde, donör alandan alınan sağlıklı kıl köklerinin nakli sırasında, ekim yapılacak alan kimyasal solüsyonlarla şişirilir, bu şekilde ince ayrıntılarla çalışma olanağı ve kolaylıkla ekim işlemi sağlanır. Fakat yaptığımız araştırmalar neticesinde bu kimyasal solüsyonların, ekilen sağlıklı kıl köklerine negatif etki yaparak ölmelerine neden oluyor ya da verimli bir şekilde sağlıklı saçların çıkmasına engel oluyor. Hazırlanan bu kök hücre enjeksiyonu ise, hem bu kimyasal yerine kullanılarak, derinin şişirilmesine fayda sağlıyor, hem ekilen saç köklerinin tutulma oranını artırıyor, hem de saç ekiminden sonra çıkan saçların gür, parlak, kaliteli ve sağlıklı olmasını sağlıyor.
    Bu şekilde organik saç ekiminden %96’lara varan etkili sonuçlar alıyoruz. Hastanın bedenine kimyasal herhangi bir malzeme sokmadan, Cihantimur Yağ Transfer sistemiyle kendi yağ hücrelerinden elde edilen kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu kullanılıyor.
    Organik Saç Ekiminin Avantajları:
    • Daha verimli ekim alanı
    • Daha verimli, beslenen saç kökü
    • Daha kolay ve sağlıklı saç ekim işlemi
    • Daha fazla saç tutulma oranı
    • Daha fazla beslenen sağlıklı saçlar
    • %96’lara varan olumlu sonuçlar
    • Saç dökülme oranında ciddi derecelerde azalma




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.