Şimdi Ara

Saç Dövmesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilinen diğer adlarıyla saç simülasyonu, saç gölgeleme ve mikropigmentasyon cerrahi işlem uygulanmadan saç derisine saç efekti verilerek yapılır. Tamamen acısız ve zahmetsiz bir yöntemdir. Uygulanması oldukça kısa sürer. Peki, bu saç simülasyonu nedir? Dövme mantığıyla saç derisine noktalar yapılarak uygulanarak. Bu işlem saç derisinde daha fazla saç varmış gibi gösterir. Uygulamanın sık yapılışına göre saç yoğunluğu değişir. Bir saç ekim işlemi değildir. Yeni bir saç eklenmez. Mevcut olan saçların daha çok gösterilmesine yardımcı olur.
    Uygulama acı verir mi?
    Acı eşiğine göre değişen bir durumdur. Acı eşiği düşük olan insanlar acıyı fazlasıyla hissederken acı eşiği yüksek olan insanlar uygulamayı hissetmez. Acı eşiği farklılık gösterdiği için uygulama esnasında lokal anestezi kremleri kullanılır.
    Maliyeti nedir?
    Uygulaması yapılan saç simülasyonu fiyatları uygulanan alanın büyüklüğüne göre değişir. Alan ne kadar büyükse fiyatta o kadar artış olur. Alanın büyüklüğünün yanında boya kalitesi de fiyatta değişiklik gösteren diğer bir unsurdur.
    Uygulama sonrasında nelere dikkat etmek gerekir?
    İlk 24 saat mümkün olduğunca suyla temas etmemesi gerekir. İlk 48 saat sürecinde ise şampuan dahil hiçbir kimyasal ürün saç dövmesi yapılan yerine uygulanmamalıdır. Bunun yanında ilk 1 uygulama yapılan yerin direkt olarak güneş görmemesi gerekir. Güneşe maruz kalmak zorunda ise hasta, mutlaka şapka kullanarak güneşin direkt gelmesini engellemelidir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.