Şimdi Ara

Saç Dökülmesine Karşı -Deneyimler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
9
Favori
31.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya söylesende bizde faydalansak big ciğim :)
  • Big abi konuyu açtığın günden beri bekliyorum hiç bir yere gitmedim hadi ver vereceksen şu formülü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zinco kapsul deneyen varmi.cinko takviyesi sac dokulmesini durdurdugunu duydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonucu merakla bekliyoruz....
  • söyle..söyle.söyle.
  • Hocam yeni baştan saç mı icat ediyorsun?

• geçmiş olsun. özellikle saç ekiminde yaşadıkların çok üzücü ve umarım bulduğun bu yöntem tamamen sıkıntılarını telafi eder.
    ben de çok merak ettim bulduğunuz bu yöntemi söylemeseniz blle en azından resimleri koyabilir misiniz. ?
  • Galiba piyasaya çıkartmaya hazırlıyo ilacı arkadaş meraktan öldük burda sıkıntıdan daha çok saçımız döküldü
  • daha bekleyecegizmi böyleee
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Ben yıllardır çam terebentin kullanıyorum çok memnunum ...
    http://aktarzane.com/Cam-Terebentin-Yagi-20-cc,PR-290.html (http://2.bp.blogspot.com/-jqJF0VpD_SA/Tgog-GSLYEI/AAAAAAAAALY/RFPAxoXUzJg/s1600/cam_terebentin%255B1%255D.jpg )

Şimdi internette Tanju nun reklamını gördüm.Çam yağı kullanmış terebentin oluyor sanırım bu bende kullanmıştım bir ara ama pek işe yaramamıştı.Yada dozajı iyi ayarlamak lazım fazlası zarar.Acaba Tanju gerçekten bununlamı saç çıkardı.

Edit:İnternette gördüm saç ektirmiş.Sanırım sadece saçlarını korumak ve ürün reklamını yapmak için kullanıyor bu ürünü...

Saç Dökülmesine Karşı -Deneyimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 26 Aralık 2012; 1:58:02 >

• hadi be kardeşim 1 ay olucak nerdeyse hala piyasada yoksun.olumlu yada olumusuz bir cevap ver artık.2013 yeni umutlarla girselim bali.))
  • Hocam saç dökülmesi genetikse buna bi çözüm bulmak imkansız diye biliyorum ben. Öyle değil mi arkadaşlar, yanlışım varsa bi cevap bekliyorum.
  • gizli formul filan mi acaba

• valla ben de kış günü üstü açık arabalar gibi gezmekten bıktım. Lütfen yöntemini paylaşır mısın?
  • Hala bekliyoruz
  • sabırla bekliyorum
  • fos cikti

• 1-Tüğler değil tüyler
    2- Kendi uygulamanı yazsan daha iyi olmazmıydı ? en azından herkes bi fikir yürütürdü ?

Bu arada Lavanta'nın iyi geldigi söyleniliyor dogru mudur? dogruluk derecesi nasıldır ?
  • merakla formülü bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.