Şimdi Ara

Saç Dökülmesi Için Sarımsak Özlü Şampuan Kullanan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
14.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Saç Dökülmesi Için Sarımsak Özlü Şampuan Kullanan?

http://www.tuanadogalyasam.com/Isirganli-Sarimsakli-Sampuan-Nival-Nettle-and-Garlic,PR-288.html

Yukarıdaki ürünü 6 ay kullandım etkisi muhteşem,kokusu da çok hoş.

2014 sonlarına doğru aşırı derecede saç dökülmem başladı,bu zamana kadar böyle dökülme görmemiştim,avuç avuç saç toplar oldum duşakabinden.Hemen araştırdım bu ürün kafama yattı,gittim aldım.2.ci aydan itibaren etkisini hissettim,3 ay dökülmem çok azalmıştı,5 ay bitti saçlarım eskisinden daha sağlam,duşakabinde 1-2 tel anca saç teli görüyorum artık.ilk 1 ay her sabah 2 kez kullandım.
    2 ci ay haftada 5 güne düşürdüm.
    3 ay dan sonra da haftada 5 gün kullanmaya devam ettim.

ÖNERİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 2 Mart 2015; 15:38:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaronal

Beklentinizi karşılayacak şampuan;www.diyaron.com/fiyto-sarimsak-ozlu-bitkisel-sampuan-500ml Birçok müdavimi vardır. Ayrıca hiç bir sarımsaklı şampuan sarımsak kokmaz...

reklamlar
  • Yoğurtla etkisini arttırabiliyormuyuz ?
  • hocam yağlanmaya falan iyi geliyor mu?ben de dalan antik zeytinyağlı sabun kullanıyorum dökülmem çok şükür fazla değil ama saçlarım çabuk yağlanıyor bir de babamın saçlar kel ama dedeminkiler uzundu.size bu ürünü kullanmalımıyım yoksa sabuna devam mı etmeliyim?
  • Isırgan otlusunu dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

hocam yağlanmaya falan iyi geliyor mu?ben de dalan antik zeytinyağlı sabun kullanıyorum dökülmem çok şükür fazla değil ama saçlarım çabuk yağlanıyor bir de babamın saçlar kel ama dedeminkiler uzundu.size bu ürünü kullanmalımıyım yoksa sabuna devam mı etmeliyim?

Bende uzun süre kepek sorunu yarattı yağlanma dokulme olmuyor.Saç derin ile uyumlu çıkarsa hiç bir sorun olmaz,en fazla benim gibi kepek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Kokar la o

ben kullaniyorum kokusu sarimsak kadar agir degil hatta degisik hos bir kokusu var

sacim uzun sebamed hairloss bilmem nesi de dahil cogu sampuana gore daha hacimli yapiyordu dokulme engellemiyordu onun icin de zeytinyagina basladim bakalim ama eczanede kesinlikle bir analiz yaptirin oyle kullanin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.