Şimdi Ara

SAÇ DİPLERİNDE SİVİLCE!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
41.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım aynı problemi bende yaşadım...Bu hastalığın adı kıl kökü iltihabı..fungarol şampuan, momekan losyon kullan geçecektir...

Orijinalden alıntı: GUNDAM

Stres yada Bakteri...yani kanın temizlenemiyorsa yeterince bundan dolayıda olabilir.

birşey dicem saçma gelecek ama , sirkeli suya sok başını....

kafayı yan yatırıp

Şaka bir yana, bende yaşıyorum bu sorunu. Gözlerimin dış tarafta kalan uçlarından yukarıya doğru çıkınca, yani saçlı bölgenin sağ ve sol köşelerinde oluyor genelde.

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

Peki çabuk yağlanma, saç diplerinden deri döküntüsü var mı?

Benim Saç 2 Günde Yağlanıyor ve Elimi Saçıma Attığımda Elime Sivilce Gibi Şeyler Geliyor Koparmaya Felan Çalışıyorum. Koparıyorum Sonra Kepek Gibi Saçıma Yağışıyorlar. Normal Sivilceler de Var Tapı Onları Koparmaya Çalışınca Acıyorlar Onlara Ellemiyorum. Doktorada Gitmedim Hiç. Hiç Stresle Uzaktan Yakından Bir İlişkim Yoktur

Geçen Yaz Saçlarımı 2 Numaraya Kestirmiştim. Kafam hava Aldı Sivilce Olarak Tabir Ettiğim Şeyler Nispeten Azalmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 16 Haziran 2011; 11:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

Benim Saç 2 Günde Yağlanıyor ve Elimi Saçıma Attığımda Elime Sivilce Gibi Şeyler Geliyor Koparmaya Felan Çalışıyorum. Koparıyorum Sonra Kepek Gibi Saçıma Yağışıyorlar. Normal Sivilceler de Var Tapı Onları Koparmaya Çalışınca Acıyorlar Onlara Ellemiyorum. Doktorada Gitmedim Hiç. Hiç Stresle Uzaktan Yakından Bir İlişkim Yoktur

Geçen Yaz Saçlarımı 2 Numaraya Kestirmiştim. Kafam hava Aldı Sivilce Olarak Tabir Ettiğim Şeyler Nispeten Azalmıştı...

Git bi cildiyeye görün. Seboreik Dermatit olmuşsun sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

quote:

Git bi cildiyeye görün. Seboreik Dermatit olmuşsun sanırım.

Biraz Araştırdım. [2 Dakikada Ne Kadar Araştırılırsa Artık]
    Gitmeliyim Cildiyeye. Teşekkürler Bu Uyarı İçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakbabi

Benim 2 sene önce vardı.Stres ve şampuandan dolayı olabilir.Bir de onları yolardım,kan çıkardı kabuk bağlardı.
    Şampuan değiştirdim ve kurtuldum.
    hocam hangi şampuanı kullanınca iyileştin ?

Orijinalden alıntı: Metnar1987

hocam hangi şampuanı kullanınca iyileştin ?

Alıntıları Göster
    dermatit olabilir. konazol sampuan ve dermovat losyon al. dus alirken normal sampuandan sonra konazol ile kopurt ve 3-5 dakika civarinda sacinda beklet sonra durula dustan cik. losyonu da sac diplerine sür sabah ve aksam temiz kuru saça. 3 gunde kaybolur ama en az 1 hafta devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

doktorum önermişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 19 Mart 2019; 14:16:54 >
  • Merhaba Arkadaşlar 13 yıl boyunca bu hastalıktan muzdarip olarak gitmediğim doktor , kullanmadığım ilaç kalmadı ama sonunda tedavisini buldum onun için herkese yardımcı olup sesimi duyurmaya çalışıyorum.
    bana ulaşabilirsiniz
    saç sivilce problemi
    Ana Sayfa | saç sivilce problemine çözüm
    https://sacsivilce.wixsite.com/website
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.