Şimdi Ara

saç dibinde sivilce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
8.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leeu

Hocam aynı sorunu bende yaşıyordum. Kullanmadığım antibiyotik, tetra türü, zoretanin kalmadı. Hiç birinden fayda göremedim. Forumdan bi arkadaş konu açmıştı, ordaki önerilerini dinlemiştim. Gayet iyi sonuç aldım. Şu an en fazla 1-2 tane çıkıyor o da dikkat etmezsem sabuna yıkamaya.

Konu: http://forum.donanimhaber.com/m_75664087/tm.htm

Edit: 1 yıllık konuymuş.

@eurowision isimli kullanıcının yazdığı tedaviyimi uyguladın. sayfada pek çok kişi pek çok tedavi yazmış. bende 3 yıldır bu sorun var. saç diplerimde ve sırt göğüs bölgemde dönemsel olarak artış gösteriyor. şu an yastığa kafamı koyamıyorum. antibiyotik kullamında geçiyor bırakınca çıkıyor. siz çözüm buldunuz mu ?

• Arkadaşlar Merhaba
    Aynı forumda farklı bir konudada yazdım sizlerede yazmak istedim. Kopyala/Yapıştır :)
    Konuya daha öncede yazdım birçok yöntem ve doktor denedim hiçbirisi olmadı.
    Rouctane tedavisi gördüm hayatımı kabusa çevirdi, Sağlıklı bir kişiyken ihtiyar dede gibi hissettim ve hala etkileri devam ediyor.
    Perhiz, yağlı yememe, abcd herşeyi denedim yok geçmiyor bitmiyor.
    Yazıyorum çünkü ben artık 6 aydır bu sorunu çekmiyorum, kafam rahat derler ya işte sonunda bende öyleyim, sizlerle paylaşmak istedim çünkü yaşayan bilir, belki herkesde etki etmeyecek ama ben zamanında iyi gelebilecek herşeyi denemeye vardım, benim gibi arkadaşlar varsa buyursun bana iyi gelen yöntem.
    Kullandığım şampuanıma sadece ve sadece çay ağacı yağı koyuyorum bukadar, küçük boy bir şampuan için 7/1 i kadar çay ağacı yağı koyun ve deneyin, kaybedeceğiniz sadece 10tl olur kazanırsanız eğer dünyalar sizin olacak. Ben bu yazıyı yazmak ve sizleri heveslendirmemek için 6 ay bekledim sizde dişinizi sıkın ve 1 aydan sonra etkisini görebileceğiniz bir deneme yapın. ilk aylarda max 2 günde 1, saçlarınız 2 kere yıkayın 3 dakika kafada bekletip durulayın. (kafanıza direk sürmeyin özellikle tekrarlıyorum şampuanınıza koyun. Biraz sulandıracak ama normal)
    Öncesinde çay ağacı yağının nasıl bir dezenfektan olduğunu araştırın, umarım sizlerdede işe yarar ve faydasını görürsünüz.
    Selamlar, Geçmiş Olsun Herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremdemir -- 27 Şubat 2018; 14:41:43 >

• Merhaba Arkadaşlar 13 yıl boyunca bu hastalıktan muzdarip olarak gitmediğim doktor , kullanmadığım ilaç kalmadı ama sonunda tedavisini buldum onun için herkese yardımcı olup sesimi duyurmaya çalışıyorum.
    bana ulaşabilirsiniz
    saç sivilce problemi
    Ana Sayfa | saç sivilce problemine çözüm
    https://sacsivilce.wixsite.com/website
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.