42 yasında lıseden kalma arkadasımın sayesınde ogrendıgım kürü geliştirdim o eskiden beri kullandıgı ıcın sacları hala aynı duruyor ve sımsıyah.aslında ünlülerde yapıyor ve baharatcı amcada bılıyor
susam yagı ve badem yagı,çorek otu yagı...buna ılave sarımsaklı zeytın yagıydı
tavada zeytınyagına sarımsak dograyıp pısırıp sarartıp suzuyoruz ve o soguk sıvıyı ara ara kullanıyoruz.bu sıvıyı kavanoza dokerdım 1 ay kullanırdım
gelıstırdıgım sey kavanoz ıcıne ayrıca çiğ sarımsak koyuyorum kı daha etkılı olsun..ve bır hafta once koydugum cıg sarımsaklar.cok guclendırmıs kavanozu actım ve sarımsak ne kokuyor be.işte sacı ıkı kat guclendırecek yıhuu benım 2 yıldır hıc dokulmem yok ve arka dökülen kısmın 1 sene ıcınde kapandı