Şimdi Ara

SABRİ SARIOĞLU: HAYALLERİMİ ÇALDILAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabri Sarıoğlu: Hayallerimi çaldılar!
    15 yıllık Galatasaray kariyeri sona eren tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, “Hayalim burada başlayıp, burada bitirmekti. Hayallerimi çaldılar! Bana verilen sözler vardı, son 1 haftada tutalmadı” dedi.

    Yönetimin ayrılık kararı aldığı Sabri Sarıoğlu, büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. 15 yıl boyunca formasını giydiği Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolu bırakmak istediğini her fırsatta dile getiren 33 yaşındaki tecrübeli sağ bek, “Benim hep bir hayalim vardı. O da burada başlayıp, burada bitirmekti. Hayallerimi çaldılar! 2 sene daha oynayıp futbol hayatıma nokta koymayı planlıyordum. Yönetim bana otur dese oturur, oyna dese oynardım. Verilen sözler vardı bana. Ancak ne olduysa son 1 haftada tutulmadı. Açıkçası Galatasaray’dan ayrılacağım için çok mutsuzum” ifadelerini kullandı.
    Herkes onu istiyor
    Sabri’nin Galatasaray’da olmayacağının kesinleşmesi üzerine Anadolu kulüpleri sıraya girdi. Pek çok Süper Lig ekibi 33 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenirken, milli futbolcunun önümüzdeki günlerde kararını vereceği öğrenildi. Sabri’yi isteyen takımlar arasında Yeni Malatya, Kasımpaşa ve Karabükspor bulunuyor. (Fanatik)
    http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/sabri-sarioglu-hayallerimi-caldilar-40490566http://www.cnnturk.com/spor/futbol/sabri-sarioglu-hayallerimi-caldilar







  • Sen de bizim hayallerimizi çaldın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin bizden çaldıklarının yanında, bizimkisi çok hafif kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otur deseler otururdun tabi ama paraları götürürdün
  • Sadece mac başına bile oynayacak kadar Galatasaray seviyor bu adam. Bence yanlış karar . bu kulübü yıllarca kimler soydu herkes biliyor ama suçlusu hep Sabri oldu. Sabrının aldığı paralar hep konuşuldu. Mesela selçuk 3.3 alıyor kimse konuşmuyor bu durumu. Selcugun tayfası gene bir gerçek galatasaraylı yı yedi. Helal olsun .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah yazık hayalleri varmış.
  • Burda başlayıp burda bırakmayı çok istiyorsa bıraksın futbolu, başka yerde oynamamış olur. Tabi 2 sene daha para kazanmak ister bırakmaz, hayalinse bırakacaksın ama. Kazandığın yetmedi mi?
  • Madem öyle bıraksın futbolu. Anadolu kulüplerinden pek bir para kazanamayacak sonuçta
  • Benimde hayalim futbolcu olup kazma olup gs de oynayıp yılda milyonları götürmekti , benimde hayalimi çaldılar o zaman.... Bırakın bu işleri iyi olsan zaten kalırdın , neyin tatavası bu .
  • Küfür etsem çizecekler...Bu adam hala nasıl konuşabiliyor vallahi yazık günah.

    15 yılda Türkiye'nin neredeyse %75'inin hayatında göremeyeceği kadar para kazandı...Ve bunu herhangi baskın bir yeteneği

    olmadan yaptı evlatçılık-abicilik vs ile...Hayallerine başlattırma şimdi bırak futbolu keyfine bak.
  • Olmayan yeteneğiyle milyon euroları cukkaladı evlat kontenjanından 3-4 sene önce net ilişkisi kesilmeliydi. Takımda başka örnekleri çok en azından bir kan emiciden kurtulduk darısı diğerlerinin başına.
  • Sözleşme yenilenmeliydi. Takımın gönülden oynayan oyuncularına vefasızlık yapılmamalı.. Bu takımda, kaleci topu tutup kendi kalesine gol atsa bile defansı suçlayacak o kadar çok kişi varken.. Çok görmememek lazım.
  • 500 bin euroya yedek oturabilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göreceksiniz gittiği takımda yardıracak ve galatasaray pişman olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Sadece mac başına bile oynayacak kadar Galatasaray seviyor bu adam. Bence yanlış karar . bu kulübü yıllarca kimler soydu herkes biliyor ama suçlusu hep Sabri oldu. Sabrının aldığı paralar hep konuşuldu. Mesela selçuk 3.3 alıyor kimse konuşmuyor bu durumu. Selcugun tayfası gene bir gerçek galatasaraylı yı yedi. Helal olsun .



    Sabri gsde sevdigi icin kalmak istemio. gsde aldiginin yarisini dahi baska takimlarda kazanamayacagini bildigi icin kalmak istiyor. Aydin, gsde 1 milyon avro kazaniyordu, gsden ayrildi, 400 bin dolara Kasimpasaya gitti, 1 sene zor verdiler o parayi da.
  • sabri kusura bakmasında futbol ahbap çavuş ilişkisi değil. Kapasiten varsa oynarsın yoksa oynayacağın seviye bir takıma gidersin. SAbri 15 yıl bu takımda oynadığına şükretsin fazla bile kaldı. Hem mesela BJK de Rıza da o hayallaeri kuruyordu ama yetersiz kalmaya başlayınca gönderilme kararı alındı o da genç yaşında futbolu bıraktı. Karısı hız rekoru kıracak diye futbol oynamak zorunda değil. SAbride bırakabilir.
  • Hayali belkide 1milyonluk bir araba daha almaktı

    Yönetimin yine başarısız bir kararı daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes traşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    göreceksiniz gittiği takımda yardıracak ve galatasaray pişman olacak.

    O potansiyeli olup da bir taraflarını yırtarsa adama demezler mi 15 yıldır neden yattın?

    Adam futbola başladıktan sonra hiçbir özelliğini geliştirmedi ki? Aynı, kabiliyetsiz, çok koşan adam...
  • Hayallerini calan her kimse Allah ondan razi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.