Şimdi Ara

Sabri Ferrarilerle Hat Trick Yaptı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sabri Ferrarilerle Hat Trick Yaptı !!!

Polis, 5 lüks aracın fiyatı düşürülerek ülkeye sokulduğunu belirledi. Ferrari marka üç aracın Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı.

Lüks otomobil soruşturmasında yeni dalga... Amerika'dan ithal edildiği tespit edilen araçlardan sonra Almanya'dan getirilen araçlara yönelen mali polis, 5 lüks otomobilin fiyatları düşürülerek ülkeye sokulduğunu ortaya çıkardı. Ferrari ve Porsche gibi lüks araçların kimlere ait olduğu da belirlendi. Araçlardan üçü Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu üzerine kayıtlı gözükürken, diğer ikisi Fenerbahçeli Selçuk Şahin ve Galatasaraylı Selçuk İnan'ın çıktı.

ARABALARA EL KONABİLİR

Kaçakçılık suçlamasıyla başlatılan soruşturmada, araçları yurda sokan firmalar da mercek altına alındı. Ünlü futbolcuların araçlarının usulsüz yurda sokulduğu tespit edilirse, otomobillere el konacak ve futbolcular ifadeye çağrılacak. Operasyonun ikinci ayağında ise sahte TSE belgeleriyle yurda sokulan 5 lüks otomobile el kondu. Araçların sıfır veya farklı modellerde gösterilerek sahte belgelerle ucuza getirildiği tespit edildi.

http://www.haber7.com/guncel/haber/1057334-kacak-otodaki-skandala-adi-karisan-uc-futbolcu

• suçu olana EN AĞIR CEZAYI VERSİNLER... ONCA PARA KAZAN SONRA millete hava atacam diye sahtekarlık yap.
  •  Sabri Ferrarilerle Hat Trick Yaptı !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanju çolak geldi aklıma
  • Selçuk ta Maserati yokmuydu
  • Bu hayatta şanslı olacan arkadaş.
  • Sabri üçlüden vazgeçmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronaldo Telekom Reklamı.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1500 tl maaşla istanbulda ay sonunu nasıl getiririm diye kara kara düşüneyim sen git haketmediğin yan gelip yatarak kazandığın milyon yurolarla vergiden kaçırarak zevk yap bazen düşünüyoru da spor amatör olunca daha güzel

• Tamamda burada futbolcuların suçu ne ? Bunlar arabaları galeriden almamış mı? Yani onlarda mağdur olmuyor mu bu durumda ? Yoksa direk kendi imkanlarıyla Yurt dışından soktukları için mi bu tarz bir haber yapmışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Tamamda burada futbolcuların suçu ne ? Bunlar arabaları galeriden almamış mı? Yani onlarda mağdur olmuyor mu bu durumda ? Yoksa direk kendi imkanlarıyla Yurt dışından soktukları için mi bu tarz bir haber yapmışlar ?

Sengit sıfır golfu 25 bin TL ye aldiginda katakulli olduğu aklına gel mezmi. Hele sabri cakali bakmış 3 tane alirim buyuk karla satarim demiş iddia dogruysa. Yoksa kim bir anda uc tane ferrrari alir.

• Umarim doğrudur, Sabri kaçak göçekle almişdir o arabalari da bu heriften BİR ÖMÜR BOYU kortuluruz.. Evet istiyorum bunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Tamamda burada futbolcuların suçu ne ? Bunlar arabaları galeriden almamış mı? Yani onlarda mağdur olmuyor mu bu durumda ? Yoksa direk kendi imkanlarıyla Yurt dışından soktukları için mi bu tarz bir haber yapmışlar ?

Sengit sıfır golfu 25 bin TL ye aldiginda katakulli olduğu aklına gel mezmi. Hele sabri cakali bakmış 3 tane alirim buyuk karla satarim demiş iddia dogruysa. Yoksa kim bir anda uc tane ferrrari alir.

Haberde böyle bir şey yazmıyor;

"Almanya'dan getirilen araçlara yönelen mali polis, 5 lüks otomobilin fiyatları düşürülerek ülkeye sokulduğunu ortaya çıkardı"
    "Kaçakçılık suçlamasıyla başlatılan soruşturmada, araçları yurda sokan firmalar da mercek altına alındı."

Yani aracı getiren bayi normal fiyattan satmış olabilir ki bu durumda yaşadıkları olaydan dolayı Futbolcular mağdur oluyor. Benim sorduğum ve gazetenin oyuncuları zan altında bıraktığı soru arabaların Yurt dışından kaçak olarak getirilmesini isteyenler Futbolcular mı ? Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama haber ilgi çeksin diye yazmışlardır.

• bu arabalari almanyadan sokan kisiyi bizzat taniyorum elimde onemli bilgiler var ama aciklamayi dusunmuyorum

• Bugün hakkımda basında "Lüks araba şoku" diye çıkan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Üzerime kayıtlı herhangi bir araç bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine...

https://twitter.com/8Selcukinan
  • sabri yapıyorsa bir bildiği vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

bu arabalari almanyadan sokan kisiyi bizzat taniyorum elimde onemli bilgiler var ama aciklamayi dusunmuyorum

inceden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Bugün hakkımda basında "Lüks araba şoku" diye çıkan haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Üzerime kayıtlı herhangi bir araç bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine...

https://twitter.com/8Selcukinan

Vaay çakal üstünede yapmamış arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Umarim doğrudur, Sabri kaçak göçekle almişdir o arabalari da bu heriften BİR ÖMÜR BOYU kortuluruz.. Evet istiyorum bunu..

• Allah sabrinin başına kaza bela vermesin sürekli ilk on birde görmek istiyoruz onu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Haberde böyle bir şey yazmıyor;

"Almanya'dan getirilen araçlara yönelen mali polis, 5 lüks otomobilin fiyatları düşürülerek ülkeye sokulduğunu ortaya çıkardı"
    "Kaçakçılık suçlamasıyla başlatılan soruşturmada, araçları yurda sokan firmalar da mercek altına alındı."

Yani aracı getiren bayi normal fiyattan satmış olabilir ki bu durumda yaşadıkları olaydan dolayı Futbolcular mağdur oluyor. Benim sorduğum ve gazetenin oyuncuları zan altında bıraktığı soru arabaların Yurt dışından kaçak olarak getirilmesini isteyenler Futbolcular mı ? Böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama haber ilgi çeksin diye yazmışlardır.

Adil kardesim , haklisin ama maliye olaya o sekilde bakmiyor.Diyor ki ; bu aracin evraklari incelendi ve ulkeye giris yapilirken faturada dusuk gosterilmis.ya bunun kalan vergisini odersin ya da araca el koyuyoruz" diyor.tuketici de ya kalan vergiyi odeyecek ya da birakacak arabayi.zamaninda sibel can'in luks jipine de el koydu maliye.Ayni sekilde volkanin da ferrarisine inceleme baslatildi.Hatta memlekette galeriden satilan butun araclar hakkinda sorusturma baslatildi.bize de kagit geldi evraklari yollayin diye.yolladik ve sonra haber aldik bi sorun yokmus

Burada asil cezayi odemesi gereken galericiler.ama olan tuketiciye oluyor ve verigisii odediginde yetkili serviste ki fiyatina tekabul ediyor.Galeriden almaninda bi amaci kalmiyor maliye ye diyemiyorsun banane galerici odesin diye.Direk lafi yapistiriyor " 200 milyarlik arabayi 150 ye alirken hic mi dusunemedin neden ucuz diye ? Vergisi bu kadar odeyeceksin " diye postayi koyuyor.genelde araca bagli olmakla beraber 40-50 milyar daha para verip araci cikartiyorsun otoparktan.cok can sikici bir durum.

Yolda gordugun 5 serileri , e ve s serileri , jaguat fx ler , range ler vs cogu galeriden cikma.tayip reis den kacar mi katakulleler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.