Bildirim
şablon ekleme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
FTTP diyorsanız buradan hiç yardım almadan direkt olarak sistem mühendisi birisini dışarıdan bularak yardım isteyin.
Zira FTTP Fiber-To-The-Premises açılımına sahip ve ISP'ye direk fiber kabloyla bağlanma anlamına geliyor.
Öte yanda FTTP yerine FTP'den bahsediyorsanız, hosting firması size bir admin panel'i sunmuş ve bunun giriş şifrelerini
vermiştir. Bu adrese girdiğinizde de FTP ile ilgili bilgiler ve şifrelere ulaşırsınız. Ancak genel olarak IP adresinden
bağlantı sağlanır ve bunun içinde Filezilla veya CuteFTP adında yazımları kullanabilirsiniz. Birisi ücretsiz, diğeri ücretlidir.
Bu programlarla FTP'nize bağlanırsınız, eğer internet siteniz varsa httpdocs altında bunlar duruyordur.
Yoksa da bunun altına yeni sitenizi veya temanızı olduğu gibi eklediğinizde site çalışır hale gelir, yani birisi sizin
adresinize girdiğinde temanız ile karşılaşır.
Öte yanda madem birisi FTP site kurulumu yapıyor, neden o kişi siteyi tasarlamıyor, bu tip durumlardan bilgisi var ki
gidip bir site, ftp altyapısı hazırlamış, bunu kim yapıyorsa, bence bu işi ona danışın ve birlikte götürün.
Eğer size FTP şifrelerini ve kullanıcı adını vermiyorsa, hiç bir şey yapamazsınız. Zaten bağlantı bile sağlayamazsınız.
sonuçta; bu işi önce şirketinizde bu kararı alan kişiyle konuşun, şifreleri alın, sonra da temanızı httpdocs'un altına ekleyin.
Bunları yapmanın bir sürü adımı var, profesyonel yardım almanızı önereceğim. Bu aşamalara bile yabancıyken site
tasarımı yapabileceğinizi düşünmüyorum, orada da çok fazla problemle karşılacaksınız. Çok fazla desteğe ihtiyaç duyacaksınız.
Bence yanyana geleceğiniz birisinden destek alın, buradan olmaz...
Kolay gelsin...
Yine de FTP'den bağlanayım derseniz Filezilla yardımı ile kırmızı kutu içindeki bölümleri doldurmanız gerekiyor.
host kısmı internet adresi, username (kullanıcı adı), şifresi girilmesi yeterli, port numarasını boş bırakın ve Quick Connect ile bağlanın.
Doğru bilgiler varsa Sağ Kısımda Remote Site kısmı görülecektir. Sol kısım sizin bilgisayar, Sağ tarafta sitenin alanındaki FTP bölümüdür.
bunun ıcın kıtap aldım web tasarım rehberı dıye onu denıcem ftp bi yetkılı vardı s o aldı bı sıteden ama site 1 kaç güne acılır demıstı onun ıcın daha sıfreyı alamadım şablon eklemek ıcın de nerden yardım alabılırım yardım olabılırmısn _____________________________ -
ne tür site kuracağınıza karar vermeniz gerekiyor, buna göre template'ler internette bolca var.
free olan ise binlerce var. Şimdi; eğer Joomla kuracaksanız bu durumda onun template'lerini bulmanız
gerekiyor. Ancak joomla, wordpress gibi siteler admin panelleri ile çalışır ve kodlama çok gerektirmez.
Şablonun yapısına göre çalışırsınız. Ama html bir site kuracaksanız bu durumda da admin paneliniz
olmayacak, yani bilgisayarınızda tasarımı yapacak, sonrasında da FTP üzerinden httpdocs altındaki
yere göndereceksiniz.
HTML site içinhttp://designposts.net/best-free-html-css-website-templates/ adresinde 100 tane bedava
bootstrap html site var. Bunlar web, tablet ve telefon'da uyumlu çalışırlar.
Herhangi birisini indirip, üzerinde oynamaya başlayın. MEnüleri değiştirin, kendi şirket logonuzu ekleyin vs.
Bir sürü adım var. Bunları buradan yazmak mümkün değil.
Youtube ve vimeo'da bir sürü Türkçe içerikli site hazırlama video'su var, işi gücü bırakın saatlerce bunu
seyredip, yorumlamaya, nasıl çalıştığını anlamaya ve oradan öğrendiklerini tatbik edin.
Bilgisayarınızda bu işi yapmak, yani web sitesini düzenlemek için ben Dreamveawer öneririm ama bunun için
çok erken, siz daha basit bir editör bulun. Kompozer olabilir, bedava'dır. Ama bunlar kesinlikle karışık gelecektir.
İşiniz uzun ve karışık, kitabın önerdiklerini uygulamakla işe başlayın. Yoksa iyice çorba haline gelecektir._____________________________
-
bu arada özel mesaj sistemi kullanmıyorum, bana ulaşamazsınız.
mesajınız veya sorunuz varsa buradan gönderin, bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım.
ama bulaştığınız konu, uzun, derinlik isteyen, bol seçenekli bir sistem ve bunun için çok yol almanız gerekiyor..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
ne tür site kuracağınıza karar vermeniz gerekiyor, buna göre template'ler internette bolca var.
free olan ise binlerce var. Şimdi; eğer Joomla kuracaksanız bu durumda onun template'lerini bulmanız
gerekiyor. Ancak joomla, wordpress gibi siteler admin panelleri ile çalışır ve kodlama çok gerektirmez.
Şablonun yapısına göre çalışırsınız. Ama html bir site kuracaksanız bu durumda da admin paneliniz
olmayacak, yani bilgisayarınızda tasarımı yapacak, sonrasında da FTP üzerinden httpdocs altındaki
yere göndereceksiniz.
HTML site içinhttp://designposts.net/best-free-html-css-website-templates/ adresinde 100 tane bedava
bootstrap html site var. Bunlar web, tablet ve telefon'da uyumlu çalışırlar.
Herhangi birisini indirip, üzerinde oynamaya başlayın. MEnüleri değiştirin, kendi şirket logonuzu ekleyin vs.
Bir sürü adım var. Bunları buradan yazmak mümkün değil.
Youtube ve vimeo'da bir sürü Türkçe içerikli site hazırlama video'su var, işi gücü bırakın saatlerce bunu
seyredip, yorumlamaya, nasıl çalıştığını anlamaya ve oradan öğrendiklerini tatbik edin.
Bilgisayarınızda bu işi yapmak, yani web sitesini düzenlemek için ben Dreamveawer öneririm ama bunun için
çok erken, siz daha basit bir editör bulun. Kompozer olabilir, bedava'dır. Ama bunlar kesinlikle karışık gelecektir.
İşiniz uzun ve karışık, kitabın önerdiklerini uygulamakla işe başlayın. Yoksa iyice çorba haline gelecektir.
saolasın hocam yardımın ıcın_____________________________
-
rica ederim, ama bunlar için acele etmeyin, yavaşça öğrenmeye çalışın,
bir sürü terim var, her birisi ayrı telden çalıyor. Kısa sürede öğrendiğiniz ile siteyi kurmanız çok zor.
Bu forumda geriye doğru bakarsanız, logonun yerini ayarlayamayan, menüleri yerleştiremeyen,
slide show'ları sağa sola kayan vs türlü türlü sorun için yardım isteyen üyelerimiz var.
Tema altyapını bilmedikleri için düzeltmeleri ya mümkün olmuyor, ya da başkalarının yardımı ile
düzeltmeye çalışıyorlar ama bu her zaman yardım alacakları anlamına da gelmiyor.
Uzaktan da herkesin her an yardım etmesine imkan yok. Her şey sizde başlıyor ve kesinlikle acele
etmeden öğrenmeye çalışın. Hiç bir zaman 1 hafta içinde siteyi yayına alayım stresine girmeyin._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X