Şimdi Ara

Sabit internette operatör değişikliği e-Devlet’e taşınıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    E-imzaya gerek yok. Bankacılık uygulamasından e-devlete girmeniz yeterli. Tam yetki ile e-imza gibi onay yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

500 mbps internet nerde 800 tl? Ben s.online 100 mbps ye 700 tl veriyorum (tv plus dahil).

★★General Mobile 4G Kullanıcıları Kulubü Android One★★
    5"/1280 x 720 Px IPS HD/13 MP Arka Kamera/5 MP Ön Kamera/Android 5.1.1 Lollipop(TR'de İlk)/

Steam - Battlelog - Origin ID : Sempoz34
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, 2025 sonu taahhütü yenileme rakamları bunlar. Bugün eminin bu fiyatlar zor.

Oran hep aynı yalnız, abonliklerin hız farkı %60 olsa da fiyat farkı aynı oranda olmuyor.

• hemen 200 mbit -> 1300-1400 TL
    500 mbit -> 1600 TL olmasin da :),
    umarım uygun ve orantılı olur fiyatlar

• Bu işlem zaten vardı. Ben yıllardır evrakla uğraşmadan e devlet üzerinden onay vererek operatör değişikliği yapıyordum. Bu yeni değil yeni olan 30 gün bekleme ve yılda 4 değişiklik sınırlaması getirilmesi. Turknet, millenicom, netspeed, şoknet ve daha birçok operatörde hangisinin fiyatı uygunsa ona 24 saat içinde geçiyordum. Beğenmezsem anında operatör değiştirebiliyordum. Şimdi seve seve 30 gün bekleyeceğim ve yılda en fazla 4 değişiklik yapabileceğim. SÜPERRRR değişiklik yine vatandaşı düşünmüşler...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.