Şimdi Ara

sabit hatsız internetsiz tivibu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1kasım 2012 de baslayan evinizde internet ve sabit hat olmadan tivibu abonesi olabilirsiniz 23 tl maxi paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internetsiz nerden alacakmışsın yayınları antenle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürkuaför

1kasım 2012 de baslayan evinizde internet ve sabit hat olmadan tivibu abonesi olabilirsiniz 23 tl maxi paket

Bu senin dediğin hukuk fakültesi mezunu olmadan avukat olabilirsiniz der gibi olmuş...
  • arkadaşlar...süperonline fibernet kullanıyorum...telekom üzerindeki sabit telefon üyeliğimi daha önce kapattırmıştım...tivibuev şebekesine abonelik yaptırabilirmiyim?...merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...süperonline fibernet kullanıyorum...telekom üzerindeki sabit telefon üyeliğimi daha önce kapattırmıştım...tivibuev şebekesine abonelik yaptırabilirmiyim?...merak ediyorum...

gençler az önce mh yi aradım başka bir sağlayıcıdan internet almak etkilemiyormuş.http://www.adslaboneligi.net/her-eve-tivibu-ev-kampanyasi-2012.html şu linkteki fiyatlara tivibu ev abonesi olabilirsiniz. sabit telefonunuz varsa fiyatta indirime gidiyorlar. yani başka sağlayıcıdan internet kullanıpta tivibu ev abonesi olmanın önü açıldı. eğer maxi plus paket alırsanız tivibu webe de sahip olursunuz.

Yalniz benim merak ettigim libkte hiz 1 mbps yaziyor. 1 mbpsli tivibu nun goruntu kalitesi nasil olur bilemem. Acaba orda dedigi interet hizimi anlamadim. Onu birisi sorup haber verebilir mi mh 'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 29 Ocak 2013; 20:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...süperonline fibernet kullanıyorum...telekom üzerindeki sabit telefon üyeliğimi daha önce kapattırmıştım...tivibuev şebekesine abonelik yaptırabilirmiyim?...merak ediyorum...

gençler az önce mh yi aradım başka bir sağlayıcıdan internet almak etkilemiyormuş.http://www.adslaboneligi.net/her-eve-tivibu-ev-kampanyasi-2012.html şu linkteki fiyatlara tivibu ev abonesi olabilirsiniz. sabit telefonunuz varsa fiyatta indirime gidiyorlar. yani başka sağlayıcıdan internet kullanıpta tivibu ev abonesi olmanın önü açıldı. eğer maxi plus paket alırsanız tivibu webe de sahip olursunuz.

Yalniz benim merak ettigim libkte hiz 1 mbps yaziyor. 1 mbpsli tivibu nun goruntu kalitesi nasil olur bilemem. Acaba orda dedigi interet hizimi anlamadim. Onu birisi sorup haber verebilir mi mh 'ye

ben dün abonelik için başvurdum, tivibu sitesinde 1 mbps diyor ama tivibu ev için 8 mbps hız veriyorlarmış ve 10 tl farkta bu yüzdenmiş.

ayrıca 23 tl değil 19.90 yani 20 tl tivibu ev sabit hatsız internetsiz !

atv hd için tivibuya baskı yapmak lazım

• beni de aradılar geçen..bir cihaz vereceğiz onu lcd televizyonunuza bağlayarak internet üzerinden tv izleyebileceksiniz dediler. hd yayınlar ve film kanalları da olacakmış. alıp kullanan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbk

beni de aradılar geçen..bir cihaz vereceğiz onu lcd televizyonunuza bağlayarak internet üzerinden tv izleyebileceksiniz dediler. hd yayınlar ve film kanalları da olacakmış. alıp kullanan var mı acaba?

internetsiz tivibu başvurumu yaptım kurduklarında sonucu paylaşıcam.
  • quote:

quote:

beni de aradılar geçen..bir cihaz vereceğiz onu lcd televizyonunuza bağlayarak internet üzerinden tv izleyebileceksiniz dediler. hd yayınlar ve film kanalları da olacakmış. alıp kullanan var mı acaba?

Hocam merhaba,

Tivibu bağlandı mı? Bir de kullanım nasıl? Herhangi bir problem mevcut mu?

Bende SoL fiber abonesiyim, almayı düşünüyorum ama AKK devreye girip hız düştüğünde kullanım nasıl olur çok merak ediyorum.

Bir de fiyat/ücretlendirme nasıl oluyor? Herhangi bir taahhüt var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: addictive

quote:

quote:

Hocam merhaba,

Tivibu bağlandı mı? Bir de kullanım nasıl? Herhangi bir problem mevcut mu?

Bende SoL fiber abonesiyim, almayı düşünüyorum ama AKK devreye girip hız düştüğünde kullanım nasıl olur çok merak ediyorum.

Bir de fiyat/ücretlendirme nasıl oluyor? Herhangi bir taahhüt var mı?

Gercekten iyi bir deneyim aldik, basta ufak tefek aksaliklar olsada. Ayrica superonline abonesiyseniz sizin aboneliginizi ve akk nizinetkilemiyor. Zaten ayri bir modem getiriyorlar intenetsi z tivibulara ( ya da baska saglayicidan intenet alip ayni zamanda tivibu kullanmak isteyenlere). Ayrica hizin 1 mbps olmasi sadece getirilen bir modem uzerinden baglandiginizda oluyor. Yani tivibunun 1 de calismamasi soz konusu degil. Sadece sen modemi internete acmak istersen bu hiz gecerli. Ama superonline varsa zaten actirmak gereksiz. Bunun disinda tekrar izle cok buyuk bir nimet ve gercekten cok buyuk bir icerik var. Film olsun dizi olsun, tekrarlar olsun. Tek eksigi yerel hd kanallarinin azligi. Yani trt1 hd, trt hd, a haber hd disinda yerelde hd yok. Yani atv hd bile yok. Ama yabancilarda var hd. Belgesel kanallari cok iyi. Digiturkten tek eksigi yerel hd kanal sayisindedigim gibi

• quote:

Peki fiyat nasıl ve herhangi bir taahhüt var mı?

Ayrıca benim izlemek istediklerim national geographic ve discovery channel. Tivibuda mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

quote:

Peki fiyat nasıl ve herhangi bir taahhüt var mı?

Ayrıca benim izlemek istediklerim national geographic ve discovery channel. Tivibuda mevcut mudur?

normalinde belki taahhüt yoktur ama bunda sanırsam taahhütlü 12 ay. fiyat 12,90 sadece telefonu olanlara. telefonunuz yoksa fiyat artıyor. bu arada ...[pm]
  • quote:

PM için teşekkürler. Ev telefonu yok, olursa haliyle ayda 20TL gibi bir ücret ödemem gerekiyor. Tabii taahhüt olması da bir anlamda kötü olmuş, sanırım tivibu almak başka zamana kaldı :)

Bir de bu discovery ile national geographic meselesine bir yorum yazmamışsınız. Aslen benim için önemli olan bu çünkü, tvye para ödersem, sadece bu iki kanal için öderim :)
  • ben bağlatamadım. bizim bölge için tivibu ev için yokmuş. sanırım altyapı sorunu var(istanbul-kağıthane). ben de niye o zaman aradınız beni beklettiniz diye sordum. yanlışlık olmuştur dediler. şikayet dilekçesi doldurdum, ama ses yok hala. şimdi hd bir uydu bakmayı düşünüyorum boşa bekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: özgürkuaför

1kasım 2012 de baslayan evinizde internet ve sabit hat olmadan tivibu abonesi olabilirsiniz 23 tl maxi paket

Bu senin dediğin hukuk fakültesi mezunu olmadan avukat olabilirsiniz der gibi olmuş...

Hukuk okumadan avukat olunamıyor ama hakim olunabiliyor diye biliyorum ben mesela Anayasa Mahkemesi başkanı hukuk mezunu değil, yine vergi mahkemeleri hakimleri de hukuk mezunu olmuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.