Şimdi Ara

Sabır taşımı çatlatan bir mesele; Dell Inspiron Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dell mi at çöpe gitsin Sinir sahibi oldum dell sayesinde
  • Dizüstünün durumunu tam bilmediğim için yazıyorum dizüstünün mazgalları yani havalandırması tıkandı ise dediğiniz sorunu yapabilir bu durumda dizüstünüz soba gibi olur buradan anlayabilirsiniz eğer ısınması olmadığı halde bu sorunu yapıyorsa boşa temizletmişsiniz cihazınız ısınıyormuydu ve uzun süre böyle ısıl halde mi kullandınız eğer uzun süre ısıl halde kullandıysanız ekran çipi zarar görmüş olabilir donmaları bu yüzden yapar..Yine de cihazı görmeden ele almadan buradan kesin birşey demek yanlış olur..Ayrıca o ekran kartı 256 mb 1500 mb değil..

    Ekleme : Diskte bozuk kesim olabilir bi tarama yap..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 20 Kasım 2015; 17:06:20 >
  • Bu Inspirondan ben de çok çektim. Hatırladığım kadarıyla soğutucu tasarımında bir problem var o serinin. Cpu üzerine gelen kısım 3 vida ile sabitlenirken gpu üerine gelen soğutucu kısım sadece 1 vida ile anakarta tutturulmuş. Dolayısıyla bir yerden sıkınca diğer uç havaya kalkıyor ve gpu üzerine temas etmiyor. Temas olmayınca ısıyı emip dışarı atamıyor. Ofiste inspiron serisi bir notebook olacaktı açıp fotoğrafını çekerim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
  • Kırmızı kutu içerisine aldığım yerde bir vida daha olmalı ki sağlıklı olsun. Dell'in kurumsal cihazları gerçekten çok başarılı. Latitude serisi notebookları özellikle. Tabi biraz cep yakıyor :)

     Sabır taşımı çatlatan bir mesele; Dell Inspiron Ekran Kartı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.