Şimdi Ara

sabetay kimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar nedir bu site? nedir bu konu? nedir bu durum?

ilgisi ve bilgisi olanlar lütfen anlatsın ve bizi bilgilendirsin bir zahmet.

• MİSYONERLİK FAALİYETİ DİYE ALGILADIM BEN
  • sabetay neye denir? sabetaycılık nedir öğrenmek istersen bu forumdan öte google kullan bi ton kaynak bulursun. kısacası sebataycılık yahudiliğin dahi kabul etmediği yahudiliğin bozulmuş bir koludur. bir tür locadır, türkiyede izmir de doğmuştur ve akımın öncüsü sebatay levi'dir. bu isimle aratırsan gerekli bilgileri bulabilirsin.

edit. misyonerlikle alakası yoktur. her isteyen sebatayist olamaz. misyonerliğin mantığında ise bunu yaymak vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 26 Şubat 2006; 3:35:24 >
  • çok enteresan bir konu... hiçbir şeyden haberimiz yok yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oert

çok enteresan bir konu... hiçbir şeyden haberimiz yok yahu

bırak haberin olmasın daha iyi.naapcan bööle konuları.zaten adamlar haberimiz olmadan hayatımızın her anını

yönlendiriyorlar.bak ayarlı medyaya hepsi denetimlerinde.

kazar yalnış bi haber çıkarsa vy yaznın haline.

ne demek istiyorum: şunu demek istiyorum.kısmende olsa bağımsız olabilen yayın organları ve düşünceleri size uymasada, hep aynı süzgeçten+denetimden geçmiş bilgileri almak eğer sizin zorunuza gidiyorsa seçeneklerimiz var.

örneğin : www.aydinlik.com.tr +www.yenicaggazetesi.com+www.sesar.com.tr+...........ekleybilirsiniz.dergi olarak ta BİLİM ve ÜTOPYA dergisi var.aylık yayın.

dedim ya düşünceleri uymasada haber akışı olarak izleyebilirsiniz.koyun olmadığımızı anlasınlar.

kısmen cumhuriyet gazetesi.bzen oda sapıtıyor tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başarısız kimdir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.