Şimdi Ara

Sabah şehir dışına gidiyorum sevgilimin yanına ama... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sevgilinin her canı sıkkın olduğunda kendini kapadığında yanına gideceksen işimiz var seninle.Herkesin kendine göre sorunları var ve destek olanlara kendilerini açmayı bilmeliler sevgililiğin amacı zaten herşeyi paylaşmaktır.Sence sen her kötü olduğunda o atlayıp o kadar yolu yanına gelirmiydi? Ama o kız bilmem ne diyerek bahanelere başlamadan kendine bu soruyu sor ve cevabı evet gelirse eyvAllah sende git ama emin değilsen asla gitme.Sevgili demek birinin sürekli yükleri taşıyıp diğerini rahat ettirmeye iyi hissettirmeye çalışması demek değildir.İyi şanslar..
  • @Meniz Yok hocam yıldönümümüz geçti
    @AvriL<3 Dostum dün gece uyumadım, bileti aldım ben bilete, bilet bana bakıyor... Ardından mesaj attım sabah 7:20 tamam mı diye. Anlamadım dedi. Dedim otobüs 7.20de kalkıyor onu söylüyorum. Dedi gelme bak sorun ne sensin ne başkası neden böyle oldum inan bilmiyorum ama kimseyle konuşmak istemiyorum, sende üstüme çok geliyorsun ama gerçekten bunaldım 1 2 gün sıkıştırma beni, zaten yarın annemle halamlara gidiyoruz gelsende buluşamayız ki. Ama söz şu bir kaç gün geçsin kendime geleyim buluşacaz bu sefer beni dinle kendi kafana göre iş yapma lütfen dedi. Telefon açtım falan çünkü emin olmam lazım dı naz mı yapıyor yoksa gerçekten mi bir şey var? Açtım konuştuk sakince... Bileti yırttım o gün zaten, öyle ilgi isteyen bir kız değil değişik bir yapısı var açıkçası. Ancak bende sıkmak istemedim fazla bakalım her şey olacağına varır, ben yapacağımı yaptım.
    @UsainBolt Hocam böyle şeylerin lafı asla olmaz, aileside biliyor tanır beni zaten genelde oraya gittiğimde evlerinde misafir ederler gece sağolsunlar. Ama her zaman yanında olabileceğimi bilsin istedim, belki ilgi istedi ancak yok bu başka bir şey gerçekten gelmişler bu kıza, daha fazla boğmadım zaten bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoPa1nNoGa1n -- 25 Kasım 2013; 0:11:24 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.