Şimdi Ara

Sabah gazetesi: İmamoğlu'nun diploması şaibeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz

EN ONEMLİSİyoutube
    Erdoğan - Siz bu kardeşinize yetkiyi verin ( başkanlık sistemi gelmeden )
    https://www.youtube.com/watch?v=--vqMrNqPaw
  • Ne diploması ya. Belediye başkanı olmak için üniversite mezunu olma şartı yok. Şaibeli dediğin diplomayı üniversite arşivinde bulabiliyorlarsa sabah gazetesi her zamanki gibi boş konuşmuş.

Oysa cumhurbaşkanı olabilmek için üniversite diploması gerekiyor. Herhalde o diploma olsaydı 500 kere yayınlanırdı.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Boş bir mesele, o yıllarda konuşulacak 100’lerce skandal veya açık varken daha hiçkimsenin prosedürlerini bile bilmediği bir meseleyi tartışıyoruz. Bunun en çok peşinde koşan da bir hiçbir şey bilmeyen gazeteci iki dilli eleman. Bir gün gece saatlerinde açılan sistemleri biliyoruz. Adam tutturmuş usulsüz geçiş, yav arkadaş çık o zamanın şeylerini açıkla. Daha adamlar YÖK denkliği nedir, ne için gereklidir onu bilmiyorlar.
    www.icesturkey.com
    YÖK Denkliği Nedir, Denklik Belgesi Nasıl Alınır? - ICES Turkey
    https://www.icesturkey.com/yok-denkligi-nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 25 Eylül 2024; 19:23:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Yök denkliği denince benim üniversite sınavına girdiğim yıllarda puanım anca 2 yıllıklara yetiyordu yani o kadar kötüydü. Sonradan girdik okuduk ama geç kaldım.

Neyse ben 2 yıllık örgünlere bile giremezken bu siyasilerin, askerlerin veletleri benden düşük puan alıp yurtdışına gittiler. Sonra nasıl oluyorsa! Türkiyede mimarlık, tıp gibi bölümlere yurtdışından gelerek geçiş yaptılar. Tabi bunlar hiç konuşulmadı. Kurallar bizim gibi sıradan insanlar içindir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.