Şimdi Ara

SAATLER (702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.900.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selamun alyküm arkadaşlar yukardaki bu saati nerden bulabilirm Will Smith in ben efsaneyimdeki kullandı aksesuar yardımcı olursanız sevinirim selamtele
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurx6

SAATLER

selamun alyküm arkadaşlar yukardaki bu saati nerden bulabilirm Will Smith in ben efsaneyimdeki kullandı aksesuar yardımcı olursanız sevinirim selamtele

Swiss Army St4000

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: __Gezgin__

quote:

SAATLER

Swiss Army St4000

SAATLER

teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun ama bu saatin 12 rakamı yok filimdeki aynı olmasını isterdim:(
    acaba filimdekiyle aynı tipolanı yokmu arma yaptım googlda yok:( biryardımcı olursan sevinirim selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurx6 -- 19 Ağustos 2010; 14:43:55 >

• Beyler, Suriyeden hediye olarak bi saat geldide, nette araştırmama rağmen bi bilgi bulamadım. İyimidir kötümüdür ? Fiyatı ne kadardır ? Saat konusunda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Beyler, Suriyeden hediye olarak bi saat geldide, nette araştırmama rağmen bi bilgi bulamadım. İyimidir kötümüdür ? Fiyatı ne kadardır ? Saat konusunda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

google'a zenith el primero yazıpta bilgi bulamamanız aslında imkansız, belki işinize yarayan bir bilgi bulamamışsınızdır.

saatiniz, zenith el primero chronomaster perpetual kopyası, yani replika. orjinal olması için hediye edenin suriye kralı falan olması lazım. saatin orjinali aşşağıdadır;

SAATLER

• arkadaşlar resim eklerken [simage]buraya[/simage] arasına ekleyiniz çok büyük resimler sayfanın kullanılmasını zorlaştırıyor lütfen !

edit bilmeyerek devasa resimler yükleyenler olabilir bari bunu alıntı yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mınaaa -- 19 Ağustos 2010; 22:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

SAATLER

Arkadaşlar bu saati nerde bulabilirim?
    Marka ve model no: TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17RS2

Muhteşem bir saat, çok zevkli bir seçim, bu arada Tag Heuer için daha iyi markalar var diyen arkadaşlara duyurulur, şişire şişire bitirilemeyen Zenith ile aynı firmanın (LVMH) ürünü Tag Heuer markası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __Gezgin__

quote:

SAATLER

Swiss Army St4000

SAATLER

teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun ama bu saatin 12 rakamı yok filimdeki aynı olmasını isterdim:(
    acaba filimdekiyle aynı tipolanı yokmu arma yaptım googlda yok:( biryardımcı olursan sevinirim selametle

Sanırım filmde marka belirtmemek için öyle bir girişimde bulunmuşlar(markayı kaldırıp 12 koymuşlar) birebir aynısı çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Beyler, Suriyeden hediye olarak bi saat geldide, nette araştırmama rağmen bi bilgi bulamadım. İyimidir kötümüdür ? Fiyatı ne kadardır ? Saat konusunda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

google'a zenith el primero yazıpta bilgi bulamamanız aslında imkansız, belki işinize yarayan bir bilgi bulamamışsınızdır.

saatiniz, zenith el primero chronomaster perpetual kopyası, yani replika. orjinal olması için hediye edenin suriye kralı falan olması lazım. saatin orjinali aşşağıdadır;

SAATLER

Ben chronomaster olarak yazdım arattım. Bir sürü saat çıktı göremedim heralde Cevap için teşekkürler

• Arkadaşlar Soyuz markasının Soviet Rocket II modeli hakkında bilgisi olan var mı ? Ederi ne kadardır ve ne kadara nerden alabilirim ?

Saat bu :http://www.soyuz-watch.com/index.php?uid=9b8be1776a9bc9e6b02fa7014cbd10d9&act=collection/chronograph/830/830_1_41
  • quote:

Orijinalden alıntı: WpTürkiye

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

SAATLER

Arkadaşlar bu saati nerde bulabilirim?
    Marka ve model no: TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17RS2

Muhteşem bir saat, çok zevkli bir seçim, bu arada Tag Heuer için daha iyi markalar var diyen arkadaşlara duyurulur, şişire şişire bitirilemeyen Zenith ile aynı firmanın (LVMH) ürünü Tag Heuer markası.

Elbetteki Tag Heuer'den daha iyi marka saat almak mümkün.
    Zenith ile Tag Heuer arasında kıyaslama yapmak ta doğru değil, zira Tag Heuer önce kendi kalibrelerini yapsın ondan sonra Zenith ile mukayaeseye girin. Ama Zenith'in tüm saatleri kendi kalibresidir.Bu arada Zenith'in ağabey olarak kardeş firması Tag Heuer'e verdiği bir kalibre var ama ne yazık ki Tag Heuer'de buna cevap verecek bir durum yok. Bu arada bende 1965 yılından kalma Zenith Respirator 2008 yılı üretimi Monaco ve 4400 chf lik Tag'ın amiral gemisi Carrera'dan daha iyi gitmekte. Hem de bir iki gün değil, üstüste hergün.

• SAYGIDEĞER ÜSTADLAR!
    DÜN METROCITY' DE BİR MAĞAZADA ( LONGINES MARKA ) İÇİ KOMPLE SİYAH VE

SİYAH DERİ- KAUÇUK BENZER BİR KAYIŞ MODELİ SADE VE OTOMATİK MAKİNE

INTERNET SAYFASINDA RESMİNİ BULUP KOYAMADIM FİYATI KONUSUNDA

4.700TL NAKİT 3.700TL FİAT VERDİ BU MODEL SCUBA SAATİ MODELİ

MALESEF ÇOK FAZLA BULDUM SİZLERİN YORUMUNU BEKLİYORUM.

TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ MARKALAR (SUCUBA DIVING) MODELLER

SAYGILAR.......................!
  • Zenithle kıyaslama yapmıyorum, zenith adını zaten ilk kez bu forumda duydum ve burada anlatılan kadarıyla iyi bir marka olduğunu düşünüyorum ve mesajımda da ona vurgu yapıyorum zenithi bu kadar öven kişilerin aynı firmanın diğer ürünü hakkında dandik bir ürünmüş gibi yorumlar yapmasını anlayamıyorum.
  • quote:

Zenithle kıyaslama yapmıyorum, zenith adını zaten ilk kez bu forumda duydum ve burada anlatılan kadarıyla iyi bir marka olduğunu düşünüyorum ve mesajımda da ona vurgu yapıyorum zenithi bu kadar öven kişilerin aynı firmanın diğer ürünü hakkında dandik bir ürünmüş gibi yorumlar yapmasını anlayamıyorum.

zenith adını ilk burada duyduysanız bence bilgi birikiminizi gözden geçirmelisiniz, sayın teng yorumunda elle tutulur verileri öne sürmüş test edilir kesin olup olmadığı ortaya çıkar ancak siz fikirlerinizi hiç bir dayanak belirtmeden öne sürüyorsunuz buda fikirlerinizi tartışılır kılıyor..
  • Ben bir fikir üretmedim sadece bir marka hakkında atıp tutanları eleştirdim, evet zenith markasını ilk burada duydum, saat experi değilim böyle bir iddaam yok benim bildiğim çocukluğumuzda dikiş makinası vardı zenith, birde fatih tekke nin takımı. Ama anlatılanlara göre iyi bir markaymış, ha bana versen kullanırmıyım asla, anında satar parasıyla gider Tag alırım.....
  • quote:

Ben bir fikir üretmedim sadece bir marka hakkında atıp tutanları eleştirdim, evet zenith markasını ilk burada duydum, saat experi değilim böyle bir iddaam yok benim bildiğim çocukluğumuzda dikiş makinası vardı zenith, birde fatih tekke nin takımı. Ama anlatılanlara göre iyi bir markaymış, ha bana versen kullanırmıyım asla, anında satar parasıyla gider Tag alırım.....

ben atıp tutan kimse göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mınaaa -- 20 Ağustos 2010; 12:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakone

Arkadaşlar Soyuz markasının Soviet Rocket II modeli hakkında bilgisi olan var mı ? Ederi ne kadardır ve ne kadara nerden alabilirim ?

Saat bu :http://www.soyuz-watch.com/index.php?uid=9b8be1776a9bc9e6b02fa7014cbd10d9&act=collection/chronograph/830/830_1_41

Arkadaşlar sorum hala geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

evet saatimizi bulduk,
    kesinlikle bir çin iskeleti;

SAATLER

evet bu resimde dahada belli oldu çin iskeleti olduğu. Ben böyle göze hoş gelen biraz kaliteli bi iskelet arıyordum bilgilendirdiğin için saol..
  • quote:

Zenithle kıyaslama yapmıyorum, zenith adını zaten ilk kez bu forumda duydum ve burada anlatılan kadarıyla iyi bir marka olduğunu düşünüyorum ve mesajımda da ona vurgu yapıyorum zenithi bu kadar öven kişilerin aynı firmanın diğer ürünü hakkında dandik bir ürünmüş gibi yorumlar yapmasını anlayamıyorum.

aynı firmanın ürünü olması iki markanın aynı klasmanda olması anlamına gelmez, aralarında çok bariz siklet farkı var. tag heuer elit markalar grubunda ancak hafif siklet olur, orta siklete bile girmesi zor. ama zenith kesinlikle ağır siklet. tag heuer'in 10.000 ve üzeri bir rakamı haketmesi için kendi kalibresiyle pazara çıkması lazım. ben şahsen eta bazlı bir saate o paraları vermem.
    kaldıki swatch ile omega, yada rolex ile tudor'da aynı gruba ait markalar. ama bir swatch ile omegayı kıyaslamak ne kadar mantıklı siz düşünün.

ve kimse tag için dandik saat demedi demezde, kendini ispatlamış bir markadır, sadece ederi o fiyatlar değildir. ve benimde bir tag heuer aquaracer saatim var, vede severek kullanıyorum. fakat normal liste fiyatı yerine yarı fiyatına aldım. normal liste fiyatına o saati asla almam.

• bu.konuyu.yeni.gördüm.
    bu.kadar.da.canlı.olması.hoşuma.gitti:))

ben.TAG.hayranıyım

iki.sorum.olacak

1)yurtdışından.orjinal.TAG.getiren.site/kişi(ler)varmı??varsa.fiyatlar.ne.durumda?
    2)TAG Heuer Grand Carrera Calibre 36RS2 bu.saaati.TR.de.ne.kadara.satın.alabilirm??
     SAATLER

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.