Şimdi Ara

SAATLER (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Orijinalden alıntı: vervito

quote:

Orijinalden alıntı: fazlık

quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

arkadaşlar bu saati Türkiye de bulabilir miyiz?

SAATLER

Casio nun Sebastian Vettel modeli, aslında benim katalogta gördüğüm saat bu değildi ama aratınca bu çıktı, ve çok hoşuma gitti, yeni bir saatim olacaksa böyle olmalı.

Bu saatler uydu aracılığıyla güncelleme yaptığı için Türkiye de tam anlamıyla randıman almak zor olacaktır.Casio nun resmi sitesine attığım e-posta ya şöyle bi cevap aldım.

The watch is only tested in the countries in which the atomictime signal is sent from. For this watch those countries are US, UK,Germany, Japan, or China only. Unfortunately we cannot verify whether the watch will receivethe signal in Istanbul. We hope that we were able to assist you with your question andagain, thank you for contacting CASIO AMERICA.

Yani adamlar garanti edemiyolar. Ama saat gerçekten çok orginal. Ama sene de bi kaç kere casio uydusunun olduğu ülkelere gidiyorum diyosan sorun olmaz.

bu saatler radio-controlled denilen saatler. yukarıda saydığınız ülkelerde artı bir de Kanada'da olacaktı galiba bu saatlerin için uygun radio verici var. saat bu vericiden gelen sinyalleri alarak kendisini ayarlıyor. saatler pillidir. şimdiye kadar Citizen ve Junghans ve başka birkaç alman markası'nın boyle saatlerini gordum (Mercedes-Benz müşteriler için saatler üretyirodu bir ara şimdi de üretiyordur muhtemelen, 4-5 sene önceki modelleri radiocontrolled idi). Türkiyeye en yakın verici Almanyada. istanbulda bazen çekiyor. ancak genelde çekemeiyor. akrep ve yelkovan sinyal bulucam diye fıldır-fıldır dönüyorlar. dışardan bakınca değişik bir görüntü ancak doğru saati görmek için istanbulda kullanışlı değiller. sıkıntı yaşarsınız o yönden.

şimdi bu teknoloji g-shocklarda da var . ben öyle tahmin ediyorum ki eğer uydudan sinyal alamıyorsa manuel olarak saati ayarlayıp kullanamaz mıyız normal saat gibi?

böyle bi özelliği olan saate manuel seçeneğini ekleyeceklerini sanmıyorum ama siz yine de bi araştırın bu arada yukarıda saatin pilli olduğu belirtilmiş. saatin güneş enerjisi ile çalıştığını biliyorum. zaten radyo frekansı olayı ve güneş enerjisiyle çalışması dikkatimi çekmişti.

• arkadaşlar biliyorum biraz kafanızı ağrıtıyorum özür dilerim ama yanlış bi karar verip sonradan pişman olmamak için size danışmayı uygun buluyorum. sahibindenede baktım ve aynı saati aynı satıcı 3 farklı fiyata satıyo. ben aralarında kargo süresinden başka bi fark göremedim arkadaşlar birde bunların makinesi quartzchrono siz bir yorum yapabilirmisiniz? fiyatlarda pek farklı değil aslında. 100lira olan 1 tane var ve kargo süresi yanlış anlamadıysam 74gün. diğerlerinin hepsi 145-175 lira ucuzları yurtdışı sitelerindede 100 dolar. linktekiler 100-230-245 lira. replica bir saat için değermi bu fiyat?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-tag-heuer-tag-heuer-grand-carrera-pvd-calibre-quartzchrono-v2/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-tag-heuer-tag-heuer-grand-carrera-pvd-calibre-quartzchrono-upgrade/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saatleri-tag-heuer-tag-heuer-grand-carrera-calibre-quartzchrono/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 30 Mayıs 2010; 23:51:07 >

• arkadaşlar replika almaktan vazgeçtim sanırım. 2 gün sonra bozulacak bir saate bu kadar para vermek hiç akıl karı değil.
    son olarak şu 2 saat arasından hangisini önerirsiniz bana?
     SAATLER

bunlar kullanıcı tarafından çekilmiş resimleri:
     SAATLER

SAATLER

http://www.saatturk.com/?urun-detay_14749_Fossil_FCH2573.html
    # Stainless steel case.
    # Black silicone strap.
    # Black dial.
    # Date display.
    # Chronograph function.
    # Tachymeter function.
    # Luminous hands and markers.
    # Case size: 44mm.
    # Case thickness: 15mm.
    # Band width: 22mm
    # 100 meters water resistant.
    # 11-year limited manufacturer warranty.
    # Comes with authentic fossil collectible tin.
    fiyatı:203lira
    bu saat pillimi mekanikmi arkadaşlar mekanizmasıyla ilgili bir bilgi göremedim internette?

SAATLER

http://www.hepsiburada.com/swiss-mountaineer-sm1224-erkek-kol-saat/ProductDetails.aspx?productId=saswsm1224&categoryId=318653#tablnk
    özellikleri:

Model:   SM1224
      Case:   Solid 316L Stainless Steel Case
      Water Resistant:   330 ft / 100 m  
      Size:   41mm    
      Crystal:   Mineral mm (Dome crystal)  
      Dial:   Dial with Printed & Luminous Arabics
      Bezel:   Bezel with 6 screw
      Band:   Leather & Nylon Strap
      Buckle:   Stainless Steel Safety Buckle
      Movement:   Ronda 4120.B  
      Functions:   Muitifunction & Big Date  
      Warranty:   2 Years  
    fiyatı 320lira

sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 31 Mayıs 2010; 19:06:59 >

• Fiyat araştırması yaptıktan sonra lütfen forumda bizimle paylaşın. uygun bi fiyat olursa ben de velatura kinetic almak istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: fazlık

quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

SAATLER
     SAATLER

SAATLER
     SAATLER

Arkadaşlar, seiko' nun bu modellerinden birini almayı düşünüyorum. Kullanan yada bilgi sahibi arkadaşlardan görüş almak istedim. En uygun fiyat nereden alabilirim.

Üstteki iki saatten birini öneririm. Seiko Velatura serilerini. En üst sol köşedeki kinetic enerjili seiko nun teknolojide ulaştığı son nokta 10 üzerinden 10 u hak eden bir saat. yanındaki ise yatching timer. içinde çok zımbırtısı olduğu için ilgimi çekmiyor ve de pilli. zaten yatçı saati. önce saati alıyım sonra yatı alırım diyosanız sorun yok.

Fiyata gelince bu saatlerin liste fiyatı 2.000 tl küsürdür. bu yüzden net üzerinden alışveriş yapacaksanız en uygunu bulun çünkü online satış sitelerinde hala saatin ilk çıktığı fiyatı geçerli. Saat 2008 de piyasaya sürüldü galiba ve bu yüzden de dışarıdan bi yere(online olmayan), bi mağazaya sorarsanız indirim yapacaklardır. Tahminimce 1.400 - 1.000 tl arası almanız mümkünüdür.tabi fiyat peşin ve taksite göre değişcektir. İstanbul daysanız tahtakaleyi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

arkadaşlar replika almaktan vazgeçtim sanırım. 2 gün sonra bozulacak bir saate bu kadar para vermek hiç akıl karı değil.
    son olarak şu 2 saat arasından hangisini önerirsiniz bana?
     SAATLER

bunlar kullanıcı tarafından çekilmiş resimleri:
     SAATLER

SAATLER

http://www.saatturk.com/?urun-detay_14749_Fossil_FCH2573.html
    # Stainless steel case.
    # Black silicone strap.
    # Black dial.
    # Date display.
    # Chronograph function.
    # Tachymeter function.
    # Luminous hands and markers.
    # Case size: 44mm.
    # Case thickness: 15mm.
    # Band width: 22mm
    # 100 meters water resistant.
    # 11-year limited manufacturer warranty.
    # Comes with authentic fossil collectible tin.
    fiyatı:203lira
    bu saat pillimi mekanikmi arkadaşlar mekanizmasıyla ilgili bir bilgi göremedim internette?

SAATLER

http://www.hepsiburada.com/swiss-mountaineer-sm1224-erkek-kol-saat/ProductDetails.aspx?productId=saswsm1224&categoryId=318653#tablnk
    özellikleri:

Model:   SM1224
      Case:   Solid 316L Stainless Steel Case
      Water Resistant:   330 ft / 100 m  
      Size:   41mm    
      Crystal:   Mineral mm (Dome crystal)  
      Dial:   Dial with Printed & Luminous Arabics
      Bezel:   Bezel with 6 screw
      Band:   Leather & Nylon Strap
      Buckle:   Stainless Steel Safety Buckle
      Movement:   Ronda 4120.B  
      Functions:   Muitifunction & Big Date  
      Warranty:   2 Years  
    fiyatı 320lira

sizce hangisi?

biraz daha araştır.
    sabırlı ol.
    victorinox'lara bak.
    tarzına uygunlar sanırım.

• arkadaşlar taghever17rs2 yi neden bulabilirz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

SAATLER

Bu saatten almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

?
  •  SAATLER

Seiko 5 Serisi saatler fiyatı performansı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

SAATLER

Arkadaşlar tissotun bu modeli hakkında yorumlarınız nelerdir?
    250-300 arası fiyatlar.Bu model tercih edilmelimidir yoksa aynı fiyat aralığından hangi modelleri tercih edersiniz?

Babam bu saati tam 5 yıl boyunca kullandı, şu anda başka bir Tissot kullanıyor.

Parasına göre iyi saatir bence. Geçenlerde saati çok detaylı bir şekilde inceledim. 5 yıllık kullanımdan sonra kordon baklalarında sarkmalar can sıkıyor. Klipsi de çok iyi değil.

Bu olumsuzlukları göz ardı etmeyin derim. Metalden sıkılınca deri kordonla kullanırım derseniz, alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

SAATLER

Arkadaşlar tissotun bu modeli hakkında yorumlarınız nelerdir?
    250-300 arası fiyatlar.Bu model tercih edilmelimidir yoksa aynı fiyat aralığından hangi modelleri tercih edersiniz?

Babam bu saati tam 5 yıl boyunca kullandı, şu anda başka bir Tissot kullanıyor.

Parasına göre iyi saatir bence. Geçenlerde saati çok detaylı bir şekilde inceledim. 5 yıllık kullanımdan sonra kordon baklalarında sarkmalar can sıkıyor. Klipsi de çok iyi değil.

Bu olumsuzlukları göz ardı etmeyin derim. Metalden sıkılınca deri kordonla kullanırım derseniz, alın derim.

bu saatin kasası standard değil, luglarına bakınca buna deri kordon uymaz diye düşünüyorum. yoksa yanlış mı görüyorum.

• Ben de aynı şeyi düşünmüştüm saati incelerken.

Bu modelin deri kordonlu alternatifleri de var. Kordon farkı için farklı kasa üretimi maliyetli olur, bu yüzden bir şekilde deri kordon takılır bence buna.
  • quote:

quote:

SAATLER

?

Bende de G-shock model saat var(G-9100) çok sağlam ve kullanışlı bir saat,öneriye gelince eğer bu tür saatleri seviyorsan Casio'dan iyisini bulamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 1 Haziran 2010; 21:23:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

quote:

quote:

SAATLER

?

Bende de G-shock model saat var(G-9100) çok sağlam ve kullanışlı bir saat,öneriye gelince eğer bu tür saatleri seviyorsan Casio'dan iyisini bulamazsın...

5 yıldır G-Shock kullanıyordum zaten. Ama kayboldu. Yeni düşünüyorum da bu model nasıldır iyi midir?

• Saat tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
  • Fenerli adama mavi bezel ve kadranlı çelik altın Rolex Submariner iyi gider.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 2 Haziran 2010; 23:00:51 >
  • üstadlara bir sorum olacak dedemden kalan bir saatim var..ama modeli, değeri vs hakkında bilgim yok modelini ve önemli diğer bilgilere nasıl ulaşabilirim...saat resimdekinin aynısıdır. rolex oysterdate precision.........

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

üstadlara bir sorum olacak dedemden kalan bir saatim var..ama modeli, değeri vs hakkında bilgim yok modelini ve önemli diğer bilgilere nasıl ulaşabilirim...saat resimdekinin aynısıdır. rolex oysterdate precision.........

SAATLER

orijinalse, ki eskilerden kalma modelse orijinaldir. dedeye RESPECT!!!!
    Rolex servisinde bakım ve polisajdan sonra kullanın. değeri de çok fazladır. maddisini bilemem ancak benim olsa manevi değerine fiyat biçemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vervito -- 3 Haziran 2010; 2:36:25 >

• Ben de vervito'ya katılıyorum, sadece bir noktada muhalefet edeceğim: Bence polisaj yaptırmayın. Saatin orjinalliğini bozmamakta yarar var.
  • Stempo saatli yıllar;

O zamanlar stempo saati olanlara hayranlıkla bakılırdı ve bizim kuşaktan bir çoğunun koluna taktığı ilk saattir belkide yorganın altında ışığına yakardık durmadan, pili biterdi ama o zamanki piller şimdiki gibi dayanıksız değildi. yeşil çivril en populer sakızdı tipitipte şekerlilerin popouleriydi teksas tommiks fırt ve gırgır okunurdu... Commodore 64 hayal, kara bir kutuda kardeşimle 2 çizgi arasıda kare bir top ile tenis yapardık ama haftada bir joystck kırılırdı. her pazar western filimlerini iple cekerdik. annem tursil76 ile çamışırları mintax ile bulaşıkları yıkardı. trt deki maçları şifresiz izlerdik okul çıkışlarında midye yerdik turşu suyu içerdik :) bazende damla sakızı alırdık ama tadı acı ve soğuktu, 07 kalemler pek moderndi, kokulu silgilerde ama daha çok yeşil pelikan silgiler kullanılırdı. Hocalar okula başlarken alınacaklar listesinde imla klavuzunu her seferınde ister fakat hiç kullandırmazlardı. trt'de şahin tepesi dizisini beklerdik çünkü renkli sanyomuzda o dönem sadece o renkli gösterirdi. bennetton ve loft ürünleri elit kesim tarafından çok tutuluyordu pahallıydı esem ve halley ayakkabılar popülerdi. pembe panteri çok severdik, kemal sunal az yayınlanırdı ama iki gün birbirimize anlatır bazı kelimeleride aramızda moda yapardık. hababam sınıfını tekrar tekrar izleyemezdik, serçe ve reno gts arabası camları otomatik olduğu için harikaydı. Stempo'dan nerelere mesele sadece saat değil saatin bizde neler bıraktığı. hey gidi masum 70 ve 80'lerin ortası.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 3 Haziran 2010; 14:01:07 >

• Arkadaşlar saatlere bakarken aşağıdaki Seiko modellerini gördüm. Ama Seiko'nun sitesinde bulamadım saatleri. Acaba güvenip alabilir miyim bu saatleri? Ne dersiniz? Bütçem 200-300 arası olduğu için uygun geldi bana.

http://www.alisverissaati.com/Seiko/Seiko-SNAA49P-Detay/?id=20472

http://www.alisverissaati.com/Seiko/Seiko-SNAA45P-Detay/?id=20474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 3 Haziran 2010; 19:39:22 >

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.