Şimdi Ara

SAATLER (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Azizim

Jaeger-LeCoultre----Yegır le koltr Telaffuz etmesi zevkli oluyor.

Sen hele bir de onların telaffuzunu dinlesen jeje le koltr diye sonundaki r yi nasıl yedikleri belli bile değil
  • KLASIK SUBMARINE MODELI BAKINIRKEN karakoy'de tesaduf eseri bir saatçide bu saatı tek başına numune halınde dururken gördüm ve aldım sonrasında niye aldım diye kendi kendime sorup dururken saatle aramızda bir bağ oluşmadı değil:) otomatik 200m wr gold bezel klasık bir citizen ...yorumlar için şimdiden teşekkurler
    http://images.bidorbuy.co.za/user_images/689/389ny0046-02wb_1.jpg (emsal foto)
  • quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seastar1000

benim merak ettigim bir konu var turkiye de yada istanbulda omega speedmaster ve seamaster saatlerini kac liradan alabiliriz yani saatciden demek istiyorum
    belki komik gelecek ama ben hic bir zaman bu saatlerin fiyatını soramadim

seamaster serisi ortalama 3250chf den başlar: 5800 tl den ve yükselir
    speedmaster serisi yine 5950 chf den başlar: 8000 tl den.

daha geçen izmir omega da oturuken konuşmuştuk oranın yetkilisi ile planet ocean lara bakmıştım.

Bu fiyat co-axial Seamaster olanlar için herhalde. 300m. chronometer 1120 calibre olanlar 2820 frank, peşin indirimi ile o saatler 3000 tl ye alınabilir.

teng sen bu fiyatları nerden alıyorsun bilemiyorum ama 3000 tl ye omega seamaster alabileceiğini sanmıyorum adam planet ocaen serisi için standart kayışlı 3250CHF den başlıyor dedi, krono otomotik seamaster için fiyatlar yaklaşık 5800CHF ile 6750 CHF arasında dedi izmir kulahçıoğlu.ve sorduğum en ucuz omega pilli kayışlı bir klasik vardı 1600CHF istedi yaklaşık 2000 tl.

Dediğim gibi iki çeşit makineli Seamaster var. Benim dediğim Seamaster James Bond saati olan mavi kadranlı saat.
    Liste fiyatı 2820 frank. Quartz olanı 2200 frank, co-axial olanı 3800 frank idi sanırım. Eh bunlara peşin indirimini yap, dediğim fiyata alırsın.

ha tamam oldu şimdi...

• quote:

Orjinalden alıntı: peugeot206WRC

@wangetsu

Düşündüğünüz fiyatlara o kadar çok marka ve model var ki. Ben olsam Tag Heuerlerden başlardım bakmaya. Eğer tercihiniz daha klasik saatlerden yana ise Longines, Oris, vs. bakabilirsiniz.
    Daha önce buradan aldığım linki sizinle de paylaşayım,
    www.upscaletime.com Türkiye'ye gönderimleri var mı bilmiyorum ama piyasa fiyatlarına göre çok uygun saatler mevcut. En azından fiyat, model karşılaştırması yapabilirsiniz.

Arkadaslar yukaridaki link'i cok dikkatlice takip etmenizi oneririm. Turkiyeye de gonderim yapiyorlar bildigim kadariyla ve daha once de yazdigim gibi ben oradan on seferden fazla alim yaptim cok guvenilir oldugunu soyleyebilirim hatta saat geldikten sonra olculer acisindan iki kere hayal kirikligina ugradim, verdigi olculer tepe dahilmis, aslinda genel olarak tepe haric veriyor olculeri, ama o sefer o da yanilmis, hic sorun cikarmadan saatleri degistirdi hatta birinde param onda yaklasik alti ay durdu ben yeni bir saat secene kadar.
    Simdi gelelim en onemli kisima, BU SITEYI HERGUN TAKIP EDIN, hergun iki adet saatte muthis indirim yapiyorlar. Kafaniza uygun bir saat mutlaka cikar. Kargo ucreti yaklasik 50 dolar bunu da hesaba katmayi unutmayin.

• Dediğim gibi iki çeşit makineli Seamaster var. Benim dediğim Seamaster James Bond saati olan mavi kadranlı saat.
    Liste fiyatı 2820 frank. Quartz olanı 2200 frank, co-axial olanı 3800 frank idi sanırım. Eh bunlara peşin indirimini yap, dediğim fiyata alırsın.

ha tamam oldu şimdi...
  • ARKADASLAAAAAAAARRRRR

SIZLERE SAATLERIN MARKALARINI TELAFFUZ ICIN SESLI BIR SITE BULDUM BU SITEYI FAVORILERINIZE EKLEYINNNN

BU KIYAGIMI DA UNUTMAYINNNNN

http://www.chronometrie.com/watchsounds/watchsoundspage.htm

Goruslerinizi de bekliyorum

Sevgili TENG gordugun gibi yetistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher6150 -- 12 Haziran 2009; 11:24:30 >

• Panerai Luminor 1950 8 Days GMT Panerai P.2004/1 calibre 28.800 balans hassasiyeti 8 gün power reserve 29 jewels 316L AISI çelik kasa ve toka.liste fiyatı:13.300 euro
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 12 Haziran 2009; 10:32:35 >

• http://upscaletime.com/oristt1chronographdiverstitanium.aspx

100m water resistance olan bir saatmiş ama helyum vanası var sol tarafta sanırım.
  • quote:

Panerai Luminor 1950 8 Days GMT Panerai P.2004/1 calibre 28.800 balans hassasiyeti 8 gün power reserve 29 jewels 316L AISI çelik kasa ve toka.liste fiyatı:13.300 euro

SAATLER

Panerai in house makineler yapmaya basladigini biliyorum ama makinenin resmini henuz gormemistim, supermis bayildim wallahi

Resimin alt tarafinda gorunen dislinin adi "roue a colonne"
    Bu disliye dikkatle bakin bu cok onemli....
    Bu ismi unutmayin "ROUE A COLONNE" bu konu oldukca genis bir konu, acilisi TENG dostuma birakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher6150 -- 12 Haziran 2009; 11:57:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

http://upscaletime.com/oristt1chronographdiverstitanium.aspx

100m water resistance olan bir saatmiş ama helyum vanası var sol tarafta sanırım.

Evet helium vanasi oldugunu da yazmislar, simdi bir tavsiye, ya bu siteyi hergun takip etmek lazim ya da ilginizi ceken bir model varsa indirimli fiyat uzerinden eksi %25 teklif edin kabul edecektir.
    Bu satici genellikle liste fiyatinin ucte biri teklifleri kabul ediyor. Teklifinizi kabul etmese bile yeni teklif getiriyor ama yaptiginiz teklif cok ucuk asagi bir teklif ise sadece kabul etmedigini cevap veriyor.
    Bu arada sunu da eklemeliyim gumruk konusu icin, bildigim kadariyla dusuk fatura isterseniz ozellikle belirtmeniz lazim. Prensip olarak kabul etmiyor ama belki turkiye icin kabul eder.

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: peugeot206WRC

quote:

Orjinalden alıntı: vervito

eğer saat sıfırsa bence al, bu fiyata kronolu swiss saat bulamazsın bence... bu marka hakkında bilgim yok içinde ETA da varsa çok çok iyi...
    tabii ki alırken uluslararası garanti belgesi mutlaka üstünde olmasına dikkat edin..

Hocam linkten incelediğim kadarıyla saat roda quartz yani pilli. Zaten chronolu ETA'nın sadece makinesi bu saatten pahalı.

Eta'nın quartz calibreleri o kadar pahalı değil 15-20 Dolar civarında kaliteli calibreleri satılmakta.

evet en pahalı quartz makina şu anda omeganınkidir o da yaklaşık 100tl ye fln alınıyor, etaları biz 10-20 tl gibi bi fiyata alıp takıyoruz. otomatikleri pahalıdır, zaten türkiye de onları bulmak zor.

ETA nedir. çok öemli ve gereklimidir, Quartz dediğiniz pilli demek mi oluyor saatlerden pek anlamamda.ilk defa saat alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers creepers -- 12 Haziran 2009; 11:12:12 >

• ROUE A COLONNE ??? Adını bile duymadım gerçekten,
  • Bu modeldeki calibreyi Jaeger-LeCoultre yapıyor.
  • quote:

ROUE A COLONNE ??? Adını bile duymadım gerçekten,

Saka yapiyorsun

Bir landeron 48 veya valjoux 7733 ile bir venus 175 makinelerinin resimlerini karsilastirma yapinca bu dislinin birinde var digerinde olmadigini gorebiliriz.
    Senin saka yapip yapmadigini anlasam konuya dalacagim... ama...
  • quote:

ROUE A COLONNE ??? Adını bile duymadım gerçekten,

Chrono calibrenin daha kaliteli çalışmasını sağlayan bir çark veyahut tekerlek diyebiliriz ayrıca yumuşak bir başlat/durdur yapma vazifesi görüyor.Bu arada chrono sisteminin de kalbidir bu tekerlek.Chrono sisteminin en iyi performansını göstermesi yapılmış bir sistem.
     SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 12 Haziran 2009; 12:20:15 >

• Arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim düğün için saat bakıyorum diye. Şimdilik seçimlerimi 4'e indirdim. Sizce hangisi diye bir sorayım.

SAATLER

1600 CHF

SAATLER

1650 CHF

SAATLER

3500 CHF

SAATLER

1000 CHF

Aslında en çok beni cezbedeb Longines ama bütçe açısından zor görünüyor. Oris moon phase'Li olan da çok hoş bir saat fakat 40mm olması benim gibi kalın bilekli biri için biraz küçük gibi. İkinci Oris 43 mm çok şık bir saat. Tissot en iyi fiyat performans saati. 42 mm ve fiyatı çok uygun diğerlerine göre ama diğerilerinin yanında ben Tissot'um diyor işte. Alt sınıf sonuçta.
    Bu arada fiyatlar liste fiyatları, peşinde ciddi indirimler aldım.

İmza: Sirkeci'ye sabah gezisine giden pejo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 12 Haziran 2009; 11:46:07 >

•  SAATLER

CASIO EF-527L-1A

Bu saati almayı düşünüyorum arkadaşlar görüşleriniz nelerdir bide alternatif varsa bu fiyatlara
  • saat camlarinin cizilmeye ve darbeye karsi dayanikliligi konusunda bilgi sahibi olan var mi?
    özellikle mineral kristal camlarin cizilmeye karsi dayanikliligini merak ediyorum.

birde olaki kirilmada yada cizilmede degisim yapildiginda, orjinal gibi oluyor mu?
  • Roue a colonne icin asagida bir link veriyorum.
    Uyesi oldugum bir forumda bir konu, moderatorun restore ettigi roue a colonne bulunan bir cronometreli makinenin restorasyon etaplari.
    Yazilari gecebilirsiniz, ilk alti sayfada etaplar ve resimler var bakmanizi oneririm.

http://www.horlogerie-suisse.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2576&st=0&sk=t&sd=a
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.